Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 269 270 271 272 273 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
erno

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 18:32
Chlapy čo hovoríte na ten článok čo pridal Ragnar myslíte že je to prehnané alebo je to pravdivé. Mne sa celkom páči ten článok vy máte aký názor?

Karol

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 19:08
Moje meno je s tým Karolom zo Záhoria z článku v Brejku len náhoda.
Na tom článku sa dá len dobre zasmiať.Somárik novinárik z bulváru píše hluposti, za ktoré mu ľudia ešte aj platia.Poprekrúcané fakty a nafúknute veci.Zaváňa mi to až propagandou proti legii.
Proti tomu legionárovi nič nemám, ale ak sú to všetko jeho slová, potom je to chválenkár.Tie rečičky o zubných kefkách a šnúrkach z kanád sú staré veci, ktoré počul od starých legionárov po večeroch a pri pive a teraz chce byť zaujímavý. To je zas len jeden dôkaz toho, že keď tam ide 18 ročný sopliak, hovno vydrží.
To je môj názor ako ex-legionára.A bol som v legii neporovnateľne dlhšie ako tento tu môj menovec.

Karol

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 19:14
A ktovie, či ten Ragnar nie je niektorý z tých dvoch aktérov článku.Je tam veľa vecí čo si priamo odporujú, takže ja som si to zo zvedavosti prečítal a tým to končí.

Ragnar

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 20:40
Verte mi, ze nie som ani jeden z nich, som len jeden zo zaujemcov o legiu... tak si zhanam vsetky informacie o nej a tym padom som si kupil aj Brejk... samemu sa to zdalo trosku prehnane.
a mam este jednu otazku... tie fyzicke testy, ktore on spominal su pravdive alebo to je len nejaka starsia varianta?

Courageux

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 20:50
Ragnar:V minulosti sa behal 12 min. beh,ale už to zmenili na člnkový .... na tejto stránke sa dozvieš ďalšie inf. a máš tu aj fyzické testy

Courageux

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 20:51
Prepáč stránku som nepreložil
http://www.legion-recrute.com/cz/tests_sportifs.php

erno

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 21:04
Chcem sa ešte opýtat ze ked su tie behy 8 až 15 kilometrov tak kolko je tam prestávok ???

Courageux

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 21:09
Ani jedna

Lubo

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 22:02
Vsak 15km zabehnes ani nevies ako to zbehlo. Vsak to mas za hodku a pol, ak uz behas pravidelne. A k tym clankom legionarov. To su vsetko take bludy. Tomu sa niekedy ani verit neda co niekto povie. Ako raz som cital jeden rozhovor kde povedal chalan, ze mal zoskok s 80kg vystrojou a ze ked dopadol, tak sa mu tak poskodil zrak ze 2 mesiace nevidel dobre a ze doteraz nevidi normalne Alebo ze v campe kde bol stali obycajne botasky 160 eur a ze mal tak malo penazi, ze si dokazal kupit marcipan za 6 eur len aby mal trosku energie Legionar, kt. zazil legiu poriadne ma tolko zazitkov, ze moze knihu napisat ako pan Stanislav GAZDIK. Premna je to vzor, kt nieco dokazal a rad by som tiez bol ak by som mohol ist v jeho slapajach a dosiahol to co on.

vlado

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 22:10
pekny vecer,

osobitne zdravim teba valer. som uprimne rad, ze si spokojny a s odusevnenim. vdaka za prispevok, za znovuzapojenie sa, uz po novom legionara, do debaty.
v civile sme naozaj z jedneho cechu, promoval som v `08, potom som ostal na skole ako doktorand, ale toho som uz nedokoncil. momentalne sa snazim o nieco podobne, ako si sam uz absolvoval.. nemyslim ze sa pozname, ale bolo by fakt super spoznat sa osobne a snad by sa mi podarilo napravit posramotenu povest kosicanom . tak dovtedy sa, ako my hovorime, trimaj!

necky, zdendo, hahaa, nejak mi to obcianstvo prislo ako novinka.. s hymnou, slavnostne..nuz, zle odhadnute, ale od srdca!

majo, je len prirodzene ze pred velkym krokom ma clovek obavy. len si dopraj cas, mas ho dost. ved mne to pripada ako ze rozhodnutie je sformovane, uz ho len nechat dozriet, ci?

vdaka ti ragnar za pracu s clankom. precital som si to, nevravim ze nie so zaujmom. je to dalsi subjektivny nahlad, brejku prepoziciava punc bombastickosti z ktoreho tazi. kazdopadne je uzitocnejsie luskat si toto forum ako cakat zazraky od pseudonovinarov. cest vynimkam.

pernik perkin psycholog amater, s aroganciou a vysmechom nezajdes nikam. normalne som mal chut ta uplne odignorovat, tuto radu som si vsak neodpustil.

tak idem si spravit exercices, totiz doobedu si davam lekciu teorie a vecer z nej robim cvicenia..tento system sa mi osvedcil. pouzivam francuzstinu pre samoukov od autorov forgachovej a valehrachovej z r. 1970.

budte zdravi!

Ragnar

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 22:45
o LE uvazujem dlhsie, teraz mam v sucastnosti taky stav psychiky, ze by som sa najradsej zbalil a odisiel hned na skusy, ale zdravotny stav mi to nedovoluje (mam pruh), tak aspon si zhanam informacie a zhodnucujem situaciu...
vela stastia a zdravia pani!
Michalovi drzim palce, nech sa vrati zdravy nech uz je kdekolvek...

Necky

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 22:57
Nazdáááár hoši!

Májo- věřím ti a ty sám přece víš, že z legionářů nejsem jediný kdo ti věří.Dodělej školu, půjdeš s Michalem trochu lyžovat do Alp a ke mně na slivovici. Hlavu vzhůru člověče!

Ragnare- přečetl jsem si ten článek z Brejku a já ti věřím, že s těma dvěmi nemáš nic společného a myslím, že je jen dobré, že jsi ten článek sem dal.Aspoň lidičky vidí, jaké nesmysly se dají o Legii psát.Ten zahorák Karol je tlačhuba až tiskne.A v první řadě chudák, co to nezvládl na první misi a hned se posral. To tvrdím stejně jako tenhle náš Karel z fora. Holt, pár takových pitomců se vždycky najde i v Legii.Repmani jsou dost nafoukaní, protože si myslí, že jsou nejlepší.S tím někteří žijí a podle toho se i chovají hlavně navenek, což je škoda nejen pro ně, ale i pro Legii.To je přímo ukázkový příklad všeobecného tvrzení, že nejvíc se dezertuje po první misi.Ten klučina lže v mnoha věcech, jen aby omluvil svojí zbabělost a ještě takhle sprostě na tom vydělal.Můžu vám zde okomentovat pasáž po pasáži kde všude lže, jestli to bude potřeba. Ale za všechny teď jen jedno- chce jít domů, protože to je zasraný dezertér.Kvůli ženské, stejně jako Exner, atd.A omlouvá to zraněním.S takovým zraněním se z Legie nemusí odcházet, klidně by mohl zůstat v 4.RE cvičit mladé, nebo v Aubagne jako transmetteur-chiffreur, nebo v některé nebojové Cie kdekoliv a v kterémkoliv regimentu a hodně by si mohl vybírat on sám! Josef Staviščák proč neodešel, když si opět dolámal nohu pri seskoku, když se mu neotevřel padák? A ne jednou, dvakrát. Zůstal dál. Byť ke konci již také v Aubagne. Tenhle nechce, protože náš hrdina se najednou posral z první akce a všemožne to omlouvá.Takže hoši-další článek dezertéra.

Ty Perníku1234 – svatozář bys měl ty v podobě hvězdiček, co by se ti točily kolem hlavy, kdybych tě jednou dostal do rukou...

Necky pro Vlado

Re:Francúzska légia - 06/04/2011 23:07
... jejdá, teď jsem přehlédl zas já tebe.Tak promiň.
Z tebe také něco bude.Jseš chytrý chlap a hlavně máš v hlavě jasno.Tak zatím.
Zdenda

Peter

Re:Francúzska légia - 07/04/2011 15:42
Zoskokov maju ovela viacej za rok nie len 15 ale aj 50

Peter

Re:Francúzska légia - 07/04/2011 15:44
Ty si dobry somar ty kokot ty si v legii urcite ani nebol ty debile

Majo pre Petra

Re:Francúzska légia - 07/04/2011 17:14
zdárek, treba aj napísať komu tvoje slová adresuješ lebo nevieme na koho si reagoval.
A tých zoskokov naozaj nie je veľa pre rádového legionára. Naučíš sa skákať a sem tam potrénujete. Tých 15 to môže byť. Ak sa dostaneš na lepšiu pozíciu a je dôležité aby si vedel dobre skákať a ovládať padák (krídlo) tak skáčeš viac.

Courageux

Re:Francúzska légia - 08/04/2011 10:18
Dobré ráno
http://www.topky.sk/cl/11/1249261/FOTO-Americki-vojaci-pozovali-s-mrtvym-civilistom

Majo

Re:Francúzska légia - 08/04/2011 18:37
Minute de silence pour le caporal Robert HUTNIK.
Minúta ticha pre caporala Róberta HUTNIKA.
Dnes je rok tomu ako nás opustil. Uctite si jeho pamiatku prosím. Česť jeho pamiatke a pevnú vôlu rodine!

Courageux

Re:Francúzska légia - 09/04/2011 19:32
Neviem či sa vám Landa páči no nedá mi to... http://www.youtube.com/watch?v=84zyz77vEyE

erno

Re:Francúzska légia - 10/04/2011 14:13
Zdravím chlapi. Na jednom fóre som našiel rozhovor dvoch chlapov jeden s toho by mal byt legionár a napísal tam takú vec že asi légia nemá budúcnosť. Zaujma ma váš názor na ten rozhovor prekopírujem to sem. Ak môžem poprosiť tak hlavne legionári mi odpovedajte ale samozrejme aj druhý môžte.

Legošku prosimtě nevíš jak je to se zuby moudrosti?..2 dole mi už vyrostli a nahoře mi začínají růst a jsou vidět jnen kousek.Jestli se za to nedává civil..?

Čau pokud máš ruce a nohy tak je to dobré ...nic nevadí fakt vůbec nic.. jeden polak co byl se mnou tak měl kazy nějaké zuby mu chyběly,byl po operaci kolena,nosil bryle a nevim co jestě všechno měl a do rouge se dostal,ale dam ti radu vyser se na celou legii!!!!Pokud si trosku inteligentní,deš třeba za vojenským snem hodně se zklameš hodně...Až jen uvidíš co tam berou za lidi tak pochopíš.Všichni řikají,že to de čím dál víc do prdele a legie už možná nemá budoucnost 5 let prý ještě legie má fungovat pak se neví,když těd vstoupíš tak důchodek od 23let servisu.Taktrochu zapni hlavu studuj nebo bež sem do armady...

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 269 270 271 272 273 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport