Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 316 317 318 319 320 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
ermo

Re:Francúzska légia - 14/12/2011 15:34
Chlapci tak teraz čo som dostal info priamo od legionára ktorý je v aktívnej službe tak mi také zimomriavky prebehli cez chrbát že koniec dokonca ten legionár je Seržant ked som to všetko čítal normálne sa mi tomu nechce veriť nechcem na to myslieť ale nedá sa to.

Orim pre ermo

Re:Francúzska légia - 14/12/2011 20:16
trochu to rozveď chlape.... ak sa da...

Erik

Re:Francúzska légia - 15/12/2011 08:54
Erno myslím si že každý na tomto fóre by bol rád keby si nám to popísal podrobnejšie alebo sem hoď jeho správu ak nieje taká sukromná

teodor

Re:Francúzska légia - 15/12/2011 13:46
zdravim vas hm ide niekto tento mesiac do FCL?

Boris

Re:Francúzska légia - 15/12/2011 14:23
Majo pre 2REP napísal:
Múdre alebo nie, nič to nemení na tom, že moja dôvera k tebe je do značnej miery podrytá.

Majo, veď už napíš, čím ti Mišo ublížil.Keď tvoja dôvera je do značnewj miery podrytá.Čo stále píšeš niečo zaobalené do tajnostkárskych vetičiek,
Mal som ťa za rozumnejšieho ako v skutočnosti si.

ermo

Re:Francúzska légia - 15/12/2011 15:28
Napíšem to tak zriedka.Chlap mi napísal že je seržant že robil aj v aubagne pri náboroch. Ďalej légia že má padnúť všetky misie sa údajne rušia od roku 2012 pre legionárov že ich už nepotrebujú lebo že Francúzi dosiahli čo potrebovali a že to už všetko berie pod palec FR armáda.Potom mi písal ohľadom vstupných testov,ako to tam chodí teraz a pod... viac ak chcete vediet tak by bolo najlepšie keby sa skontaktujeme niekde na pokeci Salut cez mail nerád píšem. Salut

teodor pre ermo

Re:Francúzska légia - 15/12/2011 16:19
mozes mi povedat prosim ako sa to moze dotknut mna pretoze uz mam kupeny listok do marseille na pondek 19.12 znamena to ze nemam sancu?

ermo pre teodor

Re:Francúzska légia - 15/12/2011 17:10
Nie chod tam chod začím ta srdce volá podla mna mi napísal samé debiliny teraz si píšem z druhým legošom a ten mi píše že to nieje pravda prosím ťa ozvy sa mi na pokeci na nick Ojojoj1416 ja ti potom poslem stade moj pravy nick a napisem ti viac co mi tento druhy pise

mucko

Re:Francúzska légia - 15/12/2011 19:09
Ako je to so zrakom ? mám krátkozrakosť ale iba 0,15 čo stým ?

ermo pre mucko

Re:Francúzska légia - 15/12/2011 22:13
Ak u svojej lekárky dovidíš na tabuľku kde sa skúša zrak tak v pohode

Majo pre Borisa

Re:Francúzska légia - 15/12/2011 23:52
Boris, možno nie som rozumný chalan ako si si myslel. Možno som debil. Ale som opatrný debil. Nepoznám nikoho osobne, kto by sa s Michalom, s tebou alebo s niekým iným osobne stretol. Aj ty si môžeš myslieť že ja som vymyslená osoba. Je to len fórum. neviem ako vyzerá, kto to je, kde je a nič podobné. A človek čo hovorí o chlapskom slove, čestnom chlapskom slove, a nakoniec to zaobalí do niečoho a pomýli si dátum, to je trochu mimo moje chápanie. A vtedy, keď si pomýlil o týždeň ten dátum, už nenapísal, OK chalani tak teda ten budúci týždeň to platí. Ale povedal pomýlil som sa a tým to haslo. To nie je u mňa chlap. Ale možno som len idealista
Ale nikdy som ani nehovoril že na 100% je to iná osoba ako o sebe píše. Vždy som bol na váhach. Veď predsa, som aj v znamení váhy. No myslím, že moje pochybnosti majú pevnú pôdu pod nohami. Kdežto jeho slová u mňa tú pevnú pôdu stratili. Aj keď nemôžem povedať, že ten človek na druhej strane mi v niektorých veciach nepomohol. Pomohol, dosť. Nech je to kto chce. Keď je real, stále má moju úctu. Ak je to faloš, ďakujem za niektoré veci ale je to debil. To aký je človek vie len on.
Boris, dokonca som si teraz ani neni istý či ty si ten za koho sa vydávaš a že či nie si nejaké alterego toho človeka.
Ale ako Einstein povedal, všetko je relatívne. Vzhľadom na niečo. A zákon neúplnosti nepustí.
Za ten čas čo to tu umlklo, vieš koľko ľudí ma oklamalo a podviedlo priamo do očí? Čo mám čakať od internetovej diskusie? Koho nevidím, neuverím na 100%. Čo je myslím tiež pochopiteľné.

Karol

Re:Francúzska légia - 16/12/2011 12:34
Ahojte, chcem sa spýtať, mám šancu v légii ak tu mám nejaké finančné problémy, asi pred 2 mesiacmi som prišiel o prácu, pracujem aj teraz, ale mám dlhy, nevládzem splácat za auto a mám aj dlh na mobil. Tie dlhy sú pár tisíc eur, tak či ma nepošlú do prdele pri vstupe alebo im to nevadí ?

Peter

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 10:39
Zdravim vsetkych...pravdu povediac..nechcel som tu nic pisat ale ked tu tak citam vsetky tie prispevky tak mi to neda.

1. Nepoznam Michala ani ostatnych co si tu hovoria stara partia, par krat som s niektorymi prehodil pismena ale viac. Nerozumiem jednej veci... ako si mozete brat k srdcu vety a slova od ludi ktorych nepoznate a ktomu este na fore ? hadate sa tu kto je kto a kto nieje nikto. Pride mi to dost detinske na ludi ktory sa ani nepoznaju...uprimne je mi ukradnute kto tu vystupuje s akym nickom a co tu vypisuje... nerozumiem tomu preco vsetci cakate odpoved od michala alebo od niekoho ineho, zeriete mu vsetko co povie a potom vobec neviete ci to je v skutocnosti ten za koho sa vydava... je to smiesne sorry... mne tu michal aj jeho brat marek slubili nejake odpovede a ze sa mi ozvu na iste veci co som tu pisal ... neozval sa ani jeden a tomu su uz asi 4 mesiace..mozno viac netusim ale kazdy si to moze najst ... a je mi srdecne ukradnuta ich odpoved alebo ich nazor ...kazdy ma svoj zivot tak nech si ho zije podla seba a nech nedava na rady od roznych osob na forach. Posledna vec ktomuto celemu... Uvedomte sa co tu vypisujete za hluposti..neviem kde je pravda a ani ma to moc netrapi... len sa cudujem nad vasou hlupostou a naivitou. Dakujem za pozornost

2. teraz k veci...kto chce do LE nech ide na jar...na zimu beru najmenej ludi aj napriek tomu ze tu niekto pisal opak..viem to osobne od cloveka s Pariza... teraz budem pisat velkymi aby to videl kazdy kto sa ide pytat hluposti a nic necita ! NIE JE PROBLEM S OCAMI KED MAS OKULIARE ! SAMOZREJME DIOPTRIE 2 A VYSSIE UZ NIE JE SRANDA... ZUBY NIE SU PROBLEM LEN ABY SI NEJAKE MAL. MAT DOBRE USI PRETOZE SA ROBIA SLUCHOVE TESTY, MAT SO SEBOU HOTOVOST PRETOZE TO JE JEDINA VEC KTORU VAM NEZOBERU (V AUBAGNI) V PARIZI A V OSTATNYCH MIESTACH MATE U SEBA AJ SVOJE OSOBNE VECI OKREM MOBILNEHO TELEFONU, FOTIEK AK TI NAJDU, SPERKOV, DOKLADOV A PODOBNE... HYGIENICKE VECI VAM NECHAJU ... DALEJ KAZDEMU ODPORUCAM NASTUPOVAT V AUBAGNI KEDZE TO SETRI KURVA VELA CASU, TAM SI NEMUSITE BRAT V PODSTATE NIC LEBO VAM HNED VSETKO ZOBERU...OKREM PENAZI OKULIAROV ATD. VYFASUJETE SLIPY PEKNE A PONOZKY, DALEJ TEPLAKY KTOMU VRCH A V ZIME BUNDU. KTO NEMA TOPANKY V HODNE NA BEHANIE VYFASUJE AJ TIE. BUDETE ROBIT PRVE IQ TESTY POTOM PRVU CAST FYZ. TESTOV (tj. CLNKOVY BEH, HRAZDA... NEPLATI TU UZ VIAC KRAT PISANE STACI STYRI ALEBO PODOBNE... SI SLABY IDES DOMOV..POTREBUJES SPRAVIT CO NAJVIAC !) POTOM NASLEDUJE PSYCHOTEST, DALEJ DRUHA CAST FYZ. TESTO tj 12 MINUT BEH. NA KONCI (KED VSETKO ZVLADNES) VYBERU VSETKYCH KTORY POSTUPUJU DO LA ROUGE KDE JE UZ V PODSTATE PREDPRIPRAVA NA ZAKLADNY VYCVIK LE. SAMOZREJME ZE KED NESPRAVIS IQ TESTY TAK ESTE V TEN, MAXIMALNE NASLEDUJUCI DEN IDES DOMOV...PO KAZDOM TESTE HOVORIA KTO SPRAVIL A KTO NIE. JEDLO JE V POHODE DOKONCA BY SOM POVEDAL ZE NA ARMADU VELMI SLUSNE. V AUBAGNI STE PLATENY KAZDY KTO MA CIERNE TRICKO MA 25€ NA DEN, KTO PREJDE IQ TEST MA ZELENE TRICKO A DOSTANE 35€ KED SA DOSTANETE DO LA ROUGE MATE 70€ NA DEN. TIETO PENIAZE, DOKLADY, SATY, LISTOK NA VLAK DO MIESTA NASTUPU, A VSETKO CO STE MALI SO SEBOU DOSTANETE KED VAS VYHODIA ALEBO KED CHCE IST DOMOV. TOLKO KTOMU... KTO CHCE NECH IDE A NEPYTA SA TU HLUPOSTI ! A KTOMU 50 KILOVEMU..NECHOD TAM..OSOBNE SOM ZAZIL CHLAPCA KTORY MAL 60 KG A POSLALI HO DOMOV ZE JE PODVYZIVENY... TROSKU PRIBER A NA LETO MOZES FRČAŤ.

Peter

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 10:43
este jedna dolezita vec..nepytajte sa prosim aku mam sancu v LE a podobne...kazdy ma taku sancu aku si spravi !!!!

maron

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 12:00
Neviem prečo by ťa mali poslať domov kôli zhybom jasne ked nespravíš ani jeden ale ked si pohode dáš limit a ostatné maš pohode určite NEBUDE dovodom že si nedal 20 zhybov na hrazde... s ostatným súhlasim.. a kto nemá vela penazí podla mna je pre nho najlepšíe mesto STRASSBOURG naučíš sa minimálne par slovíčok s francuštiny, a budeš trošku zabehnuty a dalej ( ak pojdeš ) pojdeš ako tak s kamarátmi .. ked už v Aubagne sa vraj vytvarajú skupinky a není dobre pre psychiku byť piate koleso na voze.... a pre PETER aká ja podla teba optimálna váha pre legionára? ...

Peter

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 12:13
Znova mudra rada od niekoho kto tam nebol... beru najlepsich ...nie tych ktory urobia 4-5 zhybov... ked ste tam 30 a stym 30 ludi urobi 10 ludi okolo 8-10-12 zhybov a ty len 4 tak ides domov...uvedom si ze chcu tych najlepsich a beru veeeeelmi malo ludi...s 30 ludi ktory pridu kazdy utorok a stvrtok to aubagne zoberu asi 2-3. idealna vaha je individualna u kazdeho...ale nemoje mat niekto 170 cm len 56 kg...to je s prepacenim prd. na tych 170 cm aspon 65 kg... samozrejme nebyt tucny tych posielaju tiez domov. Kazdopadne musi kazdy jeden uznat ze mat 56 kg (neviem presne kolko to pisal) je smutne malo kedze plna polna bez municie a zbrane ma okolo 25-30 kg, od druhu terénu a dlzky pobytu v terene moze mat aj ovela viac.

od ermo pre Petra

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 12:56
V tomto jedno s tebou nesúhlasím za tú váhu ja si píšem z dvomi legionármi každý deň a oni mi obaja napísali že na postave a váhe NEZÁLEŽÍ!!! V prvom rade sú najdôležitejšie psychotesty a potom fyzické testy.Ale jasné že tam nechcú nijakých slabochov a ten legionár jeden ked tam išiel mal vraj 170cm a váhu 57 kg a nemal problém a je tam vyše 5 rokou . Len toľko

maron

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 13:50
PETER HEJ RADA OD TOHO KTO TAM NEBOL a podla mna na zhyboch nezáleží .. opisuješ tie zhyby ako by rozhodovali iba zhyby.. ale ok ... ale podla mna LIMIT stačí každý zhyb navyše je tvoje plus ( vraj bolí prípady že zobrali ludí čo sa ani raz nevytiahli a na lane hned zpadli, vraj také pripady boli aj budu.)ale už nič nepíšem (informácie si nevymýšlam skušam sa pytať niakých legošov ktorý tam boli, myslím v legii nie iba Aubagne...)

Peter

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 14:09
Chlapci..sem je skoda nieco pisat...vy verite len tomu comu chcete verit ! to je vas problem... nepytaj a neskusaj..ale chod a vyskusaj...to nie je pioniersky tabor ze padnes a pofukaju ti kolena... chalan z USA co bezal vedla mna sa posmykol a vyzula sa mu topanka pocas behu...isiel domov lebo ho nenechali dokoncit beh... tak si tu nenamyslajte a nedomyslajte picoviny ako 13 rocne deti...ked tam chce ist tak chod..ked nie tak tu nevypisuj hluposti ako to je lebo si to pocul od janka palka z marušinej.

maron

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 14:40
Tvoja arogantnosť svedčí za všetko dakujem za príspevky... nemusíš sa mračiť

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 316 317 318 319 320 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport