Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 317 318 319 320 321 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
Boris Majovi

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 18:00
Majo pre Borisa napísal:
Boris, možno nie som rozumný chalan ako si si myslel. Možno som debil. Ale som opatrný debil. Nepoznám nikoho osobne, kto by sa s Michalom, s tebou alebo s niekým iným osobne stretol. Aj ty si môžeš myslieť že ja som vymyslená osoba. Je to len fórum. neviem ako vyzerá, kto to je, kde je a nič podobné. A človek čo hovorí o chlapskom slove, čestnom chlapskom slove, a nakoniec to zaobalí do niečoho a pomýli si dátum, to je trochu mimo moje chápanie. A vtedy, keď si pomýlil o týždeň ten dátum, už nenapísal, OK chalani tak teda ten budúci týždeň to platí. Ale povedal pomýlil som sa a tým to haslo. To nie je u mňa chlap. Ale možno som len idealista
Ale nikdy som ani nehovoril že na 100% je to iná osoba ako o sebe píše. Vždy som bol na váhach. Veď predsa, som aj v znamení váhy. No myslím, že moje pochybnosti majú pevnú pôdu pod nohami. Kdežto jeho slová u mňa tú pevnú pôdu stratili. Aj keď nemôžem povedať, že ten človek na druhej strane mi v niektorých veciach nepomohol. Pomohol, dosť. Nech je to kto chce. Keď je real, stále má moju úctu. Ak je to faloš, ďakujem za niektoré veci ale je to debil. To aký je človek vie len on.
Boris, dokonca som si teraz ani neni istý či ty si ten za koho sa vydávaš a že či nie si nejaké alterego toho človeka.
Ale ako Einstein povedal, všetko je relatívne. Vzhľadom na niečo. A zákon neúplnosti nepustí.
Za ten čas čo to tu umlklo, vieš koľko ľudí ma oklamalo a podviedlo priamo do očí? Čo mám čakať od internetovej diskusie? Koho nevidím, neuverím na 100%. Čo je myslím tiež pochopiteľné.

Ano,na základe toho čo si tu napísal môžem s tebou len súhlasiť, že si debil.Ale určite nie opatrný, ked si tu zavesil svoje meno, priezvisko a neviem čo všetko ešte o sebe.Miesto paranoje o alteregu toho človeka sa zamysli prečo všetci čo mame trochu bližšie k Mišovi ako ty tu už nepišeme.Mišo vo FCL konči to je pravda, ale real je určite a nie dajaky duch.Len jedno neviem,že či o tvoju uctu ešte stoji.To nech on ti napiše sam.
Ja osobne viem jedno naisto.Ze som rad, že som de legie nešiel.

pajo Brosiovy

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 18:40
Prečo si tomu rád že si nešiel do FCL?

Lubo

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 20:33
Ja ti mozem osobne sam povedat preco som ja nesiel. Prisiel som k nazoru ze zivot sa da zit a prezit aj viac zmysluplnejsie ako niekde sa nechat odfajcit za par supiek pre niekoho alebo za nieco co vlastne nema ziadnu hodnotu. Ako uz bolo pisane robit spinave prace pre tych ci hentych.

Majo pre Borisa

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 23:22
Beriem. K opatrnosti dodám to, že s mojim menom mi aj tak nikto nič nemôže, s mailom taktiež nie. Maximálne sa mi dostane do schránky. To je všetko. A to musí byť skúsený kóder aby sa mu to podarilo.
K tomu, že som debil, tiež beriem. Ale vieš, niekedy sa človek musí debilom stať, aby videl svet taký aký je. (nemyslím debilitu ako nízke IQ - aj keď IQ je v celku neobjektívna záležitosť.) Možno ti bude známi výrok: "Viem, že nič neviem". Nad tým sa zamysli ty. A v dobrom nepíšem to vyrývačne.
A zamyslel som sa, prečo sem už nepíšete. Vieš na čo som prišiel? na nič. Lebo vás NEPOZNÁM. Ani jedného. Takže to neviem posúdiť.

Boris, nechcem túto debatu nejakým spôsobom vyhrotiť, lebo ako som povedal, či je to človek čo existuje alebo je to vymyslené alterego niekoho iného, určité veci mi poradil. A nie tie, čo s týkali LE. Ale pre mňa oveľa dôležitejšie. A to, či stojí o moju úctu alebo nie, to je na ňom. Ale ako som povedal, ak je reálny, má ju. Ak nie, ďakujem mu za rady, ale nemá ju.

Vieš, možno si teraz hovoríš že som len podlý hajzel čo sa za pár písmenok úplne otočil. Ale pozri sa na to aj z iného pohľadu. Keby aj Michalovi, alebo aj tebe napríklad niekedy záležalo na ľuďoch, tak by sa v tejto situácii zachoval človek duchaprítomný, predpokladám nasledovne: "Chalani, nebláznite, tu je moja fotka (cez mail)/stretneme sa tam a tam, vyriešime od Michala, alebo od teba, prídi tam a tam, vtedy a vtedy, vidíme sa, prehodíme pár slov a sme vyriešený. Ale ako som povedal, keby aj vám niekedy záležalo... Ja môžem s čistým svedomím povedať, že záležalo. A ešte aj záleží. Síce sme sa videli len raz. Síce si moc nepíšeme. Kontaktu je málo. Ale kedykoľvek napíšem ja, alebo kedykoľvek napíšu chalani, radíme si, prehodíme pár slov. A tak... Pozeráš sa na túto situáciu len z jedného brehu. Kde ja som sa pozrel aj z druhej strany. Preto píšem a myslím tak ako myslím.

S pozdravom. keď už som teda príčinou toho, že sem nepíšete a nepíšete ani nikomu inému. A stále ste uzavretý tej možnosti niekde sa stretnúť a vydiskutovať si to alebo to jednoducho hodiť za hlavu ako v celku bláznivú spomienku.

http://www.youtube.com/watch?v=T98rPxkl4CE

Pre teba Boris.

Majo

Re:Francúzska légia - 19/12/2011 23:24
MODLIDBA

Sprav zo mna Boze
nastroj svojho mieru
nech tam, kde je nenavist,
prejavim lasku,
tam, kde je krivda, nesiem
odpustenije,
a kde su pochybnosti,
najdem vieru.....
nech tam kde je temnota,
smiem vnasat svetlo,
a kde je smutok, radost nachadzam
A ved ma tak, nech vacsmi
netuzim byt pochopeny.....
ako chapat inych,
byt milovany,
ako milovat
Vtedy...... sa zrodi zazrak za zazrakom
a nevsedne tu bude naveky!
Francesco Bernadonety z Assisi

Boris

Re:Francúzska légia - 20/12/2011 11:04
Tebe pajo odpoviem tak, že či sa Mišo urazi alebo nie, vydesilo ma, čo sa s nim abo lepšie povedane z neho v poslednych mesiacoch stalo.A to pred pol rokom to bol ešte človek, ktory bol prototypom legionara-hrdinu.Myslim to s uctou a nie ironicky.A preto sem nepišeme dlhu dobu ani my čo ho pozname trochu lepšie ako tu ľudia z fora.Nikto sa s nikym nedohodol veď to už aj sam Miško pisal tiež a pritom o tom podľa mňa nevedel,lebo nejaky čas nemal možnosť komunikovať s nikym z civilu.len jednoducho sme postupne stratili reč a chuť komunikovať o legii keď v par telefonatoch zo seba vylial to čo ho trapilo.Legionar ktorý svoj život doslova zasvätil legii asi navonok nikdy nepovie že ho FCL zradila aj keď vnutri to tak on citi.
Ľubo čo napisal tak to sedi, lebo ja si myslim po tom všetkom to iste.Vtedy som sa zlostil sam na seba že všetci tam idu a ja už mam rodinku a neopustim ju takže nula bodov s legiou a štvalo ma že som s tym mal počkať a urobiť karieru v legii.Verim že moja žena by na mňa počkala čiže v tom problem nebol.Niektori tu na Miša kydate koľko len možno,ale si neuvedomujete že v priebehu kratkeho času prišiel o všetko čo pre neho malo zmysel a čo ho ťahalo dopredu.
Som rad preto, lebo mam a budem mať čiste svedomie, že som nezabijal pre nejakeho židačika Sarkozyho a pre nacionalistickych Francuzikov vo francuzskej vlade.
Miško odpusť mi keď toto budeš nahodou čitať.

Boris Majovi

Re:Francúzska légia - 20/12/2011 11:28
Majo pre Borisa napísal:

... Keby aj Michalovi, alebo aj tebe napríklad niekedy záležalo na ľuďoch, tak by sa v tejto situácii zachoval človek duchaprítomný, predpokladám nasledovne: "Chalani, nebláznite, tu je moja fotka (cez mail)/stretneme sa tam a tam, vyriešime od Michala, alebo od teba, prídi tam a tam, vtedy a vtedy, vidíme sa, prehodíme pár slov a sme vyriešený. Ale ako som povedal, keby aj vám niekedy záležalo... Ja môžem s čistým svedomím povedať, že záležalo. A ešte aj záleží. Síce sme sa videli len raz. Síce si moc nepíšeme. Kontaktu je málo. Ale kedykoľvek napíšem ja, alebo kedykoľvek napíšu chalani, radíme si, prehodíme pár slov. A tak... Pozeráš sa na túto situáciu len z jedného brehu. Kde ja som sa pozrel aj z druhej strany. Preto píšem a myslím tak ako myslím.

S pozdravom. keď už som teda príčinou toho, že sem nepíšete a nepíšete ani nikomu inému. A stále ste uzavretý tej možnosti niekde sa stretnúť a vydiskutovať si to alebo to jednoducho hodiť za hlavu ako v celku bláznivú spomienku.

http://www.youtube.com/watch?v=T98rPxkl4CE

Pre teba Boris.

Ďakujem za video.K tomu čo tu od teba citujem len toľko, že vždy je lepšie sa pozerať na situaciu z jedneho brehu a dovidieť na druhy, ako behať po brehoch a nevedieť kam vlastne rieka tečie.Ja som na Slovensku a stretnutiu sa nebranim, ale mam rodinu, robotu a ine povinnosti.Tak až mi vyjde času rad pridem niekde a môžeme hodiť reč.Za ostatnych nehovorim, lebo neviem, ako by sa teraz k veci postavili.To nemyslim len slovne utoky na Miška ale celkovo.
A ešte dačo Majo, nebuď vzťahovačny, nikto netvrdi, že prave ty si pričinou, že tu nepišeme.Ty si to len umocnil.A ak mam byť uprimny, mňa zabolelo na srdci že prave ty si zapochyboval o Mišovi, lebo viem, že k tebe mal veľmi blizko.
Ta motlitba je veľmi pekna, okopirujem si ju a naučim sa ju naspamäť.Vďaka.

Michal 2REP

Re:Francúzska légia - 22/12/2011 17:27
Vsetkym ludom dobrej vole, vsetkym slusnym a poctivym ludom, ktorych je na svete coraz menej, prajem pokojne a radostne prezitie Vianocnych sviatkov a do noveho roku 2012 hlavne vela zdravia - telesneho i dusevneho, pevnu volu pri prekonavani prekazok a dosahovani cielov a uvedomenie si, ze vsetko, co na tomto svete mame, je len pozicane a raz to bude treba vratit.

S uctou k tym, ktorych menujem tu vyssie,

Michal 2REP

BRUTUS

Re:Francúzska légia - 23/12/2011 21:32
Pekne vianočne sviatky vám prajem

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 23/12/2011 23:43
Pripájam sa všetkým správnym chalanom pekné sviatky
Samo

Lubo

Re:Francúzska légia - 24/12/2011 09:45
Stastne a Vesele Vam vsetkym prajem. A aj hovadam aj tie si zasluzia pekne sviatky

ermo

Re:Francúzska légia - 24/12/2011 12:17
Pripájam sa aj ja všetkým vám prajem krásne,požehnané vianoce neviem čo by som vám mal zapriať myslím si že to zdravie najviac potrebujeme a je najdôležitejšie tak hlavne veľa toho zdravia prajem.

MARON

Re:Francúzska légia - 24/12/2011 12:34
Chalani všetkým príjemné sviatky , kludné prežitie vianoc, aj legionárov ktoré ich prežijú v kruhu kamarátov nadriadených alebo ak je niekto na OPEX-e , Štastné a Veselé!

Majo

Re:Francúzska légia - 24/12/2011 15:21
Šťastné a veselé Vianoce prajem všetkým bez rozdielu.

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 25/12/2011 14:02
Prajem prijemne prezitie tohto obdobia v kruhu najblizsich! Marek
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

m1c3l

Re:Francúzska légia - 26/12/2011 01:44
Peter napísal:
Zdravim vsetkych...pravdu povediac..nechcel som tu nic pisat ale ked tu tak citam vsetky tie prispevky tak mi to neda.

1. Nepoznam Michala ani ostatnych co si tu hovoria stara partia, par krat som s niektorymi prehodil pismena ale viac. Nerozumiem jednej veci... ako si mozete brat k srdcu vety a slova od ludi ktorych nepoznate a ktomu este na fore ? hadate sa tu kto je kto a kto nieje nikto. Pride mi to dost detinske na ludi ktory sa ani nepoznaju...uprimne je mi ukradnute kto tu vystupuje s akym nickom a co tu vypisuje... nerozumiem tomu preco vsetci cakate odpoved od michala alebo od niekoho ineho, zeriete mu vsetko co povie a potom vobec neviete ci to je v skutocnosti ten za koho sa vydava... je to smiesne sorry... mne tu michal aj jeho brat marek slubili nejake odpovede a ze sa mi ozvu na iste veci co som tu pisal ... neozval sa ani jeden a tomu su uz asi 4 mesiace..mozno viac netusim ale kazdy si to moze najst ... a je mi srdecne ukradnuta ich odpoved alebo ich nazor ...kazdy ma svoj zivot tak nech si ho zije podla seba a nech nedava na rady od roznych osob na forach. Posledna vec ktomuto celemu... Uvedomte sa co tu vypisujete za hluposti..neviem kde je pravda a ani ma to moc netrapi... len sa cudujem nad vasou hlupostou a naivitou. Dakujem za pozornost

2. teraz k veci...kto chce do LE nech ide na jar...na zimu beru najmenej ludi aj napriek tomu ze tu niekto pisal opak..viem to osobne od cloveka s Pariza... teraz budem pisat velkymi aby to videl kazdy kto sa ide pytat hluposti a nic necita ! NIE JE PROBLEM S OCAMI KED MAS OKULIARE ! SAMOZREJME DIOPTRIE 2 A VYSSIE UZ NIE JE SRANDA... ZUBY NIE SU PROBLEM LEN ABY SI NEJAKE MAL. MAT DOBRE USI PRETOZE SA ROBIA SLUCHOVE TESTY, MAT SO SEBOU HOTOVOST PRETOZE TO JE JEDINA VEC KTORU VAM NEZOBERU (V AUBAGNI) V PARIZI A V OSTATNYCH MIESTACH MATE U SEBA AJ SVOJE OSOBNE VECI OKREM MOBILNEHO TELEFONU, FOTIEK AK TI NAJDU, SPERKOV, DOKLADOV A PODOBNE... HYGIENICKE VECI VAM NECHAJU ... DALEJ KAZDEMU ODPORUCAM NASTUPOVAT V AUBAGNI KEDZE TO SETRI KURVA VELA CASU, TAM SI NEMUSITE BRAT V PODSTATE NIC LEBO VAM HNED VSETKO ZOBERU...OKREM PENAZI OKULIAROV ATD. VYFASUJETE SLIPY PEKNE A PONOZKY, DALEJ TEPLAKY KTOMU VRCH A V ZIME BUNDU. KTO NEMA TOPANKY V HODNE NA BEHANIE VYFASUJE AJ TIE. BUDETE ROBIT PRVE IQ TESTY POTOM PRVU CAST FYZ. TESTOV (tj. CLNKOVY BEH, HRAZDA... NEPLATI TU UZ VIAC KRAT PISANE STACI STYRI ALEBO PODOBNE... SI SLABY IDES DOMOV..POTREBUJES SPRAVIT CO NAJVIAC !) POTOM NASLEDUJE PSYCHOTEST, DALEJ DRUHA CAST FYZ. TESTO tj 12 MINUT BEH. NA KONCI (KED VSETKO ZVLADNES) VYBERU VSETKYCH KTORY POSTUPUJU DO LA ROUGE KDE JE UZ V PODSTATE PREDPRIPRAVA NA ZAKLADNY VYCVIK LE. SAMOZREJME ZE KED NESPRAVIS IQ TESTY TAK ESTE V TEN, MAXIMALNE NASLEDUJUCI DEN IDES DOMOV...PO KAZDOM TESTE HOVORIA KTO SPRAVIL A KTO NIE. JEDLO JE V POHODE DOKONCA BY SOM POVEDAL ZE NA ARMADU VELMI SLUSNE. V AUBAGNI STE PLATENY KAZDY KTO MA CIERNE TRICKO MA 25€ NA DEN, KTO PREJDE IQ TEST MA ZELENE TRICKO A DOSTANE 35€ KED SA DOSTANETE DO LA ROUGE MATE 70€ NA DEN. TIETO PENIAZE, DOKLADY, SATY, LISTOK NA VLAK DO MIESTA NASTUPU, A VSETKO CO STE MALI SO SEBOU DOSTANETE KED VAS VYHODIA ALEBO KED CHCE IST DOMOV. TOLKO KTOMU... KTO CHCE NECH IDE A NEPYTA SA TU HLUPOSTI ! A KTOMU 50 KILOVEMU..NECHOD TAM..OSOBNE SOM ZAZIL CHLAPCA KTORY MAL 60 KG A POSLALI HO DOMOV ZE JE PODVYZIVENY... TROSKU PRIBER A NA LETO MOZES FRČAŤ.

ahoj chcem sa spítať ked nosím okuliare lavé oko 0,75 a pravé 3 dioptrie či mám šancu len toľko nič iné ma netrápi dakujem ak tak za ozvy na m1c3l@azet.sk

Pafino

Re:Francúzska légia - 26/12/2011 11:00
m1c3l maš to tam napisane že dioptrie nad 2 už je problem a ty tam chceš ist s 3..... Zachvilu sa budu pitat či tam beru z paskou cez oko a drevenou nohou

Peter pre m1c3l

Re:Francúzska légia - 26/12/2011 14:00
ahoj, pozri neviem ti to povedat na 100% ci niekto prejde testami alebo nie. tych 0,75 nie je ziadny problem... nad 2 dioptrie to uz je horsie a ked mas dokonca 3 tak fakt neviem...kedze mas zle iba jedno oko nie je to tak hrozne... no nikto ti nezaruci to ze prejdes alebo nie, ktomu je treba prejst sluchovim testom, zuby atd atd. treba ist vyskusat bez toho to nebudes nikdy vediet. Samozrejme si zober so sebou okuliare bez nich ta nepustia ani s 0,5.

m1c3l

Re:Francúzska légia - 26/12/2011 16:01
Peter pre m1c3l napísal:
ahoj, pozri neviem ti to povedat na 100% ci niekto prejde testami alebo nie. tych 0,75 nie je ziadny problem... nad 2 dioptrie to uz je horsie a ked mas dokonca 3 tak fakt neviem...kedze mas zle iba jedno oko nie je to tak hrozne... no nikto ti nezaruci to ze prejdes alebo nie, ktomu je treba prejst sluchovim testom, zuby atd atd. treba ist vyskusat bez toho to nebudes nikdy vediet. Samozrejme si zober so sebou okuliare bez nich ta nepustia ani s 0,5.

zuby v poriadku, kondička tak tiež športujem od 6 rokov zhyby mi nerobia problém ani kliky nič .... a to ešte pracuje v hore už 1,5 tak na drinu som si zvykol ....

m1c3l

Re:Francúzska légia - 26/12/2011 18:15
pafino bol si tam ? ked si taký múdry ? akože okuliare som nenosil mám ich mesiac ....sluch mám v poriadku všetko len tie oči ma trápia .

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 317 318 319 320 321 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport