Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 281 282 283 284 285 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
Majo

Re:Francúzska légia - 16/05/2011 00:05
Čo poviete?

http://www.youtube.com/watch?v=99u_38fDdUM&feature=player_embedded

Majo

Re:Francúzska légia - 16/05/2011 01:42
Výhra je od teba tak ďaleko, koľko je v tebe strachu z prehry. (16.05.2011/1:40AM)

Robo

Re:Francúzska légia - 16/05/2011 13:44
Boris - vedeli by ste mi mailom poslať ten rozhovor s Jozefom Staviščákom - Cudzinecká légia-Príbeh, lebo to neviem nikde nájsť, dakujem

jazef

Re:Francúzska légia - 16/05/2011 13:45
ahojte vsetci ja sa vas chcem opitat ci niekto nevie nejake informacie ohladom vstupu do armady U.S.A. chcel bi som vediet ci aj slovak ako ja moze vstupit do ich zloziek prosim ak niekto nieco vie odpiste dakujem.

jazef

Re:Francúzska légia - 16/05/2011 13:47
ahojte vsetci ja sa vas chcem opitat ci niekto nevie nejake informacie ohladom vstupu do armady U.S.A. chcel bi som vediet ci aj slovak ako ja moze vstupit do ich zloziek prosim ak niekto nieco vie odpiste dakujem.

RADO

Re:Francúzska légia - 16/05/2011 14:02
mal by som zaojem ist s tebou napis mi 00radko00@azet.sk

Majo

Re:Francúzska légia - 16/05/2011 14:19
Tak ako aj v ruských silách tak aj v USA existuje niečo ako odrad mnohonárodných síl. Ale priprav sa, že v USA prídeš o svoju osobnosť. O svoje vlastné zmýšlanie a individuálnu inteligenciu. Raz som si písal s človekom, Slovákom čo slúžil v USMC Force Recon (kategória TIER3), sám mi o tom dosť napísal, nemusel som sa ho ani pýtať. Na Slovensku dostal za to 10 rokov. Bolo tam porušenie zákona o službe v cudzej armáde a ešte mu dali 2 roky ako duplu čo mu niečo našili. A bolo na ňom dosť cítiť čo tam s ním robili.
A odporúčam ti navštíviťstránku google.sk. Tam nájdeš dosť informácii aj o tomto. Viac ako dosť.

jazef pre rado

Re:Francúzska légia - 16/05/2011 14:39
mas zaujem ist do usa??

Lubo

Re:Francúzska légia - 16/05/2011 15:38
No uz len amerikancom sluzit. Cista katastrofa.

jazef pre MAJO

Re:Francúzska légia - 17/05/2011 13:46
a nevies ci mozem vstupit aj k jednotkam tipu navy seal,rangers,...??

Majo

Re:Francúzska légia - 17/05/2011 15:30
Neviem či aj tieto odrady organizujú jednotky takéhoto určenia. Vieš dobre anglicky? Si schopný naučiť saviac jazykov za krátku dobu? Si schopný znášať non-stop psychický nátlak? Si schopný zo seba nechať robiť hovno? Si schopný opustiť svoju vlastnú inteligenciu a spraviť zo seba stroj? Vstúp do US Army. Chceš aby si sa mohol prejaviť samostatne? Vyber si niečo lepšie. Nebuď zaujatý tým čo vidíš vo filme. Nechcem ťaa odrádzať ale v USA je vojak odpisovaný materiál. Nie mysliaci človek.

jazef pre MAJO

Re:Francúzska légia - 17/05/2011 20:54
ja len rozmislam co bi bolo dobre na prvom mieste mam francuzsku legiu tam bi som siel velmy rad ale uvazujem posledny tyzden aj nad USA ale to nejdem riesit a filmom sa neinspirujem vobec vo filme je vsetko uplne ine ako v realite hmm vedel bi si mi povedat nieco o legii samozrejme som si na nete pokukal ich stranky ale vies ak je tu niekto kto je tam alebo tam bol alebo niekto kto niekoho pozna a ma nejake info ktore nemam sancu zistit na nete tak sem stim prosim.

Lubo pre jazef

Re:Francúzska légia - 18/05/2011 06:23
A hlavne gramatika. Premna je ovladanie gramatiky zrkadlom cloveka. Kto si na takejto obycajnej veci nedava pozor a neovlada materinsky jazyk... no neviem, nechcem ta urazat nepoznam ta, ale ta gramatika je hroza. A uz som to pisal. K amerikancom nechod nikdy. Ako pisal Majo, budes stroj a viac ako hocikde inde.

jardo pre Jazef

Re:Francúzska légia - 18/05/2011 15:02
ty asi nebudes mat viac ako 13 rokov ze?

Marox

Re:Francúzska légia - 18/05/2011 18:25
No taaak, neodsudzujte ho pre gramatiku. Áno, gramatika mu nejde, ale nieje správne ho podľa toho súdiť ako človeka .. Môže mať vlastnosti o ktorých sa vám ani nesníva !

.. áno, otváram si papuľu, ale nieste boh, aby ste súdili ...

Lubo pre Marox

Re:Francúzska légia - 19/05/2011 06:17
Marox napísal:
No taaak, neodsudzujte ho pre gramatiku. Áno, gramatika mu nejde, ale nieje správne ho podľa toho súdiť ako človeka .. Môže mať vlastnosti o ktorých sa vám ani nesníva !

.. áno, otváram si papuľu, ale nieste boh, aby ste súdili ...

Ak si si vsimol jedine co som mu ja vytkol bola ta gramatika a moj nazor na to. Nepisal som mu ze je kreten ani nic podobne cize asi tak.

Marox

Re:Francúzska légia - 19/05/2011 10:41
Lubo
To nebolo mierené zrovna na teba ..

sss

Re:Francúzska légia - 19/05/2011 21:54
kurva som nasraty na celu legiu bol som tam jeden a pol mesiaca a dali mi odklad rok uz aj gestapo hotove vsetko mon luteno mi povie ze maju vela ludi ze o rok ma beru ak nebudem mat ziadny problem a tych co zobali az mi je zle tych namyslenych francuzov co po tizdny dezertuju za posledny mesiac presiel len jediny cech do ruz moj kamarat z cechoslovakov chlapi ak ste tu niektory co ste boli za posledne 2 mesiace v legii piste

erno pre sss

Re:Francúzska légia - 20/05/2011 15:47
Zdravím.Mohol by si viac napísať ako to tam prebiehalo všetko? Určite budú viacerí radi keď dáš nejaké čerstvé informácie.Ďakujem

Jozef

Re:Francúzska légia - 20/05/2011 19:16
fotka

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 281 282 283 284 285 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport