Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
Snox

Amsterdam - 14/11/2011 19:12
Zdravim.Rad by som sa na par dni vybral do Amsterdamu.Islo by sa niekedy v decembri alebo january.Isiel by som letecky lowcost od 50 eur sa da.Ubytovanie v nejakom hosteli.Tak ak by niekto rad isiel.Viac info na mail.
travel.fre3spirit.gmail.com

mirka

Re:Amsterdam - 17/11/2011 09:40
nooo to znie zaujimavo ...a nielen pre mna...

Snox

Re:Amsterdam - 17/11/2011 12:21
To som rad..Ked chces napis mail a mozme dohodnut

Daniel

Re:Amsterdam - 25/11/2011 16:27
Ahoj. Zaujal ma tvoj plan ist v zime do Amsterdamu. Tiez sa tam chystam koncom januara. Stale hladas partaka???

Snox

Re:Amsterdam - 27/11/2011 20:43
Jasne stale by som rad isiel .Posli mail a mozme sa dohodnnut..travel.fre3spirit@gmail.com

Stevo

Re:Amsterdam - 15/12/2011 11:41
zdravim,

Amsterdam je fajn, moja srdcovka
kde si nasiel tak lacne letenky ?
mne najlacnejsie co sa podarilo bolo od 150 z budapeste a to trebalo rezervovat ovela skor.

Do Amslu chodia ludia za barsjakou zabavou. Marihuanu legalne uz v cofee shopoch nekupis (od januara 2012)
V septembri 2011 som bol naposledy a v niektorich shopoch uz bol problem...

Snox

Re:Amsterdam - 20/12/2011 11:38
To si nejake drahe nasiel ..Pozeral som low costy z Prahy.Tak toto nemyslis vazne ze uz to nebude legalne?Tak urcite to bol jeden s hlavnych cielov tripu.Si ma nepotesil teda.A navyse sa nikto neozval co by isiel

Stevo

Re:Amsterdam - 21/12/2011 08:03
A teda ta potesim. pretoze minimalne do maja 2012 sa to bude dat

http://www.tokeofthetown.com/2011/12/netherlands_delays_plan_to_ban_tourists_from_buyin.php

takze pohodka.

no ja som letel z KE, to pradrazi letenku v poho o 200 ecok. do Prahy sa treba terigat par hodin, mne sa nechcelo

kedy chces ist ? ja by som asi niekedy v januari.

Snox

Re:Amsterdam - 25/12/2011 12:22
No tak to je super to este stihnem ked niekto pojde
Ja chcem ist tak ku koncu Januara zalezi od ceny letenky nemam nejak pevne stanoveny termin.No z KE je Praha daleko ale za tie prachy by som uz v tom vlaku vydrzal

Stevo

Re:Amsterdam - 29/12/2011 12:13
Da sa ist aj z Budapeste. letenka stoji kolo 150 eur + nejake auto co ta dovezie priamo na letisko 30 ecok.

ja by som v klude siel, ale az koncom februara, uz mam nabity program do vtedy. teoreticne by som siel aj svojim autom do budapeste a z tamad lietadlom. niekedy maju zlavy ze parkovne na 4 - 5 dni stoji 10 - 20 euro, tak to take strasne nieje.

resp. aj autom az do amsterdamu, len to sa vyplati ked su aspon 4 ludia.

Snox

Re:Amsterdam - 02/01/2012 21:47
No ja to mam priblizne rovnako do Prahy a letenky su o dost lacnejsie takze ja by som radcej stade isiel.Tak zatial sa poriadne nikto neozval takze by som mohol aj ten februar ale viac mi januar vyhovuje.

Dave

Re:Amsterdam - 23/04/2012 15:55
Ludia keby ste isli z Londyna tak to mate najlacnejsie, ja idem za libru tam a za druhu s5 sice busom ale usetrim love a co sa tyka toho ze turistom nepredavaju "kavu" to je ozaj pravda??? a ked tak dufam ze v maji uz budu :/ thnx

Snox

Re:Amsterdam - 26/04/2012 20:00
To vazne to si kde nasiel take lacne ?..Kludne by som aj busom isiel.

::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport