Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 270 271 272 273 274 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 10/04/2011 15:57
Zdravim Pani!!!
Ten prispevok ohladom fungovania ci pokracovania legie mi neda tak si dovolim trocha zareagovat!

Samozrejme moj nazor!
Legia fungovat bude to je jasne! Co nie je jasne ako?
Tradicie ano urcite, ale ako sa meni je viditelne uz teraz a to som este v podstate ani nic nestihol vidiet!
Teraz som v Castely to viete. Teraz je zakazane klikovat, po 22.30 je striktne zakazane robit cokolvek s legionarmi.
Samozrejme ze hovorim o 4RE.
Je to len par mesiacov co som tu bol ako EV ale zmenilo sa to a to vidiet.
V klube som nebol ani raz za 4 mesiace. Na telefon som mal raz za dve nedele 5 minut.
A ked som sa prisiel vcera najest do klubu dve compagnie pri pive a pizzi.

Nechcem ani pomysliet na to ake to muselo byt pred 10-15-30... rokmi a teraz???
Povedal by som ze sa vytraca respekt?! a aj ucta k starsim!!!

Preto mam rad aj ludi co moc nehovoria. Niekedy naozaj staci iba pohlad ci mimika tvare na to aby si pochopil.

To vsetko je moj nazor, nazor mladeho legionara,kt. este nema moc skusenosti!!!
Preto pisem tak ako pisem.

Legia bude fungovat stale!!!

VERIT,MILOVAT,PRACOVAT!!!

Marek
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

erno re camerone

Re:Francúzska légia - 10/04/2011 16:42
Takže sa nemusím báť že keď tam pôjdem a ak dá Pán Boh že ma príjmu tak že tam budem nejaké tri roky a potom sa zruší légia.Lebo moje rozhodnutie by bolo tam odslúžiť minimálne do dôchodku.
Marek ďakujem za odpoveď.Drž sa

Martin

Re:Francúzska légia - 11/04/2011 12:30
Nazdar práve rozmýšlam nad vstupom do FCL ak by mal niekto záujem tiež kludne ma može kontaktovat na mail wero33@azet.sk chcel by som tak koncom mája začiatkom júna...

Majo

Re:Francúzska légia - 11/04/2011 14:47
Také motivačné video pre všetkých. Je to na nás.

http://www.youtube.com/watch?v=oFkJyFvATzU&feature=related

LaKendo

Re:Francúzska légia - 11/04/2011 15:26
nazdar chcel by som sa spýtať: keď som profesionálny vojakom na slovensku a chcel by som ísť do légie nebude to problém???

Majo pre LeKando

Re:Francúzska légia - 11/04/2011 15:39
V LE to problém nebude.

LaKendo

Re:Francúzska légia - 11/04/2011 15:48
a nevies nahodou ako tu na slovensku??

Majo

Re:Francúzska légia - 11/04/2011 16:30
Na Slovensku to môže byť problém. Ale to z toho robia len politici. No. Ak dáš výpoveď alebo skončíš zmluvu, neviem ako to tam je, nebudeš tu mať záväzky, zoberieš sa a ideš. Ak sa tam dostaneš, môže ti byť názor iných ukradnutý.

LaKendo

Re:Francúzska légia - 11/04/2011 19:27
oki takze nebudu tam brat ani ziaden ohlad nato ze uz som bol profik??

Boris

Re:Francúzska légia - 11/04/2011 21:02
Ahojte páni,pozdravujem vás po dlhšej dobe.

Camerone, veľmi pekne si to napísal. Úcta sa vytráca voči všetkému normálnemu, to je asi dôsledok tejto diabolskej doby.Ale tak ako ty, aj ja som presvedčený že FCL bude fungovať naďalej.Tak sa tam drž, ja ti prajem veľa sily a pevnych nervov.
Majo, ja si myslím, že ten Peter tie nadávky adresoval na Neckyho.Teraz sa stiahol ako had a nie je schopný ani odpovedať. Tu som vyhrabal pár jeho príspevkov :

peter

Re:Francúzska légia - 27/06/2010 22:21
neviem čo tu stale riešiťe. Alena bola jediná čo mi bola ochotná odpovedať, ostatný ste len nadávali a rozprávali dačo o zubných kazoch je tu jediný človek čo je ochotný poradiť a este aj toho chcete poslať preč odtialto...

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 19:10
2rep: ty môžeš odtialto posielať preč vieš koho nemiešaj sa prosím ťa do niečoho do čoho ťa nič neni. A nie este nikdy som sem nepísal, toto je prvý krát. To že tu budeš mať debilné poznámky spôsoby len to že sem budem ďalej písať. Keby si tu na mňa nereagoval tak by som sem už nepísal (maximálne poradil).

Majo: dám ti priateľskú radu, nehul to. Pýtal som sa tu na porcelánové zuby...
alena: Este raz ďakujem a vydrž to tu s nimi

peter pre necky

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 19:20

Neviem ako ty, ale ja som presvedčený, že sa jedná o tú istú osobu.

Pre LaKendo, mňa do toho nič nie je, ale veď aj Rocco z Košíc bol profesionálny vojak v slovenskej armáde a už je tretí,či nie štvrtý rok v druhom Repe u výsadkárov.

Chlapi,ten článok Kristíny Dugovičovej mi sem stále nejde dať, tak musím niečo vymyslieť ako to tu zavesiť.Je to starý článok,bol publikovaný v Plus 7 dní, volá sa to Cudzinecká légia-Príbeh (rozhovor s Jozefom Staviščákom) a ja som ho dostal len ako mail od jedného kamoša ešte pred rokmi.Poprosím teda o trpezlivosť.Pozdravujem celú starú partiu,chlapi držte sa!

erno

Re:Francúzska légia - 12/04/2011 18:59
Chlapi zdravím vás preložíte mi niekto toto prosím vás

Legio patria nostra
honneur et fidelite

Ak som to zle napísal tak ma opravte prosím vás nechcem si to dať do prekladaču velmo prekladať lebo niekedy to prehodí slová tak radšej niekto kto vie Francúžštinu ďakujem vopred.

Majo pre erno a Borisa

Re:Francúzska légia - 12/04/2011 19:24
Erno

Legio Patria Nostra - légia vlasť naša doslovne
Honneur et fidélité - česť a odvaha (taká nosná myšlienka légie)

Boris

Asi máš pravdu, a myslím že v tom prípade to že nadával Neckymu, je jasný dôkaz toho čo písal Camerone, že úcta začína byť archaizmom. Až sa stane raz neplnovýznamovým slovom. nechcem tú dobu zažiť.

Boris pre Maja

Re:Francúzska légia - 12/04/2011 20:14
Máš pravdu priateľu, ta neúcta je dôkazom, aká je naša kultúra a nátura slabučká a ako ľahko nás zlomí americký konzumny spôsob života.
Len si ťa dovolím opraviť, myslím že Fidélité je vernosť, nie odvaha.Odvaha je po frabcúzsky le courage.

Boris

Re:Francúzska légia - 12/04/2011 20:16
Opravujem, nie frabcúzsky, ale francúzsky.

Majo

Re:Francúzska légia - 12/04/2011 21:32
Samozrejme, vernosť, sorry, poplietol som to.

Mirec321

Re:Francúzska légia - 12/04/2011 22:40
Caute chalosi,
Chcem sa len opitat legionarou ze ci mozem ist buduci tyzden do legie.Dakujem za odpoved.

Majo pre Mireca

Re:Francúzska légia - 12/04/2011 22:52
To sa opýtaj mami radšej. Jasné že môžeš. To ti odpoviem aj ja ako nelegionár.

Mirec321 pre Maja

Re:Francúzska légia - 12/04/2011 23:25
Majo krivdis mi.Som uz dost stari, mami sa pitat nemusim, len si ma nepochopil abo ja som sa chujovo pytal.Pred Velkou Nocou teda pred sviatkami ze vraj na to seru a musi sa dlho cakat abo vobec neberu tak preto sa pitam radsej legionarou co su tam.
Ale dik za odpoved aj tebe.Viem ze si to nemyslel zle a ked tak citam teraz svoju otazku tak sa aj ja na nej smejem.Ako by som si pital od nich dovolenie.Sorac.

Majo pre Mirec 321

Re:Francúzska légia - 13/04/2011 09:49
no ja som to tak pochopil. Nájdu sa tu provokatéri tak som myslel že ty si jeden z nich. Preto ten sarkazmus. A na toto ti už odpovedať teda neviem.

Majo

Re:Francúzska légia - 13/04/2011 14:34
Niečo aktuálne!!!

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 270 271 272 273 274 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport