Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 276 277 278 279 280 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
BRUTUS

Re:Francúzska légia - 27/04/2011 19:20
Nazdar chlapi vela zdravia vam prajem ostatne nepotrebujete

Karol pre anonyma

Re:Francúzska légia - 27/04/2011 20:35
Aj keď prevdepodobne budeš od tamtoho „fachu“, patrí sa ti za hodnotný príspevok poďakovať. Je v ňom veľa pravdy.

A niektorí by sa mali asi poriadne nad tým zamyslieť.

Necky

Re:Francúzska légia - 27/04/2011 22:50
Pro konec abecedy- hele člověče, jestli je to jak píšeš, pak je Slovensko policejní stát. Jak vidím, forum máš zmapované, čehož důkazem je to, že víš o Michalových bývalých problémech.A byť jseš kdokoliv, píšeš rozumně.Ale na druhé straně jsem přesvědčen, že Legie si svých chrání a kdyby i třeba Májovi tam bylo skrze jeho názory ublíženo, o to víc by se do Legie dostal, kdyby to pak řekl. A v první řadě platí to co jsem napsal včera, že celá stará parta by nezůstala potichu.
Z jiného pohledu si myslím, že neměl tolik s tím příjmením pospíchat, hlavně ne tady.

Pro ramo – to máš tak, ta úcta se odvíjí od charakterů lidí v jednotce.Když tam máš byť jednoho, dva kokoty, je po úctě a můžete být třeba všichni jen Slováci a Češi, a když jsou zas dobří chlapi co nehledí jen na sebe a na svou karieru a prospěch, můžeš být jen s Rumunama, Maďarama a Brazilcema a jsi v poho.
U nás dole ve 3.REI, ti sami lidé co píčovali a udávali v Nimes díky podmínkám rychle pochopili, že buď budou tahat za jeden provaz, nebo nepřežijo.To co jsi četl o uklízení a čišťení techniky v článcích dezertérů nesmíš brát vážně, to jsou srágory co si myslily že půjdou z Castlu rovnou na misi s platem 4000 Eur a vrátí se s metálem.Možná to takhle funguje u zdechlin v české a slovenské regulérní armádě, v Legii je postup dán striktně podle regul a tradic.A hlavně možností.
Teď přichází do Legie čím dál tím víc křiváků, to je ta novodobá egoistická generace a díky právě takovým hajzlům Legie přestala být zázemím pro nás, staré legionáře. Křivák kdysi neměl v Legii místo,buď dezertoval, nebo zdechnul. Teď má někde téměř hlavní slovo. Kurví se celý svět, dopad je i na Legii.
A víc se už na nic neptej !!!

Lubo

Re:Francúzska légia - 28/04/2011 07:43
Za 2 hodinky mi ide vlak do Trnavy haha. A z vychodniara bude zapadniar. Hlavne ze som Slovak.

Miloš to Lubo

Re:Francúzska légia - 28/04/2011 10:18
Lubo napísal:
Za 2 hodinky mi ide vlak do Trnavy haha. A z vychodniara bude zapadniar. Hlavne ze som Slovak.

Aj ty sa ideš pozreť za štatne peniaze na Camerone?
Myslel som že k nim nepatriš.

Courageux

Re:Francúzska légia - 28/04/2011 10:25
Zdravím vás páni http://www.youtube.com/watch?v=pVY-53Mfo98&feature=related zaujíma ma preklad no neviem ho nájsť bol by som veľmi rád ak by mi s tým niekto pomohol vopred ďakujem

Boris

Re:Francúzska légia - 28/04/2011 16:17
Pozdravujem páni.
Ide niekto zo starej partie tu na fore -civili- SVK- na Camerone?

Majo

Re:Francúzska légia - 28/04/2011 18:46
pre xyz - Ako Karol povedal, patrí sa ti len poďakovať. Myslím, že toto gesto hovorí za veľa, keď robíš v tom odbore. Aj ak nie.

S pozdravom a úctou

Majo

Re:Francúzska légia - 28/04/2011 22:12
Možnosť žiť sa stáva luxusom práve pre toto!!!

http://spravy.pravda.sk/slovensky-dlh-voci-hdp-vlani-stupol-na-41-percent-fty-/sk_ekonomika.asp? c=A110426_210443_sk_ekonomika_p01

Majo

Re:Francúzska légia - 28/04/2011 22:27
Stále si stojím za tým, čo som napísal!!!

http://aktualne.centrum.sk/domov/politika/clanek.phtml?id=1231798

Ja sa len tak ľahko nevzdám. Nemienim sa prizerať na tú krivdu. Nebáli sa do toho ľudia zasahovať za komunizmu keď boli politické vraždy (z takýchto dôvodov) bežné a teraz počas "demokracie" mám mlčať? To by bolo z mojej strany rozumnejšie? V inštitúciách ako je LE je dôležité ísť s davom. Ale toto je vec mojej/našej národnej cti. A nechcem ísť do sveta s tým, že sa mám hanbiť za chyby mojich krajanov. Ešte raz podotýkam KRAJANOV. Ľudia čo majú to privilégium že sú o niečo inteligentnejší alebo výrečnejší alebo neviem ako to mám napísať a mali by náš národ viesť správnym smerom viď. príklad z histórie Dr. Gen. Milan Rastislav Štefánik, Arm. Gen. Josef Šnejdárek, robia pravý opak a zneužívajú to. Raz mi jeden rozumný človek napísal, ktorého si moc ctím a má miesto v mojom srdci (nepoznám ho odtiaľto len ja), že "byť prostý neznamená byť sprostý". A vädzte, Česko, Slovensko a iné slovanské národy nie sú SPROSTÉ národy. Máme svoju kultúru, česť a históriu, ktorú nám veľký policajt len závidí. Spojím to výrazom, náš národ si nenechá dlho skákať po hlave. Sme prispôsobivý. Ale nie masochysti. Horím potrebou dať a ukázať ľuďom spravodlivosť. Teraz neviem ako to spravím, no viem že cesta je k tomu a človek má vždy možnosť a právo voľby.
A nech mi hovorí kto chce, čo chce, či je to neuvážené alebo nie, budem s tým pokračovať. e mi niekedy na grc z toho čo vidím, čo počujem.

No ak niekto tu myslíte, že to môže niekoho zo starej party priamo ohroziť, napíšte mi to. Ja to budem rešpektovať. Nebudem tu také písať. Ale chcem sa s tým podeliť s ľuďmi ktorým dôverujem. No prvoradé je pre mňa nečiniť na úkor bezpečia a šťastia druhých. Preto budem rád ak sa k tomu vyjadríte všetci, priatelia moji.

S pozdravom a so cťou,
Majo

Majo

Re:Francúzska légia - 28/04/2011 22:36
Príležitosť samostatne a legálne si nájsť pravdu.

http://sk.wikipedia.org/wiki/WikiLeaks

Tuto je priamy link.

CZ

http://cs.wikinews.org/wiki/Speci%C3%A1ln%C3%AD:Nov%C3%A9_str%C3%A1nky

A ak to tak zasa bude vyzerať, tak upozorňujem nahnevaný a podráždený nie som. Ale tak ako som k tomu prišiel ja by k tomu mohol prísť aj niekto iný. Len trochu uľahčím cestu.

Pikoška, vo väčšine krajín sveta je na zakladateľa stránok vydaný zatýkací rozkaz z nezmyselných dôvodov. Kto vie prečo, že?

Ešte raz opakujem pre špicľov, sú to voľne prístupné informácie a pridelenie webovej cesty k nim nie je trestným činom.

Pozdravujem všetkých

Majo

Re:Francúzska légia - 28/04/2011 22:50
http://mirror.wikileaks.info/

Lukáš

Re:Francúzska légia - 28/04/2011 23:16
ty neveríš ani sám sebe

Majo pre Lukáša

Re:Francúzska légia - 29/04/2011 01:14
Z čoho usudzuješ toto tvrdenie? Daj predmetnú prícinu toho že isto vieš to čomu ja verím.

Boris

Re:Francúzska légia - 29/04/2011 08:20
Pozdravujem slušných ľudí, nie špiclov a provokatérov.
Takže stara partia nikto? Škoda. Mam dve voľné miesta v aute, preto som sa pýtal. O chvíľu odchádzam aj s kamarátom. Cestou sa ešte zastavíme v Blave pozrieť hokejovú atmosferu.
Napíšem potom ako bolo na Camerone. Sprevadzať nas bude Necky, tak nesiem slivovičky trochu.

P.S. Majo páči sa mi tvoje oduševnenie, len piš ďalej. Nebude to ľahké, ukrižujú ťa ako Krista, zavesia na hák ako Jánošíka, upália ako majstra Jana Husa,zostrelia ako Štefánika.Obesia ako Dr.Tisa.
Jedného „kata“ už tu máš- Lukáš-Judáš.Ale nevšimaj si to. Je to len úbohý, závistlivý provokatér.
Drž sa Majo.Je tu veľa ľudí, čo sa ťa zastanu a dokiaľ je Michal vo FCL, nemusíš sa báť, žeby ťa nezobrali aj keby ťa tam nabonzoval sam prezident.

ramo

Re:Francúzska légia - 29/04/2011 09:01
pre necky - dakujem za odpoveď stručne ale dobre vysvetlené, je mi zle z tejto doby a ľudí keď vidím ako každý každému závidí ako sa hovorí aj nos medzi očami, ľudia si prestali vážiť tradície a bežné základné ľudské hodnoty a sa nečudujem že ako si napísal to dospelo aj tam. Už len tá vojna čo bola povinná na SK či CZ niečo mala do seba/myslím žiť na nejakých pravidlách a dostať aj po papuli/ ale teraz mladý vyrastajú len na Amerike... fuj je mi na grc.
pre majo - pekne si to napísal a hlavne máme svoju kultúru,česť historiu/to nám veru nikto,nikdy nezoberie/ len škoda jednej velkej veci, čo majú slovania v sebe nevedia sa dostatočne spolčiť a zotrvať ved keby áno tak celý svet by sa nás bál a takto sa Veľký policajt len usmieva a smeje. Celý svet ochorel chorobou menom peniaze a moc. No nič dnes je celkom fajn počasie tak si pôjdem pobaliť batoh a niekam do hôr do krásnej prírody kludu a ticha kde platia iné zákony a kde je človek slobodný. Tak pekný den Vám ostatným a pekný výlet a nedajte si ho pokaziť ničím.

Majo

Re:Francúzska légia - 29/04/2011 11:03
Všetkým, ktorý sa zúčastnia Cameronu prajem veľa pekných zážitkov, stretnutí s priateľmi a dobrej atmosféry. Už o rok sa možno aj ja budem môcť ísť pozrieť. Tento rok som to mal v pláne ale nejako to nevydalo.
Pozdravujem starú partu.

Lubo

Re:Francúzska légia - 29/04/2011 19:36
Miloš to Lubo napísal:
Lubo napísal:

Aj ty sa ideš pozreť za štatne peniaze na Camerone?
Myslel som že k nim nepatriš.

Nie nie ja som do Trnavy dosiel za pracou ale nakoniec som skoncil v Galante. Treba setrit na cestu do legie a na tie moje nestatne oci nech nemusim uz nosit okuliare

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 30/04/2011 08:21
Ahojte!!!!
Pekny Camerone Vam prajem!
Vecer Bal... NIKEL trochu rozptilenia!
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

KansurSEAL

Re:Francúzska légia - 30/04/2011 17:53
Labrador napísal:
V novinách som čítal tento článoček:

"Dostať sa do légie nie je jednoduché. Nejde len o to, že prejsť „prijíma­čom" je naozaj fyzicky a psychicky ťažké. Treba mať na pamäti aj to, že Slováci službou v cudzej armáde porušujú zákon, ak na to nemajú súhlas prezidenta.

„V zmysle § 392 trestného zákona je to trestný čin služby v cu­dzom vojsku, za čo im hrozí trest odňatia slo­body od 2 do 8 rokov," tvrdí konzul v Paríži Be­lanský. Napríklad v Česku a Maďarsku už nieje služba v légii trestná predsa len, ide o službu v armáde spojeneckého štátov NATO aj EÚ.
Legalizovať službu Slovákov v légii môže len prezident. „Od roku 1993 do dnešného dňa bolo prijatých 64 žia­dostí a z nich bolo vy­daných 25 povolení na službu v cudzej armá­de," hovorí Marián Bed­nár z Kancelárie prezi­denta SR. Koľko povole­ní „na službu v cudzej j armáde" pripadá na ! francúzsku cudzineckú légiu, neuviedol. V légii, pritom slúžia desiatky Slovákov - väčšina teda ilegálne. O zmene záko­na, ktorá by uľahčila službu občanov SR v légii, nie je zmienka ani v Programovom vyhlá­sení vlády SR, ani s ním nepočíta žiadna z parlamentných strán."

Čo nato hovoríte?

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 276 277 278 279 280 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport