|
|
l.g. - 26/03/2009 00:17
fuu chlapi pekne si to tu vysvetlujete,,,1rec-co to znamena vlastne to mle,, ??sak nech vam aspon rozumim troska
|
|
|
Odpoved na otazku. - 26/03/2009 00:27
Mle: Nebudem to doslovne prekladať, ale v podstate je to číslo ktoré je unikátne pre každého legionára.
Ako rodne číslo napr. kohokoľvek z nás.
V podstate príbehu, pre Vás nepodstatne číslo, .....pre mňa identifikačné číslo s kým mam tu česť.
|
|
|
Re:Odpoved na otazku. - 26/03/2009 00:50
jasnee,,tak potom by to nemal byt neaky problem,,ked o tom vie iba urcity okruh ludi,,lepsie povedane iba legionari,,ako dlho si doma??
|
|
|
Re:Odpoved na otazku. - 26/03/2009 01:05
2rep-to co si vyhlasil,,,zee sa nepriznavas k slovanom,,tak too.. si si mal radsej nechat pre seba,,lebo co ja som pocul,,tak Slovaci aj Cesi drzia spoluu,,a myslim,,ze keby ta pocul neaky krajan z legie,,tak mal by si co vysvetlovat,,nehadz vsetkych do jedneho vrecaa
|
|
|
Re:Odpoved na otazku. - 26/03/2009 14:50
Jaa-aj ty sa nauc pozorne citat a potom pis.Nepriznavam sa k Slovakom,ale neplati to pre vsetkych,(hlavne takym ako je ten buzerant z 1RECu,ktory mu asi tak vymyli mozog, ze doteraz nie je schopny citat pozorne,inak by neprekrucal moje slova a ospravedlnil sa za svoje vlastne),nie k Slovanom!!!.Som Slovan,som na to hrdy,citim sa aj Slovakom-myslim,ze dost jasne som napisal,to len tupec nepostrehne, ze som zcasti Slovak,na polovicu som Moravan, alebo Moravak, ak chcete).Ale citim sa aj Francuzom,ved uz davno mam aj francuzske obcianstvo. A pre teba-ty dezerter z 1RECu-ja si pisem takmer kedy chcem ty sralo, som dostojnik.Aj ked ako je zname, tu si sunky nevalame, ako ty.Keby si mal vycvik ako vysadkar a nehnil,aj ty by si obcas zasiel do krcmy,alebo klubu.Lenze tam by si dostal po drzke, len by si ju otvoril s takymito nazormi, ty primitiv.Napis mi ty svoje Mle,ked si s tym zacal a ja tu potom verejne napisem svoje.Nech aj ja viem s kym "mam tu cest".Ukaz sa hrdina, ci sa nebojis.Ale ja si ta najdem aj bez neho.A nielen ja, uz si tymi hanlivymi recami na 2.REP nasral vela ludi.Nechcel by som byt na tvojom mieste, lebo toto uz su z tvojej strany vazne urazky.Pis si a sopti bludy, mne inteligencne nesiahas ani po paty,takze ma nemozes urazit.Ale nasral si ma riadne a to sa neodpusta.A zavadzaj tu tych nestastnikov, co ta obdivuju,lebo oni este nevedia posudit,kto pise pravdu a kto drista nezmysly.V jednom si sa trafil-druhy kontrakt som podpisal na pat rokov, mam podpisany a sluzim treti, ty buzerant a tiez na 5 rokov.To len zbabelci a vychytralkovia podpisuju na pol roka, aby bola moznost zdupkat, ked sa pritvrdia podmienky, alebo nebodaj bude vazna misia, kde ide na ozaj o zivot.Ale to sa teba urcite netykalo. Ja nic netajim,ale nepovazujem za spravne informovat laicku verejnost o detailoch v LE a uz vobec nie touto cestou.Od toho su oficialne stranky LE, naborove strediska,atd.Ty uz mas po kariere ty dezerter, a ja si ju kvoli tebe nepokazim, mne na rozdiel od teba na nej zalezi.Ti chlapci by sa to ani nemali pytat,ak za nieco stoja.Len rypaci rypu a dotieravo sa vypytuju na co nemaju.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/03/2009 15:27
Paráda tak ja sa tu spýtam na zuby a zrazu je tu nejak dusno shybou spravím toľko aby som pri ných prešiel je to moja slabá stránka.
|
|
|
ze vraj dezerter.. NETRAFIL si! - 26/03/2009 16:41
Za prvé, DEZERTER.. z 1REC-u som asi ťažko ja. Nepredlženie kontraktu je ťažko dezercia. Buď máš zle info kto som, alebo viditeľne zavádzaš ľudí. Si na nesprávnej adrese. Po ďalšie v doterajšom priebehu som nezmenil môj charakter tvrdení. Nikdy som nehovoril o 2 REPe ako vezení, z pohľadu vojaka.. ale z pohľadu možnosti mimo L.E. .. v civile .. v porovnaní s ostatnými regimentmi mimo L.E. Ak to niekto si zle vysvetlil.. je mi to ľúto. Po ďalšie nemením názor na vystúpenie D../S.. v televízii .. ale môj názor je na jeho vystúpenie.. nie na neho ako človeka - osobu. Mne nevadia tvoje reči, tvoje opisovanie čí rady iným.. čí už priame alebo nepriame. Mne vadia reči .. ktoré si adresoval mne.. že mam niečo proti 2 REPu, že mam niečo proti osobe Dodo/S, mne vadia reči ako ..keď vyslovene ideš po slovíčkach.. legos, nemohol som podpísať kontrakt .. a že klamem. Ty si nepovedal že pre teba kontrakt na rok.. polrok.. dva nič neznamená.. Ty si ma nazval klamárom.. že zavádzam.. nie to TY .. si na mňa vybehol klamstvom.. ak sa ti nepáči môj názor, to ešte neznamená že ten tvoj je správny, na jednu vec sa dokážu pozerať 1000 ľudí.. 1000 pohľadmi. Keď ja nekritizujem Tvoj pohľad na veci, prečo Ty to robíš??? Vyjadri ten Tvoj, a nie kritizuj môj, rad vypočujem každého.. argumentmi.. faktami .. sa pokúsim zdôvodniť.. prečo tento názor nezdieľam.. a nie deštruktívne útočiť.. na názorové myslenie! Po ďalšie si na zlej adrese ak si myslíš že ja som sa vyhýbal kedykoľvek za môjho pôsobenia v L.E. akékoľvek misii.. nech by už bola dopredu istým Cameronom. JA nie! Ak si to myslíš.. máš zlu adresu. Slova že Tebe inteligentne nesiaham ani po... skús vypustiť inde a nie voči mne.. pretože pre mňa to neznamená urážku.. len sa na teba musím pozerať ako na úbožiaka.. ktorý si to musí takto dokazovať a jedine čo tým dosiahne je že sa zahrabáva .. v očiach ľudí.. Keď ma niekto nazve klamárom .. a len preto že pre neho kontrakt je 5 ročný .. a nie iný.. a ide iba o jeho pohľad! Nie oficiálny, úradný! KLAMAROM!!!! Osoba ktorá by mi to povedala v L.E. verejne by to verejne nerozchodila v ten moment.. nech by už dôsledky boli akékoľvek. A nepotrebujem tu robiť ramena, a nepotrebujem tu dokazovať fyzickú zdatnosť.. a púšťať sa do slovných prestrelok. Ja viem, a nemám prečo klamať, zavadzať, a za svojimi názormi si stojím /nemením kabáty/ .. keď si Ty .. je jedno čí si legionár, .. kapitán .. v L.E. priznáš svoje urážky, chyby, a ospravedlníš sa mi za zle interpretovanie.. pretože ja som nikdy nezavadzal.. ja som nikdy neklamal... ale TY ako osoba.. človek si ma predstavil v očiach verejnosti na tomto fóre ako keby som to niekedy urobil!
Priznanie viny.. nie je poukázanie na svoju slabosť.. nikto nie je neomylný.. kto nič nerobí .. nemôže nič pokaziť... ale priznanie svojich omylov.. /teraz myslím.. kritiku voči mojej osobe.. ktorá podľa mňa sa ďaleko zakladá na skutočnostiach, ak to tak nie je.. poprosím argumenty, a fakty.. nie slovne hračky. Keď si priznáš nick /2REP/.. že si to prehnal.. a dostaneš to na pravú skutočnosť.. voči mne.. budem sa na teba pozerať ako na niekoho... na osobu.. čo stoji môj záujem.. ale ešte stále to budeš mat ku získaniu môjho rešpektu.. voči tebe veľmi ďaleko! Prepáč ale tvoje slova majú ďaleko ku dôstojníkovi FR. Légie. Ak to ani teraz nepochopíš.. a nedokážeš poukázať na tvoje chyby.. ktoré mali za dôsledok.. nezmyselnú slovnú prestrelku.. Prosím TA neadresuj mi tvoje príspevky.. a ja si ta nebudem všímať nikdy som tak hlboko neklesol aby som sa uchýlil k takým pre mňa smiešnym veciam.. nad ktorými môžem len s úsmevom stať a ticho pohŕdať. DEZERTER- zla adresa.. skús niekoho čo skončil kontrakt.. a odišiel branou ako prišiel.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/03/2009 17:05
Dôstojník a tak to sa dokáže správať? Byť v LE ako vy dvaja tak by mi určite Legionarska česť nedovolila vypustiť takéto slová na osobu ktorá mi krila zadok a prosím a nehovorte že to tak nefunguje v LE každý tam kažfému krije "prdel" ak to tak není tak som sa v LE sklamal. Je myslim si jedno či si z 1rec alebo z inéj jednotky pri konflikte by ste oboja zabudli na rospory. To už je vlastne jedno. Môj názor je len môj názor. 1rec dík za tvoje názory ale ak su tam taký čo sa nepriznávajú k vlastním tak je to hanba národa a nie Legie ako by to už obrátil 2rep. Ja ako Národne mysliaci človek sa k takým ľuďom obraciam chrbtom je to hanba že niekto dokáže povedať niečo podobne. Nech mi nehovorý že to myslel ináč z jeho textu to tak vyznieva. Ináč ako môžeš dokázať sa radiť k 3 národom? Nechápem a nepochopím. Počuj 1rec mňa zaujíma pri nábore pozeraju aj na Svaly ? Myslim to že berú výslovne len ludí čo vyzeraju ako RAMBO či ako Terminátor? A či pozerajú aj na Výšku postavy (nemusím vyzerať ako achiles)lebo rozmýšľam športujem kondička je dobrá bojove umenie daké poznám ale nevyzerám ako Rambo z achilesom dohromady
|
|
|
cus - 26/03/2009 18:05
ahojte...fuuu,nejak sa to tu vymyka z pod kontroly.. ..az take zle to nemoze byt nie?tak si podajte ruky a nenechavajte sa hecovat picovinami..a uz sa to bliizi,sa tesim konecne po dlhej dobe...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/03/2009 18:09
2rep,,ja viem dobree citat,,aj viem racionalne mysliet,,tak ma neurazaj tunaa,,si tam "v L.G.,mal si to stastie a vybrali taa,,ale to neznamena ze si Boch,,a ze sa nemylis ,tak priznaj si aj chybu,,lebo tvoje vyroky suu spravne,ale niesi dokonaly ako tu o sebe tvrdis"aspon to tak vyzera,,zapametaj si ze raz to skonci a budes civil,,legia je ako akvarium,,stare rybky vykapu alebo ich daju prec, aby ich mohli nahradit novymaa,,ale tym nechcem povedat,,ze sa na teba vyseruu,,je pravda,,ze kazdy legionar ostane legie vzdy nieco dlzny,,o tom nieje pochyb,,a SWEN ma pravdu,,kazdy legionar si je rovny bez ohladu na to odkial pochadza,,ake nabozenstvo atd,,sak vieme o com rozpravam,,a kazdeho vec kedy odide,,lebo nie kazdy najde to v legii co by ocakaval,,ty si sa tam nasiel,,ale to neznamena,,ze to tak ma kazdy,poznam legionarou zo Slovenska,,a poviem ti neni to tak,,
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/03/2009 19:13
Ludia vám už asi jebe na čo sa hádate? Sa to neoplatí kvôli pičovinám. A mimochodom večina zvás tu má o legii poznámky ako jeden druhému kryt chrbát atd. A to my je smiešne sice nemám s L.E.žiadne skúsenosti ale verit tomu že to je dokonalá army to je smiešne.Neviem aké su vaše dôvody pre vstup do L.E. ale si to uvedomte do čoho vlastne idete my to pripadá že tu viacerý snívajú o L.E. a predstavujú si že to je lahké.A k tým vyjadreniam súhlasim hlavne z 2.Rep,ktorý má dobré názory.Ale aj 1.Rec mi taktiež pomohol takže dík obom a jebat už celú diskusiu
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/03/2009 19:29
ja sa nehadam,,ani to nemam v umysle,, iba hovorim otvorene o svojich nazoroch,,jasnee,ze ma legia aj svoje temne stranky,,ktore poznaju iba vyvoleny ako sa povie,,ale ked ich poslu na misiu ,,tak si myslim,,ze vsetky osobne problemi idu stranou,,sak je to robota ako kazdy druhaa da sa povedat,,
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/03/2009 20:48
niekedy som sa tesil ked som tu siel ale priznam sa - uz ma nebavi citat tie hadky medzi 1REC a 2REP - nema to vobec zmysel,
chodia tu ludia ktori chcu ist do LE a chcu sa na nieco opytat, alebo len tak pokecat o LE, povedat na to svoj nazor, alebo neviem co - ale hadat sa na takych somarinach?
ved to co pisete nema ani zmysel - o com sa vlastne hadate? nerozumiem tomu. a pochybujem zeby to niekomu povedalo o LE nieco viac.
tak vas poprosim 1REC a 2REP zbytocne tu nehovorte o sebe nazory, nereagujte na seba a bude klud.
mne to tak pripada ako keby vas to bavilo sa hadat, ako keby ste to chceli, ako keby ste sa navzajom provokovali - no ale to si mozete vyriesit medzi sebou aj cez ICQ alebo na pokeci a nie tu.
tak prosim prestante lebo si o vas zacnem mysliet nieco velmi skarede - a ked si uvedomim ze "vychovu" vam dala LE, tak ma aj prejde chut tam ist. do armady kde su taki ako vy dvaja 1REC a 2REP???
tak sa konecne spamatajte a ked sa chcete hadat tak tu radsej na toto forum ani nechodte - myslim si ze nebolo vytvorene kvoli tomu aby ste sa hadali.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/03/2009 20:52
mimochodom chcem sa opytat.
pri behu sa sustredujem na stredne trate - tak cca 8km.
mal by som sa sustredovat skor na kratsie trate ale na rychlost? alebo ostat pri tych dlhsich a trenovat tak vytrvalost?
okrem toho, mam pri vstupe povedat aj to ze som chodil na univerzitu? (odisiel som takze diplom nemam)
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/03/2009 21:03
book,,,takze co sa tyka tych behov,,tak skus zabehnut vzdy tolko kolko vladzes,,to je asi najlepsie,,lebo nie raz sa behava v legii do vycerpania,,vlastne tym sa posuvaju tvoje hranice moznosti,,
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/03/2009 23:26
Je smiešne že tu hasíme oheň ktorý sme mi nezaložili, ináč áno v každej army sa výžaduje rovnosť a spolupráca, ja som sa zle vyjadril myslel som to tak že v kasárňach majte rozstržky ale určite v akcii by ste boli ako bratia takto dako som chcel formulovať vetu ospravedlňujem sa. Ináč nenič sa teraz LE to spraví za teba tak sa toľko neboj.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/03/2009 23:27
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/03/2009 23:30
Ta posledná veta bola pre booka
|
|
|