Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
Klober;

SAHARA TOUR - 06/06/2011 19:22
Clanok z pred 2 rokov - neviem preco vymazany!

Doporucujem absolutne ignorovat cestovnu agenturu Sahara Tour v Topolcanoch. zakupili sme si zajazd do Egypta pre 4 ludi v hodnote nieco cez 330 € s tym, ze Sahara Tour konkretne p.Mahmoud vybavil tento zajazd cez AZUR REIZEN. V den odletu nas o 1.00 rano z letiska poslali domov s tym, ze p.Ibrahim Mahmoud neuhradil AZUR REIZEN zaplatenie zajazdu, takze zajazd nam AZUR REIZEN automaticky stornoval. Nikto nam o nicom nedal vediet, ani Sahara ani AZUR - ktory sa obhajoval tym, ze na nas nemal kontakt a vsetku zodpovednost zvaloval na Sahara Tour. P.Mahmoud nam poslal zmluvu po dlhom boji (uz bolo zaplatene, nakolko naliehal a my sme boli sprosti) ale bez zakladnych udajov. Pokyny sme nemali este 3 dni pred odletom, tak som volal do AZURU ci nas vobec registruju ako ucastnikov zajazdu, co mi bez problemov s drzym tonom neochotnej pracovnicky potvrdili. Po naliehani nam Sahara tour 2 din pred odletom pokyny predsa len poslala (pracovnicka AZURU nam potvrdila, ze tieto pokyny su FALOSNE tz. ze p.Mahmoud ich vyrobil len pre nas), pre istou sme vsak asi hodinu pred tym napisali do AZUR REIZEN-u staznost na ich sprostredkovatela. Na letisku nam pracovnicka AZUR REIZEN povedala, ze boli so Sahara Tour v kontakte este v ten den a vyzyvali ho aby uhradil peniaze za objednany zajazd. Nam povedali, ze nas nemohli kontaktovat, pretoze by obchadzali Sahara Tour ako svojho partnera - vobec im nevadilo, ze sme zaplatili 100 tisic SK ich partnerovi, ktory nas drzo ojebal. zaujimave na tom je, ze AZUR REIZEN nam tvrdila ze nas nema ako kontaktovat ale 2 dni pred odletom sme im pisali staznost na Saharu, ze nemame stale pokyny ktore oni uz urcite rozosielali. No dopadlo to tak, ze sme na druhy den navstivili pana Ibrahima v jeho Topolcanoch, pricom tak potiaceho cloveka som este v zivote nevidel. Troska, ktora uhradza zajazdy z penazi inych ludi, ktori pravdepodobne na dovolenku neodcestuju..a toto je kolotoc..90 % penazi sme z neho po mensom natlaku vytiahli hned, zvysok mi mal vratit do 14.00 hodiny toho dna- na toto bola vystavena aj zmluva. Myslite, ze mi to uhradil? Kazdopadne mam to potvrdene zmluvou a s velkou pravdepodobnostou to budeme riesit pravnickou cestou. Chcem vystrihat hocikoho, kto by cez SAHARA TOUR chcel cestovat. Nerobte to, olutujete, budete plakat, trieskat, nenadiviet, obvinovat..

Julo

Re:SAHARA TOUR - 14/06/2011 14:06
My nemôžme na Pána Ibrahima úpovedať ani slovíčko. Nás vybavil 2x a sme nad mieru spokojní!
Nezávadzajte ostatnych,ktorí maju záujem o tuto cestovku v Topolčanoch. Pytam sa Vás,ktorá cestovka Vám od domu zabezpečí cestu k lietadlu a späť? Žiadna!!! Ňehádžte vinu na tohto Pána,ktorého ochota,česť a poctivosť je trňom v oku okolitým cestovkám v Topolčanoch,preto ho chcu potopiť! Že je tento pán zo Sýrie vám vadí,ale môžte sa od neho učiť a hanbite sa!!!
Bol som i s inými,ale to je horšie...neochota,dať vedieť,že oni su panmi,hrdí ,to ma uráža!
Preto,ak nabuduce tak len z Azuraizen Topolčany s panom Ibrahimom!!!

Admin

Re:SAHARA TOUR - 16/06/2011 00:32
Príspevky na Sahara tour boli vymazané z nasledujuceho dôvodu: Kontaktoval ma majiteľ CK s tým, ze všetky staznosti klientov na tomto fóre boli vyriešene. Nato ma kontaktovali aj ludia, ktorí sa predstavili ako klienti tejto cestovky a poziadali ma, aby som ich príspevky vymazal, nakolko im CK vyhovela vo všetkych reklamaciach. Preto sa pýtam, kto boli títo ludia, ked vy sa stažujete, ze vás príspevok bol vymazaný a pritom ma o to zrejme aj vasim menom niekto požiadal.....

Julo

Re:SAHARA TOUR - 16/06/2011 10:59
Viete,cestovka Sahara tour je moc dobrá a Topolčany su mesto,kde sa ťažko podniká!! Keď sa vypracujete a date ľuďom i srdce na dlaň aby boli spokojní,spravíte maximum aa ludia su moc spokojní,začnu sa diať vecí,že Tí ostatní z Vašej brandže/z ostetných cestoviek/ Vás začnu ohovárať,špiniť,ubližovať vám priamo i nepriamo.
Verte toho Pána Ibrahima to viac všetko mrzelo ako Vás,ktorých možno poškodil nie vlastnou vinou ako si myslíte!!!!
Ešte raz...máme skusenosť s touto cestoukou,je super a môžme odporučiť!

PS:doporučujem ADMIN,aby si dala do formulára registráciu kritika,čo to podal. Stavím sa,že je to nekalá forma konkurencie.

Klober

Re:SAHARA TOUR - 28/06/2011 19:29
Ja asi odpadnem. Je tu riadna kritika na cestovnu kancelariu, ktora bez milosti odrbala ludi o vyse 3000 eur, teda skoro a najde sa tu niekto, kto bude tohto zufalca, na ktoreho je okrem ineho podanych niekolko trestnych oznameni obhajovat? Nepochybujem, ze majitel cestovnej kancelarie vam bud stoji za chrbtom a diktuje co mate pisat alebo ste jemu niekto blizky.
Ako vy viete ako to ibrahima mrzelo?? Ze ho nemrzelo ked klienti ostali visiet v noci na letisku?!
nema to nic spolocne s konkurenciou. Je to len rada ludom aby neriskovali svoje peniaze a radost z dovolenky!!!
Mozete ho obhajovat, vieme o tom, ze tento prispevok nie je jediny pripad tejto cestovnej kancelarie. Ak mate dobru skusenost a ste nejakou nahodou naozaj nezavisly klient, tak vam gratulujem. Urcite by ste si mali vymenit poznatky s ludmi, ktori na jeho "dobrosrdecnost" doplatili.

JANO

Re:SAHARA TOUR - 29/06/2011 13:25
Má ešte niekto iný dobré či zlé skúsenosti so Sahara tour. Mám pocit, že pán Julo je samotný majiteľ cestovky. Budem ďalším oklamaným?

Klober

Re:SAHARA TOUR - 29/06/2011 21:43
som zvedavy ci sa niekto ozve. Nepochybujem o tom, ze sa najdu aj spokojni klienti a klienti ktori boli podvedeni. Tak ci tak, toto hrozi u vacsiny neznamych cestoviek, takze vzdy je to risk. Aj Fischer skrachoval

Admin

Re:SAHARA TOUR - 30/06/2011 09:21
Pre Klobera: Kontaktoval ma p. Ibrahim z cestovky Sahara Tour s tym, zeby rad vyriesil pripadne reklamacie voci osobe s nickom Klober. Kontaktujte ma prosim na info@dobrodruh.sk a dohodneme vam stretnutie s majitelom cestovky.

JANO

Re:SAHARA TOUR - 30/06/2011 09:39
Aj ja by som bol rád, keby vyriešil môj problém, a vrátil mi vyplatenú zálohu za zájazd, pričom ešte ani neodoslal moju prihlášku cestovke, pre ktorú robí sporostredkovateľa. Oklamal aj cestovku aj mňa, že im to poslal a do dnešného dňa nemajú nič. Toto tak nenecháma hneď dnes podám trestné oznámenie, ak mi okamžite peniaze do koruny nevráti.

JANO

Re:SAHARA TOUR - 30/06/2011 22:18
Všetko je vyriešené k mojej spokojnosti. Moje obavy sa nepotvrdili. Prosím administrátora, aby vymazal moje príspevky. Ďakujem.

peto

Re:SAHARA TOUR - 03/08/2011 22:38
autorom toho clanku na vrchu som bol ja pred 2 rokmi a pred casom som vas poziadal aby ste ho vymazali. Neviem kvoli comu sa text vratil spat, mozno si ho niekto skopiroval.
Kazdopadne chcem povedat, ze nas Mahmoud kontaktoval a po 2 rokoch (!) sa nam chce revansovat v podobe nejakeho vikendu na slovensku. Som zvedavy ci to vyjde, kazdopadne dam vediet

ruefa

Re:SAHARA TOUR - 05/08/2011 14:25
tak mili moji zlati, ck sahara tour je zalozena na principe nebankovky... momentalne sa objavil dalsi klient kt si objednal cez nich zajazd este vo februari, a milostivy pan majitel si peniazky nechal a nie len ze neuhradil nic ck, on vlastne ani nemal preco pretoze ziadnu rezervaciu neuskutocnil, cisty holy fakt...
davno by som na neho podala trestne oznamie
nema co podnikat, je to obycajny klamar a podvodnik

ruefa

Re:SAHARA TOUR - 05/08/2011 14:31
a aby si niekto nemyslel ze j eto konkurencia a zavist
tak toto viem priamo z cestovky kde sa mal zajazd uskutocnit... nestastny volal co sa deje priamo a tam sa zistilo ze co on vlastne chce ved nic sa neeviduje lebo ziadna objednavka neprisla, ale pokojne si niekto piste, ze mu vsetci zavidia

klient

Re:SAHARA TOUR - 06/08/2011 00:06
ten klient som ja osobne momentalne sa cela vec riesi a mam nahradny zajazd a v pondelok mam mat vsetky doklady,AK NIE SAMOZREJME ZE SA TO BUDE RIESIT OKAMZITE SUDNOV CESTOU.Ale jedno je iste Sahara Tour uz nikdy viac,skoda ze som si tieto informacie neoveril uz pri zakupeni zajazdu.

klient

Re:SAHARA TOUR - 06/08/2011 00:10
Mozes si tam ist kupit zajazd aspon mne vrati peniaze...

klient

Re:SAHARA TOUR - 06/08/2011 00:19
pre RUEFU nechapem lem jedno klame aj vas a tym vrha zle svetlo aj na vasu CK ale zan cas co som tam sedel ste mu poslali aspon 5 emailov kde boli ponuky vasej CK asi viete preco ....

bralenka

Re:SAHARA TOUR - 18/09/2011 22:24
Doporučujem absolutne ignorovať cestovku Saharatour aj pána Ibrahima Mahmouda. Sústavne som si musela kontrolovať stav vybavenosti našeho zájazdu, stále iba kecal, kecal a kecal a nedialo sa nič. Samá urgencia z mojej strany a až potom sa niečo pohlo, ale len o malý kúsok. 2 dni pred odletom začal vybavovať víza, ktoré nám poslal po šoférovi autobusu 12 hodín pred samotným odletom!!!!!!!!!! Neposlal ani poistenie, ktoré zabudol u seba na stole. Neskutočný lajdák, bordelár a nazodpovedná osoba. Peniaze si necháva posielať na súkromný účet, vouchery sme mali iba naskenované..Otras, nikdy viac. Pán Ibrahim Mahmoud a celá vaša Saharatour - vašu cestovku nikdy nikomu neodporučím a každého pred vami vystríham.

maria

Re:SAHARA TOUR - 26/10/2011 20:00
Je to podvodnik najvacsieho zrna, kto si u neho objedna zajazd alebo dovolenku, velmi to olutuje. Objednala som si u neho zajazd pre dve osoby za 3400 EUR do Dubaja ,peniaze si vyziadal dva a pol mesiaca dopredu, ze vraj zabezpeci lacnejsie letenky a cenu ubytovania v hoteli. Ziadna dovolenka sa nekonala, mily Mahmout si ich strcil do vacku , totiz peniaze si dava posielat na sukromny ucet.Tyzden pred dovolenkou som mu zacala vyvolavat aby mi poslal voucher ,letenku,viza, pretoze sa absolutne nehlasil, ze by nam mal poslat doklady, musim podotknut ,ze vacsinou telefon nezdvihal, a na moje urputne vyzvananie poslal sms, ze momentalne je v Rakusku alebo vo vlaku alebo v autobuse so slubom ,ze zavola,ale nezavolal.Nieco strasne co som prezivala, tri dni pred vycestovanim mi emailom poslal falosny voucher a elektronicke letenky, overovala som si voucher v prislusnom hotely 3X, 3X mi odpovedali, ze na moje meno nie je tam rezervovana ziadna izba, potom nas drzal do poslednej chvili, ze nema pre nas vybavene viza, stale tvrdil, ze vsetko je v poriadku,,drzal nas pri sluboch este dva dni po termine nastupu na dovolenku , ze vybavuje viza,,,tato situacia a stres sa neda ani opisat, pochopi len ten kto to zazil, ,,,momentalne bezi voci nemu trestne stihanie. Este chcem podotknut , ze som na jeho osobu videla asi polmetrovy vysoky spis trestnych oznameni za podobny podvod,,,a tie pozitivne clanky na jeho adresu su smerovane od neho pod falosnym nikom,,pravdive su len tie negativne!!!

Peto

Re:SAHARA TOUR - 10/02/2012 13:05
Takze vidím, že nie som jedinýýý!
Ked som písal, že nam Mahmoud volal ze sa chce revansovat asi prave ojebal nejakych inych zakaznikov a citil sa pri peniazoch. neozval sa takze ziadny revans...
Od neho NE-KU-PO-VAT

::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport