Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 . . . 18 19 Nasledujúca > Koniec >>
MFAAA

Re:Viete že... - 02/03/2009 17:23
Mám dôkazy na konkrétne úmrtia a teda k nim nemuselo dôjsť ak by vinníci neporušovali moje práva pre svoj vlastný zisk! Mám dôkazy o zneužívaniach právomocí a tiež o nedodržiavaní ani základných ľudských práv!

MFAAA

Re:Viete že... - 03/03/2009 09:58
Takže Martin Plakinger učinil rozumné rozhodnutie a uznal že jeho konanie nebolo v poriadku a na fóre mi to napísal.
Tiež mi napísal v tom zmysle, že viac ľudí viac dokáže.
A čo vy ostatný?

MFAAA

Re:Viete že... - 03/03/2009 15:30
Ja som sa snažil o normálne návrhy. NR SR som navrhoval že som ochotný poskytnúť SR Perpetuum mobile za doživotný dôchodok ako má prezident. A mohli si s tým robiť čo sa im zachce. A oni mi ani neodpovedali. Tak čo viac im ešte môžem navrhnúť? Ak by som začal podnikať ako oni tak ich finančne zruším a takto by mali všetci čo chceli. A oni nič. Tak ich mám na háku ako sa povie a píšem vám o tomto. Veď toto je už nenormálne čo konajú. Počúvate médiá. Ako vám hovoria že oni to robia s vášňou, ap.. Myslíte že to hovoria vám všetkým? Trt. Hovoria to preto aby provokovali mňa a podobných ľudí, ktorých sledujú a znemožňujú a snažia sa ich vyprovokovať aby proti nim niečo mali. A čo dokázali? Konajú proti ľuďom a oni sa vykresľujú ako niekto? Ani neviete ako hnusne konajú proti ľuďom.

MFAAA

Re:Viete že... - 04/03/2009 00:44
Znovu opakujem že že toto sa týka všetkých krajín a politikov. Ide o všeobecné ohrozenie!

MFAAA

Re:Viete že... - 04/03/2009 11:52
V Durínsku je možné sa súdiť a normálne postupujú a dali premiérovi Durínska pokutu, ale tu nič ani po niekoľkých rokoch. Tak o čom to tu je?

MFAAA

Re:Viete že... - 04/03/2009 18:27
Ja neviem ale vám to pripadá normálne ak si doteraz podnikatelia nadeľovali financie a všetci krachujú a teraz si ich rozdeľujú zasa? Mne to normálne nepripadá. Ak si ich rozdeľovali doteraz tak kde sú tie financie?
To čo za ľudí podporuje tento štát??? Tlačili do nich peniaze a oni aj tak krachujú? To je debilita podnikateľov a vlády. Tým keby dali aj všetky financie sveta tak skrachujú.

A idem asi požiadať o dotácie a ako požiadavku dám že idem prepúšťať a nech si vlastne štát kúpi za dane ľudí všetok tovar ako to teraz robí s financiami ľudí.
To sú tí úspešný? Ako sa chválili čo oni robia a aký sú dôležitý a múdri. A v skutočnosti sú to len zadĺžený úbožiaci ktorý sa tu prezentovali len ak ich štát dotuje. Sa hanbite politici!!! Nakradli ste čo sa dalo a neurobili nič.

MFAAA

Re:Viete že... - 04/03/2009 19:45
To je o čom? Štátu ponúkam neuveriteľné zisky priamo riešením a politici tlačia financie podnikateľom a ani nevedia či sa im to vyplatí do tých automobiliek vložiť a premiér vyhlásil že uvidia a ak sa to nevyplatí tak to zastavia?
To čím obhajujete tie dotácie? Zamestnanosťou alebo dotovaním svojich známych? Lebo pre zamestnanie ste neurobili nič. Ja som ponúkal nové technológie a vy ste podporovali svojich známych a na ľudí ste sa ... A teraz podporujete svojich známych a na ľudí sa ...

MFAAA

Re:Viete že... - 05/03/2009 16:52
Politici ktorý nekonali pre záchranu životov ako poslanci NR SR kandidujú za prezidenta. To je hanba politických strán! A tu vidno čo sú to za politické strany a ako konajú proti ľuďom. To je morálka? Už len svinstvo. Hanbite sa!

MFAAA

Re:Viete že... - 05/03/2009 19:53
Dnes ak ste to počuli si TV JOJ robila reklamu priamo pri povodni s primátorkou Keltošovou v správach. Len žasnem ako to ležérne berú a ako si tam dobre že negratulujú a pritom nič neurobili iba sa ukázali v TV. A som zvedavý čo by hovorili keby tam zahynuli ľudia.

MFAAA

Re:Viete že... - 05/03/2009 21:13
A tiež som si pozrel to šrotovné. 33 000 000 eur. V preklade to znamená že ak by po 500 eur zaplatili jednému, tak by zaplatili 5500 ľudí a to jeden celý rok.
To ja čo za podnikanie? To je štátny podnik, alebo prečo majú chudáci platiť tých papalášov? To ide zo štátnych. Takto nekalo si politici vkladajú štátne financie do vlastných akcií! Ľuďom hovoria že to robia pre zamestnanosť, ale ak nekonali keď som im ponúkal najlacnejší zdroj tak len klamú a vydierajú ľudí.
Nekonajú ako lepšie a nepomáhajú tam kde treba a nechceli zaviesť najlacnejší zdroj energie kde by cena všetkých tovarov klesla a to by boli úspory, ale len do jedného podniku tak to je pre ostatných čo?

MFAAA

Re:Viete že... - 05/03/2009 21:34
Keď si rozpočítate zníženie cien za energiu na všetky súčiastky v autách a to od ťažby materiálu cez vysoké pece až po spracovanie a finálnu výrobu tak by cena áut bola lacnejšia o polovicu ich terajšej ceny a nie len o nejakých 1 500eur.
A to nepíšem ešte na ostatné tovary ako pečenie chleba, spracovanie potravín, ap..
Tiež nekonali pre záchranu životov a tam sú ďalšie straty a zanedbaná zamestnanosť.
Tomuto sa hovorí mrhanie s ľudskými životmi a financiami štátu. Toto nie je demokracia ale protekcionizmus pre podnikateľov a vydieranie občanov.
Nie podnikatelia ale totalitný hnus!!! Hanbite sa darebáci a len rozkrádate štát. Hanba vám!

MFAAA

Re:Viete že... - 06/03/2009 17:28
Televízia Markíza dnes použila ďalšiu skrytú a zavádzajúcu reklamu kde priamo v správach o 17:00 hovorili o tepelnom zdroji v meste Zvolen a ešte k tomu ukázali aj ministra životného prostredia a robia všetko aby konali podvodne a mne to neumožnili ani keď som ich o to žiadal. Je pravda že TV je súkromná TV, ale porušili zákon o reklame a poškodzujú spotrebiteľov a moje práva. Ak konali proti záchrane životov a teraz použili takúto reklamu je jasné že konajú proti ľuďom len pre peniaze a to ich usvedčuje zo všeobecného ohrozenia! TV Markíza je korupčná TV a ponechala ľudí v ohrození životov pre svoje finančné zisky!
Toto je ich podnikanie a to porušili zákony! Sú to vrahovia a ľudí zasa nahovárajú na ďalšie míňanie financií! Takto protizákonne tu zarábali 8 rokov! Politici a novinári vás klamú a mali by za to dostať doživotie! Keď ani pri takejto situácii nekonajú ako by mali.
Tomu sa hovorí totalita, mafia, ap..

MFAAA

Re:Viete že... - 06/03/2009 18:10
Nesúhlasím s takouto mafiánskou a podvodnou politikou na Slovensku! Zneužívajú médiá, súdy, políciu, porušujú zákony, nedodržujú ľudské práva, zneužívajú právomoci, spôsobujú všeobecné ohrozenie,ap. vrahovia ovládli politiku, médiá, súdy, políciu, ap. a to všetko zneužívajú proti ľuďom pre svoje udržanie sa pri moci a obohacovanie sa. Toto už nie je o demokracii, ale o diktatúre!

MFAAA

Re:Viete že... - 06/03/2009 21:24
Takto si nevážia svetové mená Slovákov? Koho Baniča, Hodžu, Štefánika, ai. To boli vedci a teraz by sa hanbili ako sa tu k vede politici správajú a ako korupčne využívajú ich mená na svoju propagandu.
určite si od tých osobností zobrali príklad, ale akurát opačný.

MFAAA

Re:Viete že... - 08/03/2009 09:56
A tí čo neprežili to žiaľ už nestihli napísať, ale nevadí veď komu by to vadilo? Tu už predsa nejde o životy ľudí, ale o to kto bude pri moci a kto bude vykorisťovať Slovensko. Toto je predsa základné ľudské právo. Nejaká záchrana životov, alebo všeobecné ohrozenie sa tu predsa nebude riešiť. Kde by takto diktátori zašli keby mali dodržiavať ľudské práva a odstraňovať všeobecné ohrozenie? Hádam sú oni prvoradý a nie vedomosti, životy ľudí, zákony, ľudské práva, ap.. len oni, oni, oni a nič viac. Vsio jasna začem bukvy. Česť práci.

MFAAA

Re:Viete že... - 08/03/2009 20:08
Dnes TV markíza vysielala o 16 ročnom talentovanom chemikovi, ktorý si dal údajne patentovať svoje nápady. Sú hlúpi lebo vám ich neukázali? Toto mne písali na fórach a TV takto konajú proti záchrane životov. Nie preto že vám tie nápady neukázali ale že takto oblbujú ľudí že ministerstvo ide financovať vedu. Ale neuviedli že podporujú iba koho oni určia a to len tých čo nevedia ani kde je v živote obrazne povedané sever. A že im je jedno koľko ľudí pre to ich rozhodnutie umrie.
Novinári sú mafiánsky vrahovia a spôsobujú naschvál všeobecné ohrozenie! Úžasné ako sa to snažia vysvetľovať že oni nie sú povinný dodržiavať zákony. Všeobecné ohrozenie je trestný čin!

MFAAA

Re:Viete že... - 09/03/2009 17:39
Nový zdroj energie by pre US Steel Košice bol ideálne riešenie. Znížili by aj výrobné náklady aj by nemuseli toľko platiť za energie. Ale vieme ako nekonajú a ako sú prepojený s politikmi. Tu to teraz vidno ako politici lobujú za svoje zisky zo súkromných podnikov.

MFAAA

Re:Viete že... - 09/03/2009 22:05
Tak normálne som chcel podnikať a zistil som rozpor v zákonoch a tak som sa chcel opýtať politikov ako to je?
Nielen že mi do dnes neodpovedali a preto nemôžem podnikať čo už samo o sebe je totalitné, ale navyše vyšlo na povrch množstvo dôkazov ako oni konajú proti ľuďom. To je vážne porušenie poslaneckého sľubu a demokratických hodnôt. kedykoľvek môžem použiť Čl.32 Ústavy SR a urobiť čokoľvek.

MFAAA

Re:Viete že... - 11/03/2009 16:29
Takže kríza je dôsledok doterajšieho vládnutia. Bolo to presne ako z učebnice. Teraz politici hovoria že ani finančný odborníci (mimochodom tí ktorý prispeli ku kríze) údajne nevedia prečo kríza vznikla a ako sa bude vyvíjať. Samozrejme že nemôžu politikom povedať ste na vine lebo ste podporovali sprostosti, alebo povedať že aj oni poberali financie na po známostiach schválené a dotované projekty kde jediným kritériom bolo zbohatnutie a nie ako daný projekt dopadne.
Jasným dôkazom je že ak prestal štát dotovať pre nedostatok financií tie ich firmy sú v ťažkostiach a pýtajú ešte viac ako doteraz. A ešte viac, a ešte viac. To je jasné že nemajú záujem byť sebestačný a nemohla by ich ovplyvniť takáto kríza a že politici konali nerozumne a totalitne. A čo si myslia politici? Že konali správne aj keď ani nevedia čo ďalej. Skrátka hazard. Aj keby tá najhoršia hrôza bola oni si to budú vysvetľovať ako že to tak má byť ale len vtedy ak sa to netýka ich. Od dnes sa to dá povedať na všetko že to tak má byť aspoň podľa politikov a stále tých istých tvárí v médiách.
A politici všetko čo ste dotovali je v .... Hlavne že zbohatli a majú slávu. Teraz by sme ich mali predať.

MFAAA

Re:Viete že... - 13/03/2009 19:58
Takže dnes TV JOJ sa boli vyžívať na šrotovisku ako ničia ešte zachovalé autá ktoré by mohli pomôcť chudobným a hovorili ako nastal nejaký obrovský búm odovzdávania áut. Ale nepovedali koľko áut sa odovzdalo.
Dajte si potom keď znovu nebudú mať čo automobilky robiť lebo teraz už preplnia trh novými autami a to predpokladám že behom jedného mesiaca (len odhad ak neeliminujú krízu) automobilky zažijú druhú vlnu tejto krízy kde už nepomôže ani šrotovné, že koľko minul štát na tak krátku dobu akože zamestnanosti. 33 000 000eur dané na šrotovné chcú údajne ešte navýšiť.
Už by som bol rád keby politici neminuli peniaze len tak!

<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 . . . 18 19 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport