|
|
Re:Francúzska légia - 17/04/2011 22:25
A tu je jeden krásny postreh od človeka čo vie o čom hovorí.
"Pravda je to co trvá. Pravda je, ať ji věříš nebo ne. Pravda se nemění, mění se úhly pohledu a pojmenování. To co je na povrchu má podobné i pod povrchem, černou lze rozpoznat jen v porovnání s bílou. Každá láska někomu ubližuje a každá nenávist stvoří něco pozitivního. Je to jak to je a tak to zůstává." (Marek Chlíbek)
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/04/2011 03:16
Pozdravujem všetkých prispievajúcich.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/04/2011 03:29
Trvalo mi štyri mesiace než som to všetko prečítal a musím uznať,že cudzinecká légia určite nie je len obyčajná armáda zložená z dobrovoľníkov.To obrovské historické podložie a úspechy legionárov si zaslúžia obdiv a hlbokú poklonu.Navyše dávka spolupatričnosti a oddanosti medzi legionármi dodávaju légií prestíž a slávu.Všetká česť.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/04/2011 09:36
Ahojte,stará partia asi tý ktorý sú na tomto fóre trošku dlhšie, čítal som skoro,veru len skoro celé fórum taktiež dlhšiu dobu, a musím povedať že je to veľmi zaujímavé a pútavé čítanie keď má človek na to čas a chvíľu pokoja, a hlavne nie ak je to len nejaký chvíľkový ošiaľ v podobe nedozretých chlapcov ktorý sú naplnení nejakými neviem či ilúziami alebo čím, veci čo sa týka prijímania boli dosť smiešne a dookola to isté ved keď niekto chce nech ide a nerieši veci čo nemusí riešiť. Aj som váhal či napísať ale človek sa nevedel odhodlať lebo nevedel ani čo presne ale nakoniec som sa odhodlal.. a aspoň malou troškou síce ničoho.. sem prispejem v posledných dňoch resp. týždňoch písanie nejako nie že spomalilo ale skôr zastavilo, neviem asi tam máte veľa práce a na tento spôsob komunikácie niet času,lebo ak som si všimol len pár ľudí čo sem prispieva stojí za to a vedia o čom hovoria resp. píšu nebudem menovať aby sa to nikoho nedotklo a aby nikto nebol ukrátený. Tak len toľko snáď na začiatok a Vy o čom sú tieto diskusie alebo fórum sa držte a hlavne sa majte na pozore...tak uč len Vám poprajem pekný .. zvyšok dňa.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/04/2011 11:03
Organizovaný zločin, drogy a korupcia by sa mohli aj u nás takto riešiť. S cal. 7,62mm. Vstup malá dierka a výstup veľký ako pomaranč.
http://www.videolog.com.br/video.php?id=82552&id_canal=5&ordem=6&periodo=1&tamanho_pagina=6&pagina=1
Ak je niekto neplnoletý a nemá silnejší žalúdok, neotvárať. Nechcem mať opletačky za to. Každý feťák by mal takto skončiť. Každý skorumpovaný fízel, každý skorumpovaný politik. Každý vrah. Slovensko by bolo čistejšie. Dobré je na nich o že nerozdeľujú plevel menší alebo väčší, jednoducho je to plevel čo treba vytrhnúť zo spoločnosti.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/04/2011 23:56
zdravim celu staru partu y amsterdamu,,momentalne sa troska tulam po sveteee,,niektorz vediaa,,necital som forum,,bo som v neakej zajebkanej kaviarni,,,ako sa mate hosi kurvaaa,,,michal ,,majo samaro, marek a spol ,,tz ktory tam patria vedia,ja celkom fajn,,mm troska vypiteee haha...chlapi drzte saaaa,,som s vami
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 01:10
Chystám sa na oslavy Cameronu.Tá ceremónia určite stojí za to.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 12:33
Ahojte ....chcem sa spítať či je pravda..že nesmiem mať ani neden kaz...??
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 14:58
caute poradi mi niekto ako sa dostat do francuzkei legie dik
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 15:03
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 15:03
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 15:04
Maťo Kur.a, prečítaj si minulé príspevky, a potom sa pítaj.
dusan lakatos ... Choď na základnú školu, kde ťa naučia čítať, a potom si prečítaj minulé príspevky. Potom určite prídeš na odpoveď.
.. ako niekto môže mať záujem o fcl, a pritom jej nevenovať ani toľko pozornosti si prečítať pár príspevkom na nete ?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 15:04
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 15:07
dusan lakatos .. Napíš to sem ešte 100 krát aby si každý všimol aký si kokot. ... btw, ctrl+cctrl+v neopravuje chyby, tak si to aspon mohol na začiatku správne napísať.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 15:12
ty vyjebanec maly mi na klavesnicu trieska trupka sprosta
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 15:17
Ked niečo píšeš, (viď príspevok vyžšie), tak si daj svoj nick, lebo teraz to vyzerá akoby som to písal ja, ok ? .. inak, skús to napísať tak, aby sa tomu dalo pochopiť.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 16:23
m.a.r, má pravdu ak sa tam chceš dostať urob pre to viac než sem pridať jeden príspevok do fcl sa dostaneš aj autobusom no lístok ti nik nekúpi
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 16:29
Pre tých lenivých (Lakatoš)http://www.legion-recrute.com/cz/?SM=0 to si hádam naštuduješ aj sám nájdeš si tam aj mapu kde presne sa to nachádza MERCI
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 19:16
Čaute, chcem sa spýtať ako to vlastne je , je veľa informácii aj tu na tomto fóre ale aj veľa dezinformácii tak niekedy sa v tom človek ťažko vyzná, radu mi môže dať asi len človek čo tam je alebo bol resp. má s tým osobnú skúsenosť ide vlastne len o princíp fungovania lebo dosť sa popísalo že to už nie je také ako dávnejšie v čom sa to zmenilo,? Myslím princípy ako úcta vojak k vojakovi nehovorím o vojak a nadriadená hodnosť ale ako rovnocenné postavenie alebo je to len v mentalite každého národa aj keď samozrejme kodex leg. hovorí niečo iné, určite človek bude mať vždy bližšie k národnosti sebe príbuznej /hlavne čo sa týka reči a to je v osobných prejavoch najdôležitejšie/ Ide vlastne o to či v mieste zaradenia nemyslím misie ale bežná služba neviem ako to mám nazvať /kasárne/ je cítiť spolupatričnosť a hodnoty pre ktoré má légia svoje čaro a cítiť pokoru,bez nenávisti a bez závisti a hlavne to oduševnenie od týchto nechutných materiálnych hodnôt. Dakujem za odpoved.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/04/2011 21:53
m.a.r sorry ale dosť sa o légiu zaujímam a chcem tam ísť ....ale niekde písali že nesmiem mať ani jeden kaz...ale či je to pravda ..to chcem zistiť ...tak prosím o odpoveď...
|
|