|
|
Re:Otazka - 06/08/2011 12:17
2 rep! napísal: 1 REC posli este nejake fotky z repu ale nie moc stare odpoviem ti!
Co s tym ?
|
|
|
Re:Otazka - 06/08/2011 13:45
Marox Sorry .. 301 .. raz pises ze chces ist ...raz ze nie ... tolko o tom
|
|
|
Re:Otazka - 06/08/2011 16:24
KKs.. Ja som nikde nenapisal, ze nechcem vstupit !!!!!
.. Som este mlady ... Mozno ma to prejde (aj ked si to vobec nemyslim) ... Nechcem chvilu po vstupe zistit, ze tam nepatrim .. ze to bolo zle rozhodnutie .. preto to chce este cas. ALe teraz a uz velmi dlho CHCEM VSTUPIT K LE ! ..a stale si idem za tym.. za Le ... stale ..
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/08/2011 11:48
ako sa hovori u nas na kysuciach: BOHA KDE STE VSETCI?
Inac zdravi Marek Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/08/2011 18:22
čaute chlapi.) Tak Vás po dlhšej dobe zdravím vela povinností -práca atd. veci spojené s každodenným životom, snád dobre dovolenkujete a užívate leto lebo mne sa to mooooc ešte nepodarilo ale už dúfam že idem na to ale nie vždy to záleží len na Vás ked robíte čo robíte,niektorý už písali ako bolo super tak v tichosti závidím snád tá odmlka od všetkých /starej partie/nič vážne neznamená len klud a pokoj v duši / myslím leto a nič nerobenie/ ten kto má povinnosti nech si ich vyrieši ako vie. Pozdravujem všetkých hlavne tých čo ten pokoj nemajú resp. ho majú málo a ked ho chcú sa musia on zaslúžit, momentálne mám po týžd.výcviku a som rád ked budem mat volno )))) tak pekný den všetkým ostatným.)) snád skoro popíšeme.)))
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/08/2011 18:07
Peter napísal: SSS ... sorry ze sa miesam do vasho rozhovoru... ale toto iste som pocul od viacerych, pred zimou najlepsi vstup, oktober november ... takze na tom nieco bude
a nasiel som letenky...daju sa zohnat za 95 € spiatočné (pre istotu) ... kto by chcel vedet co stoji cesta ... vlakom to je o dost drahsie
Kde si našiel tie letenky ?? dik
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/08/2011 18:12
Chalani chcem vás poprosiť ak viete nejaké lacné letenky alebo cestovné lístky na autobus alebo vlak do strasbourgu nejako koncom novembra ... na nete mi to nejako nejde nájsť ... Veľká vďaka !
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/08/2011 20:08
Laco ... autobus ti nedoporucujem... dlha cesta a prides velmi unaveny... najlepsie lietadlo kukni letenky na pelikan.sk ... zadaj si odled BA a prilet Pariž a rovno sa hlas v Parizi, kasli na Strassburg ... daju sa zohnat celkom lacne letenky uz od 40 € jednosmerne. Kedy sa chystas ?
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 16/08/2011 16:30
Ako dobre doma!!!!!!!!!! Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/08/2011 06:28
zdravim vas chlapi ako sa mate zdravie sluzi?dlho som tu nebol ale zda sa mi ze to tu ide trocha dole vodou asi tu budu musiet zas zacat vypisovat hovada aby to tuzacalo znova fungovat ale nee sranda ahoj
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/08/2011 18:33
caute, počuvaj ramo, ešte som nevidel niekoho napísať všetko do jednej vety....majo čo si sa kam vyparil? čo ste na stretku vy srákory?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/08/2011 19:32
Ja by som išiel mam síce 28, ale to je jedno. Ideš so mnou.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/08/2011 19:35
no a je to nejaký veľký problem )) alebo ako to treba zobrat.??
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/08/2011 14:50
Marek- dokedy si na SVK ? Charon- nikto by si nedovolil urobit stretko a nedat o tom inym vediet, ked sa tu o tom jasne pisalo.To by bola zrada. Cely svet sa j...ebe! Bude este horsie. Ramo-drz sa. Salut priatelia, drzte sa. Snad sa coskoro uvidime. Miso
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/08/2011 01:51
Nic vam nepoviem len tolko vam poviem ze Mizo je doma.A tebe Milan si zapametam slova ze staviscak ku koncu pil.GCP je GCP. Mizo da jednu linku na GCP. Bon SALUT.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/08/2011 02:05
Kazdy ocakava sceny z LE. Nie- zivot- ten je tu.... Legie uz mame kazdy plne zuby...odmietam vylozky... nechcem byt nastrojom... chcem ...este zit. Stando, mas pravdu... LEGIO PATRIA NOSTRA !! http://www.youtube.com/watch?v=MhGeH07lo5M
|
|