Hľadá sa parťák na trip do JV Ázie! zima/jar 2017 :)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, dobrodruhovia!
Hľadám parťáka, ktorý by sa so mnou vybral na cca 3-týždňový výlet do JV Ázie niekedy v zime/začiatkom jari 2017. Rada by som navštívila Laos, Thajsko, ale určite by sme sa vedeli dohodnúť. Uprednostňujem cestovanie lowcost-ovo, takže backpacking, spanie v stane, couchsurfing... Zároveň si však rada aj užívam, za každú cenu šetriť nebudem :P Proste príroda, more, pláže, pamiatky, dobré jedlo, zážitky..hlavne nech je to dobrodružstvo!
V Ázii som ešte nebola, takže hľadám niekoho, kto už Áziu navštívil, príp. má aspoň aké-také skúsenosti s lowcost-ovým cestovaním. Určite by som nechcela ísť na takýto trip len tak úplne naslepo, takže sa prípadne aj rada stretnem, nech vieme do čoho ideme :)
A áno, aby som nezabudla... Volám sa Silvia, mám 25, študujem/pracujem, rada cestujem, spoznávam nové miesta a ľudí..a vraj som aj celkom vtipná :D
Ak by si mal seriózny záujem, tak napíš mail na [email protected]. See you soon ;)

Ahoj. Tak tu je taky maly nazad. Marec- phuket, phi phi, krabi, phuket. Na tychto miestach to uz poznam. Viacmenej cakam s kupou letenky este, aby som nikoho nasiel. Chcel som ist na miestach, ked Som bol. Ale mozno by som siel aj ide. Tiez rad sestrim.
Ale cestovanie aka vandrocanie som este neskusal. Preco nie.
Naposledy ked som tam bol, spal som v hoteloch, ale rad som aj za stan a podobne.

Keby si chcela mozne popisat viac.

Zbysek Takticky Hirnak - moje fb

ZH

Ahoj Sisi,

s kamošom sa chystáme na trip backpack cca 27.dec.2016 - 17. jan.2017 /letenky ešte nemáme/ do Barmy cca 8 dni Laos 8 dni a ukončiť to niekde v Thajsku na plaži. Sme dvaja v pohode chalani čo ešte takto necestovali ale o to sa viac tešíme tak ak máš zaujem napíš [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi