|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2009 12:43
camerone,,si tu ??
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2009 16:02
ano zlatko som tu! Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2009 16:15
kareee,,,neodpisal si na mail
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2009 19:40
Jaa a camerone... čo takto skúsiť skype, alebo icq??? to máte lepšiu komunikáciu, ako e-mail..=) iba taká malá rada..=))
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2009 12:26
Kde ste vsetci?ziadna diskusia?
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2009 13:00
no rocco mozno to zazijeme v skutocnosti... potom uz ziadne diskusie ak sa to podari Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2009 14:34
No ludia mám pre vás novinku teraz nedávno prišiel jeden chalan z legie nezobrali ho ale ked som ho stretol tak som sa ho zpítal na pár vecía povedal mi že zo 60 ktorý boli zobrali len 4 dost malá šanca na prijatie.S toho 7 dostali odklad a ostatok definitívne konec.Povedal že sa pri dioptriách dá švindlovať lebo si oči zakrívaš sám.A že preferujú ludí atletickou postavou.Choroby sa dajú zatajiť u doktora bol 3 krát.V Strassbourgu bol 4 dni a tam mu dali odklad na 3 mesiace.A ako tu povedal 2:REP výhodou je mať vodičský preukaza zváračský každé znalosti su k dobru.Ked tam bol on tak tam bolo veľa rusov a poliakov.
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2009 14:38
no sak to som pocul aj ja ze teraz tam maju naozaj vela zaujemcov... je tam cca 8 zaujemcov na jedno volne miesto Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2009 15:38
Keď som išiel do L.E. JA, tak nás tam bolo okolo 250 kandidátov a každý deň tam desiatky ľudí pribúdalo a zároveň aj odchádzalo ale bolo z čoho vyberať, nedalo sa kde spať, prakticky ako sardinky v izbách a mam pocit že vyberali do L.E. každý týždeň, keď vybrali mňa tak sme tvorili skupinku 12tich ľudí z toho 4 sme boli CZ-SK. Nie je podstatne koľko ľudí tam je, ale aký dojem zanecháš Ty sám. Keď predstúpite už pred výsluch -gestapo tak sa snažte!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2009 15:47
1:ja by som sa chcel opytat ze ci aj po piatich odsluzenych rokoch sa da odist a ci sa dostava aj nieco take ako dochodok 2:ci si mozes vybrat ze do jakej chces ist krajiny
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2009 15:57
Salut Rocco.Kludne budem tym debilom s tebou,lebo mam ten isty nazor.Amikov neznasam aj preto, ze si uvedomujem, ze je len otazkou casu, kedy dozenu svojim pristupom svet do zahuby.Vo vseobecnosti ich legionari neznasaju,a to nie som len ja, alebo Rusi,Peruanci,Cinania...Pohrdam nimi ako vojakmi preto, ze vsetko je len ojeb, propaganda.V skutocnosti sa poseru pri prvom suchnuti listia v nocnej dzungli.Su chaoticki a moralne labilni.Inak sa divim, ze ti tie vulgarnosti u admina presli.Asi len v mojom pripade si dovolil mazat a upravovat.A potom mal tu drzost vyzyvat k napisaniu samostatneho clanku o legii a zivote v nej.Nie som jesitny, ale ja mu jeho portal vylepsovat nebudem za toto( 1.REC tu napisal cosi obsirnejsie a je to dobre a k veci,ale ja to robit nebudem).Admin asi nechape, ze k legionarom patri aj vulgarnost.Ale vieme byt aj uctivi, ak treba a ak je ku komu.Ctime si hlavne skusenosti a tie idu ruka v ruke s nadhladom a chladnokrvnostou v pravom ci pozitivnom slova zmysle. (Takze Calvi,ak som ta sprdol,nie kvoli vulgarnosti, ale chap,ze mi zalezi,aby 2.REP nebol v zlom svetle.Ale od starsieho a skusenejsieho to iste prijmes).1.REC to s tym vazenim na ostrove tiez prehnal, ja som to nikdy nepocitoval ako vazenie.Ak ano, kludne by som v nom bol do konca zivota.Korzika je nadherna. Camerone-ano, mame tam aj psov a macky,sokolov a vselijaku inu haved...A pouzivame ich najme na boj v meste.Neblbni chlape!
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2009 16:09
salut 2eme REP! dufam ze koli mojej otazke ma nepovazujes za chuja...? ak sa nemylim tak je 2eme REP rozdeleni do 8. rot??? a jedna z nich asi(1 CIE) je specializovana na boj v meste a mali by tam byt aj tie cokli?? inac Calvi je nadherne mesto Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2009 16:17
Este k tej "vydarenej" reportazi na STV 2: 1.Ti dvaja, jeden s paraganskou a druhy pechotnou 58-ckou musia mat sikovne vyoperovanu chrbticu.Dezertovat zo slov. armady do LE- este beriem. Ale opacne-riadni chuji. 2.Citacie a preklad jednotlivych clankov Code d´honeur de legionaire-neuplna, prekrutena(ten blb-Pinoccio, co bol v pritmi so zatienenym ksichtom,nevie ani poriadne prvy clanok vyslovit.Ak bol v LE a k tomu este tak dlho, ako trepal, musi ho vediet poriadne, lebo ho po case uci aj novacikov.Takze "serve la frans" je neucta k LE z jeho strany.Spravne je "servan la frans"-sluziaci s ctou a vernostou. A propos- nemyslim si ze v sucasnosti uz LE nie je uplne to co byvala.Scasti je to tak, a aj preto skuseni legionari, co zazili este "pravu" LE, koncia a odchadzaju do civilu.Vela sa zmenilo po pade soc.bloku ,po 89 roku.Ide tam ktokolvek a potom to aj v legii tak vyzera. Ale nie je to len o zbierani spakov a zametani.Menia sa alebo lepsie povedane, prisposobuju podmienky dobe.A najvacsi hajzli su prave Frantici.Ale este vzdy su service general dobre na zbavenie nadbytocnej sebadovery u namyslenych hajzlov a nadutych kriklunov s tupymi hlavami z civilu.Na vychadzke si iste nedovolia to na co boli zvyknuti doma.A tak to ma byt!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2009 16:45
Salut Camerone. Nie, nie si chuj. Nie je ich 8, ale 9, musis ratat aj CCL-velenie a logistika a CAS-BPN, administracia, cassernemet,atd.,ostatne su bojove, aj 5-tka,aj CEA(tam je aj komando GCP a strelci s puškami PGM 12,7 mm.-snajperi na 2000 m.) Ano, v prvej compagnie sa zameriava na lokalne ohniska, boj v meste, atd.A psov jak nasratych.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2009 16:47
Pre Camerone-Ale povodne sluzila premiere compagnie, teda ak chces prva rota, na boj v noci.Tam psi nebehali.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2009 16:48
Dnes musim koncit.Niekedy snad opat tu.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/02/2009 01:48
2rep..co ides tusim na misiu .alebo nieco take,,vyznelo to tak z tvojho posledneho prispevku,,salut
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/02/2009 11:44
2.REP a 1.REC chcem sa vás spítať čo taký legionári robia ked prídu z legie tu na slovensku najdeťe nejaké uplatnenie?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/02/2009 13:35
filip,,,kedy ides pribliznee,?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/02/2009 17:58
jaa ešte neviem mám tu ešte nejaké veci ktoré musím vybaviť
|
|