Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 17 18 19 20 21 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
jaa

Re:Francúzska légia - 20/03/2009 15:01
2rep,,ja som ta nechcel opravovat ani nic takee,,vlastne som iba podotkol,,ze kazdy ma svoj nazor,,niesi dokonaly ani ja ani nikto,,

1REC

Re:Francúzska légia - 20/03/2009 16:09
Pre hlúpych, nie na toľko inteligentných, neschopných pozorne čítať, ale možno som to nenapísal asi natoľko jasne že tu došlo k nedorozumeniu.
Za prvé. Mam za sebou 3 kontrakty. /prvý 5 , potom 6 mesiacov, rok 1 rok/ Takže asi ťažko by som trepal...
Po ďalšie nekritizujem Korziku, 2 REP, ani samotnú légiu čí pripravenosť alebo bojaschopnosť 2 REPu , ale ja som vždy písal že by mi nevyhovovalo to prostredie mimo L.E. / bežná sobota, nedeľa, každý večer v týždni mimo služby/
Takže zatiaľ čo ja som nehovoril ani ne hovorím o regimente 2 REP, ale cely čas o civilnom živote legionára mimo neho. Zatiaľ čo možnosti s malými rozdielmi sú rovnaké pre všetky regimenty ležiacich v FR, pre príklad: 2REP/nick/ skús nám povedať aká je tvoja možnosť sa dostať cez víkend do Paríža.
Lenže keďže Ty /2Rep -nick/ neustále hovoríš o kvalitách a vašich kvalitách 2REP-u , ja som nikdy nemal na mysli že by bol 1REC alebo 2 REI čí iný regiment lepší čí horší ako ktorýkoľvek iný.. ale možnosti za múrmi regimentu. A v tom ja i naďalej vidím vezenie. Aspoň z môjho pohľadu.
Ale keď už mam narážať na iné skutočnosti 2Rep-nick povedz kolky legionári dostali ešte počas prvého kontraktu /5 r./ FR občianstvo? A teraz je to po prvý raz čo mam na mysli 2 REP ako regiment ako je na tom oproti iným.

1REC

Niekoho mi to pripomina!!! - 20/03/2009 22:33
Precital som si vyjadrenie 2 REP /nick/ ešte raz a... , zvláštne osoba ktorá tvrdí osebe že je v L.E. dlhšie než kto koľvek kto tu píše vyhlási že ja píšem somariny, môžem povedať že trosku prekvapivé je pre mňa keď údajné klamem podľa neho keď uvádzam že mam za sebou tri kontrakty.

Aby som Vás dostal do obrazu prvý kontrakt je na 5 rokov, ďalšie už sú individuálne .. min. dĺžka je 6 mesiacov max. 5 rokov. Bol som v L.E 6 a pol roka /nikdy som nepovedal že 2000-2006 je úplne presný udaj ale i tu sa to dalo aplikovať / a teoreticky som mohol podpísať 4 kontrakty. Vysvetli mi 2 REP /nick/ ako si teda prišiel na tie reči voči mne?

Asi by si sa mal trosku poinformovať ako to v L.E vôbec funguje! Kde si čítal jedovaté, závistlivé reči o Korzike? Kde si čítal o nejakých horách.. o ostrove ako pevnine v mori .. že ju kritizujem, alebo mam niečo proti! Zakomplexovaný človek asi budeš ty! Mne sú Vaše hory.. čí Alpy, čí Tatry alebo aké koľvek Ine pozemské krasy úplne ukradnuté. Legionár, Legos čí akékoľvek Ine pomenovanie .. tu ideš rozoberať bez akej koľvek podstaty pretože to nehrá žiadnu úlohu v diskusii, už to prerastá z tvojej strany do trápnych konverzácii, kde v podstate doteraz si nikdy nepodal nič priame z L.E.

Žiadne fakty, žiadne momenty, žiadne údaje, čí čokoľvek čo by potvrdilo že si vôbec Korziku videl z Lietadla. Vyhováraš sa na hlúposti, keď nemáš záujem tu nič prezradiť čí o sebe napísať lebo je to podľa teba iba tvoja vec, tak fajn. Nehraj sa na niekoho, a ak chceš ostať v anonymite a más problémy z tým tak tu nepíš , nemá to zmysel, iba dokážeš kritizovať, šíriť reči ako keby TY si mal opravovať niekoho.. hoci mňa.. povedzme ale v doterajšom priebehu .. som nevidel že by si to urobil, a ma čo len v jednej záležitosti ktorú som opísal v L.E. z môjho pobytu opravil.. pripadne na niečo upozornil že to tak nie je. Pozoruhodne však!!!!

Más plno bezcenných propagandou nedupaných reči bez akých koľvek faktov na ktorých zakladáš tvoje tvrdenia.

Mne je úplne jedno čí chodíš po svojich nohách čí más protézy alebo niečo iné.. kde si našiel súvislosť ...že mam proti tomu niečo? Kde si našiel súvislosť s technikov, bez techniky, alebo to len lezie nakoniec ta tvoja závisť, zakomplexovanosť, a reči o menej hodnotených jednotkách, o akých koľvek jednotkách si strč vieš kam.

Viete kto sa vlastne skoro ani nepriznáva k svojim krajanom ? Sú to ty ktorých vlastný odvrhli za ich úbohosť, za ich hru, pretože sa boja že by prišli o svoj štatút niekoho, sú to väčšinou úbožiaci, samotary, ktorý sa nedokážu v vlastným krajanom postaviť zoči-voči na ulici mimo L.E.

Ja som žiadne reči o Dodovi/S.. neviedol, jedine čo som povedal je že jeho vystúpenie v televízii ktoré som sledoval malo podľa môjho názoru trosku vyššiu dávku samochvály, povýšenectva, veľkého ducha hrdinstva, a výnimočnosti. Ako človeka, osobu Doda/S.. nepoznám aby som si dovolil čokoľvek niečo také uviesť.

A keď 2REP /nick/ si S/OFF možno i viem kto vlastne si .. pokiaľ si niekedy bol v 1REC ..a zúčastnil si sa triatlonu S/Off

A keď si frajer, tvrdak a čokoľvek o iné.. čo tu o sebe píšeš.. hod sem tvoje Mle: nech viem kto si zač, a nechaj si tvoje silácke reči a hlavne zavadzajúce pre seba .. pretože keby si mi povedal mne zoči-voči že som klamár že som nemal možnosť byt v L.E. a podpísať 3 kontrakty tak to určíte ten večer nerozchodíš za to tvoje trápne vyhlásenie .

A necituj mi tu frázy z légie, kodexi, pokriky ale argumentuj normálnou hovorovou rečou ako to v L.E. chodi, ake to tam je, a k veci. A tvoje skúsenosti z niekadiaľ.. čo je TAJNE.. a tvoje zážitky od NIEKIAL .. .. čo nechceš povedať.. vyhlásenia na môj účet na moju osobu si dokonale premysli.

Čakám na to Mle: 1.. ... Nech každý ma možnosť vidieť aký sú chlapi v 2 REP-e

jaa

Re:Niekoho mi to pripomina!!! - 20/03/2009 23:01
1REC,,nieco na tom bude chlapee,,

LUK

Re:Francúzska légia - 22/03/2009 02:21
ma legia kynologov a v ktorom regimente?

Swen

Re:Francúzska légia - 22/03/2009 23:55
1Rec, 2Rec pekne si to tu vybavujete ale to co ma zaujima uz od zaciatku je. Musim byt na sto percent zdravi bez zdravotnej vady? myslim tym aj zuby. Chcel som ist uz tento mesiac len jeden typek my napisal ze musim mat v poriadku zuby ale ked som sa ho spital ako v poriadku uz nenapisal tak teraz som z toho jelen Musis mat kazdy jeden zub na mieste a bez kazu alebo staci mat zuby bez kazu a moze ti chybat nejaki ten zub? To ma zastavilo lebo takto musim cakat este mesiac kym mi Zubar spravi kaz a nastreli novy zub a nato sa pekne dlho caka. Ja verym vam obom ze ste alebo boli v LE. Dalsia vec ma zaujima ale to uz polozim 1Rec ak som spravne cital tak ty si uz v civile pocul som aj cital na webe ze po skonceni kotraktu ci uz toho 5 alebo aj dlchsieho dostavas volake peniaze mne sa to zda prehnane ale tak sa racej opitam.

Swen

Re:Francúzska légia - 22/03/2009 23:55
1Rec, 2Rec pekne si to tu vybavujete ale to co ma zaujima uz od zaciatku je. Musim byt na sto percent zdravi bez zdravotnej vady? myslim tym aj zuby. Chcel som ist uz tento mesiac len jeden typek my napisal ze musim mat v poriadku zuby ale ked som sa ho spital ako v poriadku uz nenapisal tak teraz som z toho jelen Musis mat kazdy jeden zub na mieste a bez kazu alebo staci mat zuby bez kazu a moze ti chybat nejaki ten zub? To ma zastavilo lebo takto musim cakat este mesiac kym mi Zubar spravi kaz a nastreli novy zub a nato sa pekne dlho caka. Ja verym vam obom ze ste alebo boli v LE. Dalsia vec ma zaujima ale to uz polozim 1Rec ak som spravne cital tak ty si uz v civile pocul som aj cital na webe ze po skonceni kotraktu ci uz toho 5 alebo aj dlchsieho dostavas volake peniaze mne sa to zda prehnane ale tak sa racej opitam.

2 REG

Re:Francúzska légia - 23/03/2009 00:58
Nazdar. 2REG je aj tak najlepsi. Rege naight. CA/SEM

jaa

Re:Francúzska légia - 23/03/2009 11:13
SWEN,,,ZUBI V PORIADKU MUSIA MAT HLAVNE VYSADKARI ,,BEZ BLOMBI,,! A VOJACI AKY TAKY ,,?TAM TO NIEJE TAKA PRISNE,,KRIVE ZUBY NEVADIA,,ANI NEAKA TAA BLOMBAA,,

Swen

Re:Francúzska légia - 23/03/2009 11:24
Oks dik

book

Re:Francúzska légia - 23/03/2009 19:23
jaa, neviem aku mas skusenost z LE ale mne sa zda trocha prehnane tvrdenie ze vysadkari musia mat zuby bez blomby - to by potom LE nemala 2REP.
(dnes tazko najdes cloveka bez blomby)

co ja viem (a verim ze mi to 2REP aj 1REC potvrdia),

musis mat zuby bez kazu.

ale blomba nie je kaz.

mimochodom, ja chcem ist k 2REP takze dufam ze mam pravdu.

Swen, len tak pre zaujimavost. ked chces ist tento mesiac si natrenovany dobre? kolko zhybov napr urobis?

book

Re:Francúzska légia - 23/03/2009 19:28
Swen a este jednu vec,

co ja viem tak rentu (vysluhovy dochodok) dostavas az po odsluzeni viac ako 15 rokov.

neviem kolko to sice je, ale pocul som ze okolo
2 000 eur. - ale tou sumou som si nie isty

filip

Re:Francúzska légia - 23/03/2009 19:56
Chapci zdar čo tak ja viem tak ako napísal book blomba nie je kaz.takže si myslím že ak máš aspon 80% zubov tak to je v pohode.Ale údajne k tým peniazom že vraj sa dostávajú aj po odslúžení kotraktu 5 ročného ale to nemôžem potvrdit.

1REC

Podmienky - 23/03/2009 20:32
http://www.legion-recrute.com/cz/condition.php

Po prvom kontrakte ktory je min. 5 rokov ziadne peniaze nedostanes.

Za mojho casu bolo mozne dostat po 8 rokov / urcitu jodnorazovu ciastku- islo o vratenie platieb z dani a za urcitych podmienok.. nebudem specifikovat /

Po 15 rokov a den.. bolo mozne ziskat vysluhovy dochodok.. ktory sa odvijal.. od poctu rokov v armade.. od x faktorov.. ktore si prezil.. od x veci.. ktore si ... atd. , ale trend pre ziskanie vysluhoveho dochodku ..bol sa priblizovat k.. 20 rokom ako to fungovalo v FR. regul. armade. takze nemozem teraz potvrdit ci to este plati..

PS: pred vstupom do L.E. bol moj chrup v poriadku / nemal som viditelny kaz, samozrejme bloby som mal/

Ci je potrebne aby si sa dostal do 2 REP-u mat kompletne chrup v poriadku a nemat ziadnu blombu si nemyslim, urcite postaci ho mat spravne osetreny.. ale niesom si nieco take isty, ani by som sa tym nezapodieval.

Budede vobec radi ked sa dostanete do L.E. a nie vobec do 2 REP-u kam by mali ist len ty najlepsi.

militiachristy

Re:Podmienky - 25/03/2009 00:04
Nazdar. Ciastocny dochodok teraz zvysili na 17,5 roka. Ma sa to zvisit az na 22 rokov od 2012. 15 rokov to je uz passe.

Jeden kaz ujde pre vstup do PILE. Ale je najrozumnejsie mat vsetko zablombovane. Je uplne jedno kam chcete ist lebo to sa rozhodne az po Castli kde pojdete. Ale mozte sa tam pytat

2REP

Re:Francúzska légia - 25/03/2009 14:33
Pocuvaj,ty duchovny invalid z 1 RECu s Nickname 1REC-nauc sa aspon najprv gramatiku, ak chces tu vypisovat litanie a bludy.Ak mas aj sklerozu, ako je vidiet, precitaj si opatovne svoje vlastne prispevky,lebo evidentne si nepamatas, co si tu popisal.U mna je kontrakt vzdy na 5 rokov a nie na pol roka, aby som sa potom mohol vystatovat, ze som mal 3 kontrakty.A tie somariny taraj svojmu syncekovi a drz sa pri nom a zeninej sukni,lebo ked pridem na SK a vyhladam si ta-a uistujem ta, ze to problem nebude, tak to nerozchodis ty, buzerant jesitny.Nezavadzaj tu ludi s pisanim sprostosti ty nedoceneny samoluby spisovatel, uz len tie tvoje "kontrakty a ich dlzka svedcia o tvojom vztahu k LE.Ja na rozdiel od teba si nedovolim pisat o LE to, co sem nepatri.Takze si daj pozor aj v tom, aby niekto neprisiel za tebou a nevysvetlil ako sa mas k LE chovat aj po odchode.A nie som ten, za koho ma povazujes, tak to mas o to horsie.Krivakom ako ty nic posielat nebudem, mozno tak jednu poriadnu medzi rohy.

2REP

Re:Niekoho mi to pripomina!!! - 25/03/2009 14:55
1 REC-S/Off si ty,nie ja.Vyhlasenia na tvoju osobu si nemam co rozmyslat a zvazovat, lebo takych sralov mozem len nakopat do papule, ze im vyletia vsetky zuby!Tak sa nevyhrazaj, rozdame si to na Slovensku.Zacni posilnovat homosko,aby si si nenasral do gati hned ked ma uvidis.TO JE MOJE POSLEDNE SLOVO PRE TEBA,vidim, ze Calvi ti napisal vtedy uplnu pravdu.Takych buzerantov ako ty nikdy do legie nemali prijimat, to bol sakra omyl.

1REC

Re:Niekoho mi to pripomina!!! - 25/03/2009 15:41
Tvoje Mle: ???

Ako vidíte nič!!!!

Hraj sa niekde inde.. skús pieskovisko, lopatku, vedierko.

Ako vždy, keď dôjdu argumenty.. ľudia sa uchyľujú.. k silným rečiam, nadávkam.

2REP

Re:Niekoho mi to pripomina!!! - 25/03/2009 16:42
K nicomu som sa neuchylil, to ty si ukazal svoju pravu tvar.O co ti islo- aby si tu bol jediny, s kym tito neskuseni chlapci komunikuju a pytaju sa? Aby ti ukojili tvoju chorobnu tuzbu po pocite, ze ty si ten, co tu rozdava rozumy? Tie dristy co tu pises su nanic a obraz o tebe si vytvoria chlapci sami, ked sa do LE dostanu a zistia, ze si chudak, co kvaka len aby na seba upozornil.Mas nasrane do gati uz teraz, ze si ta najdem, ale garantujem ti, ze to tak bude.Neboj sa, zistis na vlastnej kozi aky je rozdiel medzi 1.REC a 2.REP.Dnes uz nemam cas na teba ty nestastnik jesitny.Na rozdiel od teba si nevalam sunky.Moje Mle?-uz len tebe ho zavesim na nos ty k..otenko.Ty zneuzijes vsetko, co sa len da.Ale s tvojou inteligenciou je to pochopitelne.Opakujem-takych hajzlov nikdy do LE nemali vpustit-ani len pred budovu komanadatury!

1REC

Re:Niekoho mi to pripomina!!! - 25/03/2009 23:33
Čo večierka odzvonila, že nemáš čas? Čí na ostrov Vám ešte káble nedotiahli čí iné vymoženosti, alebo najskôr to krčmu regimentu vám už zavreli tak nemôžeš písať, lebo iba tak sa na net dostaneš, chudáčik z 2 REP-u.

Robíš iba tu hanbu skvelým ľuďom z L.E.
Vieš komu môžeš nahnať strach! /pes ktorý šteká .. nekuše !!!/

Ako všetci mate teraz možnosť vidieť, hrdinu.. ktorého hrdinské cíny sú iba obyčajné prázdne kecy, smiech vyvolávajúce príspevky, úbohé vyhrážky, a ako sa dalo predpokladať Mle: náš hrdina neprezradí!!!

Keď nič neprezradíš.. s tých tvojich tajnosti, tajných misii, tajných ...atd. /Mle: agent 007/ , tak zalez niekam do diery, hor , skál.. tej Vašej prírody okolo teba, a nevychádzaj .. REP-man.

Keby náš REP-man mal byt vzorom pre ľudí, tak to by ani tradície L.E. verejnú mienku o L.E. sa na našu stranu nikdy dostať nepodarí..

Povedz nám REP-man komu sa už podarilo podpísať ihneď po prvom 5 ročnom kontrakte hneď druhy na 5 rokov. TEBE!!!

Radšej mlč úbožiak.

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 17 18 19 20 21 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport