|
|
Re:Francúzska légia - 18/02/2009 16:44
2Rep dakujem za radu ale chcem sa ta spítat ešte niečo stále počujem iba o výsadkároch teda 2REP že su naj ale mohol by si my priblížit aj dalšie jednotky v legii?Načo sa špecializujú.Dik
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/02/2009 17:04
Filip vdaka mas to u mna... ale nebolo to nahodou dlhsie? Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/02/2009 17:24
camerone to je rozdelené na 5 častí na youtube
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/02/2009 20:29
filip uz som to nasiel a naozaj dakujem Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/02/2009 00:52
Nazdarek... Pozeram ze zaujimave prispevky tu idu... Tak chysta sa do LE tento rok niekto, alebo o tom chcete len pisat? PS: 2REP fajn nazory...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/02/2009 00:57
ak nepoznate stranku www.specnaz.cz tak mrknite, aj tam je toho o LE vela...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/02/2009 10:51
Chcel by som sa spitat s coho sa vlaste robie tie fyzicke testy,aby som sa mohol pripravit.Za odpoved Dakujem
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/02/2009 11:19
Tato diskusia tu zaujíma dosť veľké množstvo ľudí. Len ako si všímam, neustále sa tu opakujú tie isté otázky. Pôsobí to dosť neprehladne a debata sa nikam neposúva. Najväčšie skúsenosti tu majú ľudia pod nickom 1REC, 2.REP a asi aj Rocco. Ak by niekto z vás chcel napísať text o légii, kde by boli aj zakladne udaje a rady, kludne tak urobte a poslite mi to na info@dobrodruh.sk. Zavesim to na web ako samostatny clanok a diskusia by sa tak mohla pohnúť trochu ďalej. Potom by to snáď mohlo priniesť osoh tým, ktorí to chcú skutočne skúsiť.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/02/2009 19:40
2.Rep - vdaka za odpoved. vidim ze si to pochopil ze preco sa pytame. ale predsa len som niecomu nerozumel z tvojej odpovede. povedal si ze OS SR a amici sa nedaju porovnat z LE. mohol by si v strucnosti, ale vystizne povedat ako si to myslel? zaujimalo by ma to. viem ze nasi nie su tak cviceni ako v LE, ale na druhej strane amici maju aj specialne jednotky, o ktorich sa hovori ako o najlepsich. takze ked by si napr Rangers alebo 1st SOD-D (tzv Delta force) porovnal s LE?
mimochodom na youtube som videl zaujimave video kde LE dava vycvik prezitia v pusti Americanom. bolo to asi v Dzibuti.
SVD ja idem v lete alebo skor v jeseni.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/02/2009 22:12
book SVDja idem v lete alebo skor v jeseni.
Zdravim book. Ak sa fakt rozhodnes ist do LE tak chod priamo do Aubagne. Je to cca 17km od Marseille. Usetris tim dost casu. Ak by si siel do Strasbourgu cakaju kim budete aspom traja a potom Vas poslu od tial do Pariza na lekarsku prehliadku a az potom pokracujes do Aubagne, takze ak Ti zistia na lekarskej prehliadke v Parizi daku vadu, tak sa do Aubagne ani nedostanes... Ak si zdravotne na tom dobre, nerobia Ti problem kliky, brusaky a hlavne beh, tak to skus. Drzim palce... PS: kukni tu stranku Mareka Chlibeka: www.specnaz.cz fakt je dost dobra a najdes tam odpovede skoro na vsetko o LE...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/02/2009 22:26
SVD ked pojdem do aubagne tak absolvujem iba jednu prehliadku?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/02/2009 23:09
filip
No urcite neabsolvujes iba jednu aj v Aubagne Ta ich caka niekolko, no odpadne Ti hrabanie listia, alebo kosenie travy v Strasbourgu, prehliadka v Parizi a usetris niekolko dni...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/02/2009 07:46
Ahojte..neberte to v zlom,co som naposledy pisal,ja len,ze vojak by mal byt vojak,nie nejaky buzerantik,co nema co doma robit a nema o vojne ani predstavu,ako v OSSR.Je ich tam dost.a otazka pre skusenejsich-aky mate nazor na zeny v armade a policajnych zlozkach.nezda sa vam to smiesne vidiet blondinku ako hliadkuje a nastoluje poriadok na uliciach?mne hej..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/02/2009 12:35
Rocco Návštevník Re:Francúzska légia - 20/02/2009 07:46 Ahojte..neberte to v zlom,co som naposledy pisal,ja len,ze vojak by mal byt vojak,nie nejaky buzerantik,co nema co doma robit a nema o vojne ani predstavu,ako v OSSR.Je ich tam dost.a otazka pre skusenejsich-aky mate nazor na zeny v armade a policajnych zlozkach.nezda sa vam to smiesne vidiet blondinku ako hliadkuje a nastoluje poriadok na uliciach?mne hej..
Pocuj neviem co mas za sebou, ale aj v OSSR je dost chalanov co ma toho vela za sebou a ver ze slova buzerant na vsetkych nepatria. Poznam vela vojakov co boli v Iraku, Kosove a Afganistane a mal som s nimi moznost sluzit a keby si to povedal niekomu z nich do oci, tak by si to dost lutoval. Takze setri nadavkami. Asi si sa stretol iba s takymi co nic nemaju za sebou a kecaju ako je tam vsetko na hovno. To su buzeranti co len kritizuju a nikde poriadne neboli, lebo sa bojja ze keby tatinkovi, alebo frajerke povedali ze chcu ist na misiu alebo do LE, tak by sa hnevali...
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/02/2009 12:50
Koho to doma nebude bavit, alebo nebavi nech mi da vediet ak zamysla to co ja. Moj mail je trojuholnik@seznam.cz len vazne bez blbosti. Pripadne mozme dohodnut stretnutie. Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/02/2009 13:14
camerone,,,kedy chces ist??ja viem,,ze idem a dufam,,ze ma nevyhodia kvoli neakej picovinee,nech maju aspon fakt dovod,,,,,2rep..chcem sa ta iba opytat na to gestapo,,keby si my mohol neako poradit"aby neurobil neaku zbytocnu chybuu,,respektujem aku kolvek odpoved,,dik
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/02/2009 13:18
camerone,,kedy chces ist??viem o legie vela veci,,a viem ze tam idem,,2REP,,,,,JA SOM SA TA PYTAL NA TO GESTAPO,,KEBY SI TO MOHOL IBA TAK ZHRNUT,,ALE RESPEKTUJEM AKU KOLVEK ODPOVED,,DIK
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/02/2009 13:47
Jaa napis mi mail nerozoberajme to takto. trojuholnik@seznam.cz aj o gestape mozme porozpravat Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/02/2009 15:49
camerone,,,dostal si to??
|
|