|
|
Re:Francúzska légia - 15/11/2011 17:33
ermo napiš mi na master212@zoznam.sk
|
|
|
Re:Francúzska légia - 16/11/2011 22:10
lazaro3 nikam sa nepridavaj ak tam chces ist chod najlepsie urobys ak tam pojdes sam pretoze kto kolvek iny kto bi stebov siel bi bol tvoja konkurencia pojdes sam mas veciu sancu na uspesnost ak si rozhodnuty ist urob si tu unas u doktora preventivnu prehliadku to aby si vedel ci si tip top nie aby si tam prisiel a lekar v legii ti povie ze mas napr. zli sluch a posle ta domou drzim palce mozno sa stretneme
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/11/2011 12:37
Ahoj, sluziz ?
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/11/2011 08:16
Tento rok sa to nejako k.... Na zaciatku tyzdna dalsi kamarat, moj srbsky brat z2.regu. Brate vecna slava ti!!!! Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/11/2011 08:17
kto by chcel kupiť tie knihy o LE-Cizinecka legie očima výsadkare,15 let v legii,alebo patria nostra partia ostrá nech sa ozve na master212@zoznam.sk,
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/11/2011 16:06
Zohnal som tu knihu patria nostra partia ostrá za 5 eur a nieje to bohviečo zatial som len na 30 strane ale viac menej tam opisuje zatial len čo zažil ked bol on mladý zatial skoro nič o légii.A podotýkam že som o polovicu lacnejšie zohnal tú knihu ako si mi ju ty ponúkal možno keby znížiš cenu na tej knihe 15 let v cizineckej légii tak by som sa skôr zamyslel.Salut
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/11/2011 17:12
Myslíte že nejakú rolu odohráva aj váha a výška? Mám 174 cm a 57kg.Dík
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2011 08:49
chcem sa spitat ci si dol egie mozem zobrat aj mobil za odpoved dakujem
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2011 10:02
Salut vsetkym slusnym ludom na fore.Mate to tu fajn.Samaro treba este chvilu vydrzat. Michal
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2011 14:28
pre Mtoox :take vahy maju baby..ty môžeš ist robiť džokeja a nie legionára...
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2011 16:07
pozdravujem všetkých ! camerone drž sa ! pozdravuje ta Jano 1800 2REP ak to píšeš ty dak držím !! !! MMM
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2011 17:11
Postavu mám slabú ale by si sa asi čudoval ale dokážem snov viac ako niekto kto ma 90 kg tak poprosím dákeho skúsenejšieho odpovedať či tam hrá rolu aj postava
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2011 18:08
Ja niesom skusenejši ale charon ma pravdu tvoja vaha je mala mas postavu ako žena a pochybujem keby ti naložia plnu polnu že by si s nou dokazal zabehnuť aby ta nezvalila na chrbat ked važi skoro tretinu ako ty vaha
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2011 18:36
Ja som z dediny od malička makám takže zase niečo už vládzem a dá sa povedať že aj dosť na moju postavu keby si ty sa nachodil toľko do hory čo ja potom by sme sa mohli podebatiť ale tak netvrdím že mám zlú postavu mám priznávam si ale zato chcem vediet od skúsenejších že či tam ja taký chodia a je dosť možné že áno a sú možno lepší ako tí z lepšími postavami ale myslím že výška by ani nevadila len ta váha asi skôr
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2011 19:13
Čaute chcem sa spytať viem že dost pri zdravotnej prehliadke kladu dôraz na zuby a chel by som sa teda spytať či vadia krive zuby niekde som čital že nie že im ide o funkčnost chrubu a tak a preto teraz neviem prosim o odpoved dakoho kto sa vyzna dakujem .
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2011 19:20
Matox načo tu pišeš ked aj tak sa neuspokojiš z inou odpovedou ako že ju maš vyhovujucu dvaja ludai ti napísali že ta vaha je nizka a na obydvoch si zautočil na charona si napisal že ma malo skusenosti a na mna že by som nezvladol tak ak potrebuješ sa utvrdit v tom že ju mas dobru postav sa pred zrkadlo pochval sa a zbal si vecia chod skusiť do legie aj tak tu ti može 100ludi napisat že by ta nevzalia nakoniec ta vezmu treba skusiť
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2011 19:29
čauťe chcem sa spítať či ma zoberú do legie ked nosím šošovky 1.5 chystám sa isť v marci za odpoved vopred dakujem kontaktujte ma na email m1c3l@azet.sk[size=4][/size]
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2011 19:34
Tak sorry Pafino trochu som sa nehal uniesť a k tvojej otázke o jednu stranu do zadu alebo dve si najdi co pisal matus a precitaj tam najdes odpoved ale podla mna stym nebudes mat problem.
|
|