Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 14 15 16 17 18 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
jaa

Re:Francúzska légia - 02/03/2009 17:29
pokecat,,napis ho,,

swen

Re:Francúzska légia - 02/03/2009 23:29
Hej ludia ktory clovek chce ist do legie, mam zaujem tam v stupit a nechce sa mi ist taku streku samemu piste na siport17@azet.sk

manik

Re:Francúzska légia - 03/03/2009 13:54
Kto má záujem o vstup do legie? ZHmanik@azet.sk

Rocco

Re:Francúzska légia - 03/03/2009 23:14
Nenavidim zeny v armade..hlavne tie prijebane americke filmy,kde v kazdej specialnej jednotke musi byt zena..kurva,to vobec nieje o tom..jaaaj!!

filip

Re:Francúzska légia - 03/03/2009 23:37
rocco no to je na hovno

Rocco

Re:Francúzska légia - 04/03/2009 00:43
Cubky..hehe

Steve

Re:Francúzska légia - 04/03/2009 21:46
KURWA, ja nikdy nepochopím, načo je vlastne PROFESNIONÁLNA ARMY.. sú to iba skurvený darmožráči a perverzáci..=( čo ani nevedia, ako sa drží zbraň v ruke..=( najradšej by som to všetko poslal do piče..=( Kurwa ...

Rocco

Re:Francúzska légia - 04/03/2009 22:11
No stíve,trosku kludni hormon,co ta nezobrali do OSSR?trosku pianko s takymi slovami..

filip

Re:Francúzska légia - 04/03/2009 22:46
Tu je mrtvo ale ja v júli odchádzam už tak držte palce

Swen

Re:Francúzska légia - 05/03/2009 00:31
Rocco co si bol v OSSR ? ked si taky haklivy na tu bandu zasivakou a chujou?

Steve

Re:Francúzska légia - 05/03/2009 08:30
Swen máš pravdu sú to chuji ..=)

Počuj včera sme boli vonku presnejšie sme boli na vlakovej stanici... sedíme tam a naraz príde tá lada čo majú vojaci tmavomodrá 482-77- a ďalej neviem ..=( no a dve baby šli na WC no išli von do kríkov.. naraz za nimi príde tá lada a v nej dvaja vojaci ... začnú im tam rozprávať, že sú policajti a že nech im ukážu veci či čo krabičku od cigariet, lebo jedna tá baba fajčí.. a také kktiny a potom sa ich spýtali, že či nechcú ísť s nimi ... jedná baba začala utekať a tá druhá sa tam s nimi rozprávala a hovorila, že nechcú a že nech ich nechajú a začala bežať aj ona..=) príšli na stanicu úplne rozklepané... tak sme išli s tadial preč a potom sme ich stretli pri hlavnej ceste a už tam boli 4ria v tm aute a zasa vypiskopali a trúbili a kktiny...

No tak mi povedz, že či je to normálne..=) celá posratá profesionálna army ... kkt tam robia ... peniaze dostanú.. hajzli..

book

Re:Francúzska légia - 05/03/2009 12:47
filip drzim palce.

ja tiez odchadzam ale nie v juli ale trocha neskor mozno v septembri.

inac chcem sa opytat kde ides (strassbourg?) a ako?

a este sa chcem opytat ako sa pripravujes teraz? ako trenujes?

aďo

Re:Francúzska légia - 05/03/2009 13:18
cus este sa chcem oyptat ze ked niekto neni na misii a stane sa nejaky konflikt napr. co bolo teraz v guinei bissau ze ci tam posielaju vojakov na ochranu atd...

filip

Re:Francúzska légia - 05/03/2009 14:19
Idem do strassbourgu a asi busom cena presne tam je 4500sk aj s cestov na spat.Vieš čo nejak extra sa nepripravujem ja som tak priemerne športoval.Čo sú základné požiadavky pri vstupe to spravim aj zhyby atd.Tak že toho sa nebojím ale skor mám strach stoho že mám na pravom oku 0.75 dioptriu.Ale u doktora to snad bude v pohode.A ty ako pojdeš book?

samarovic
Junior Boarder

Re:Francúzska légia - 05/03/2009 15:02
myslite si že je neskoro na légiu v 30-ke? sú to už menšie šance ?

filip

Re:Francúzska légia - 05/03/2009 15:25
samarovic čo tak ja viem takže nie ale údajne uprednostná mladšieho ale 30 rokov to nie je moc takže si myslím že šanca je dobrá aj v takom veku.

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 05/03/2009 19:06
chlapci, chlapci... nechcem sa robit mudry, ale pockajte, ked nastupite uspesne do legie. Ako buduci legionari by ste mali mat kazdeho vojaka v ucte, ci je to zena, alebo muz.Aj ked zeny v legii nie su. Mate to aj v kodexe. Kazdy legionar je tvoj brat v zbrani...
Ak sa Vam podari niekedy do legie vstupit, spoznate aky rozdiel je medzi dostojnikmi, poddostojnikmi a radovymi legionarmi!!
Ak chces ist do legie, tak to asi znamena, ze ta laka vojencina, alebo kedysi tomu tak bolo. Ak si myslis, ze kvoli tebe sa zmeni svet, tak si na omyle!
Legia je jedna velka rodina, najviac to pocitite na Vianoce, kedy su Vsetci! spolu v kasarnach!!!
Svine su vsade, legia nie je vynimka.
Jednoducho, ak mate vojencinu v krvi, vazite si kazdeho vojaka, legionara ci vojacku. K mrtvemu nepriatelovi sa spravas uctivo, svojho zraneneho kamarata nenechas v srackach a svoju zbran nikdy nedas z ruk a budes sa o nu starat ako o svoju najcenejsiu vec.

Jednoducho ak nemate vojencinu v krvi tak nepi...!!
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

book

Re:Francúzska légia - 06/03/2009 11:08
filip 0,75 myslim ze nie je vela. (aj ked oficialne je povolene myslim 0,5).

ja som rozmyslal ze pojdem bud do strasbourgu - busom, ak by som siel sam, alebo stopom ak by som siel este s niekym.

alebo som rozmyslal aj nad lietadlom, napr Paris. ked mas stastie tak ta letenka vyjde lacnejsie ako bus. (horsie by to bolo s cestou naspat)

ale este neviem ako pojdem.

co sa tyka pripravy beham 3x do tyzdna cca 8 - 10 km. kliky, sed-lah, zhyby.
chcem byt pripraveny, ale neviem ci to je dost toto co robim.

Swen

Re:Francúzska légia - 06/03/2009 16:01
book neviem ak nemas v poriadku zdravotny stav tak ti cele to cvicenie vynde nazmar v legii ti najdu aj to ocom si nykdy nevedel v prvom rade ak mas zubne kazy daj si to spravit chod na vysetrenia ci si uplne fit lebo ti mozu dat aj odklad filip pocuj kolko je to za cestu tam aj spet?

filip

Re:Francúzska légia - 06/03/2009 16:07
Swen to já mám 0.75 dioptrie na pravom oku nie book. A tá cesta čo tak ja viem tak autobusom 3500sk až 4500 aj naspat takže tam kde vystúpiš tak odtial pojdeš aj domov.Swen zasa všetko ti nenajdú a čo mi hovoril chalan čo tam bol ale ho nezobrali tak oči si zakrívaš sám takže sa dá troška aj švindlovat.Údajne aj alergie ak máš tak to neni problém že sa doktor spíta ale ked povieš že nemáš tak ti nezistí.A tie zuby to neviem ako je.Ale blomby atd asi nevadia.

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 14 15 16 17 18 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport