Hladam Partacku na hory a mozno aj do zivota :P

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Caute som 27 rocny chalan z Bartislavy . Moj zivot sa nemota okolo alkoholu a party uz som asi vyrastol :D Zivot travim sportom idealne na horach vychody zapady slnka ranne zobudzanie sa v spacaku nocne pozorovanie hviezdnej oblohy atd No nieje nic krajsie ked su tieto chvile zdielane ak existujes a mas odvahu zaspavat na kopcoch a zobudzat sa pri vychode slnka kludne napis :) Budem sa tesit . [email protected] alebo . https://www.facebook.com/marek.hluch.9

No, ja 31r a tiez hladam. Co teraz? :-)
[email protected]

Tiež hľadám ženu 25-35 ročnú, rovnakej krvnej skupiny. Na športové alebo turistické aktivity ale možno aj ďalšie životné cestičky. Mám 38 rokov, som od Košíc. [email protected]

33ročný...romanko tiež hladá....

ste nejaki vsetci hladajuci cosi:) nerobim si srandu,iba sa pousmievam, nie je to take jednoduche :)

veru...nie je.....smileyživot je tak jednoducho komplikovaný

Zivot je jednoduchy a komplikuje sa iba tym, ze na komplikovanosti sami trvame

Fandim ludom, ako Ty, mozno prave preto, ze ja taka nie som. A suhlasim, ze zivot je jednoduchy, len my ludia si ho niekedy radi komplikujeme. Niektori viac, ini menej :-) Prajem vela krasnych svitani v naruci prirody a kedze clovek nikdy nevie, mozno coskoro aj v naruci milovanej osoby.

Vazim si vas zaujem no co tak si napisat vlastne prispevky ? Zivot je az priliz jednoduchy len si ho komplikujeme sami . Prispevok som napisal nakolko v horach travim 90 percent volneho casu a rad by som to zdielal .

Ja hladam samu seba a zivot ako taky. Mam 34. Priroda je podla mna dobry partner na tejto ceste... A az ked clovek najde, moze zdielat. Az potom :-)

Hladam si partaka/partacku na turistiku z okolia Hlohovec/ Trnava/Nitra/Piestany. Som turistka-amaterka, mam 38 rokov a zaujem spoznat niekoho kto chce travit vikendy v prirode a objavovat krasy Slovenska. Ak mas seriozny zaujem tak sa prosim ozvi na moj mail: [email protected]. Dakujem :)

ahoj malinka5 nedalo sa odoslat mail na tvoju adresu tak ked budeš chciet ozvi sa na
[email protected]

Celkom Vas tu je dost :) tak pome dakam vsetci spolu jeden den cez vikend na vylet .. :D mozete dalej filozofovat

Lucia K - suhlasim s tebou, mohli by sme sa vsetci spolu stretnut a vyrazit...

Ja som za :) teda ja so psom rozhodne dakam pojdem, cize by sme mohli dat na zaciatok daku nenarocnu prechadzku a uvidime :)

Ahojte, tak sa pripájam na spoločný výjazd :) Oblasť? Napr. Malá Fatra?

Cauuuuute, kludne sa pridam, ak zacnete nieco organizovat. [email protected]

Tiež by som sa pridala, keby ste chceli podniknúť nejakú turistiku dajte vedieť :) [email protected]

Ahojte...vidim ze vas tu je dost co milujete kopce a cas straveny vysoko nad ,,beznymi" starostami...na vikend sme mali v plane hrebenovku NT, ale kedze pocasie nevyzera idealne, zrusilo sa to...batoh uz mam zbaleny, chut vyrazit neutichla, tak som si naplanovala dvojdnovy vylet, ale velmi rada by som mala spolocnost...chcela by som vyrazit z Liptovskeho Jana, cez Poludnicu a Krakovu holu na Dumbier, tam prespat pod holym nebom, v pripade dazda eventualne na Stefanicke, rano smer Chopok, Polana, Bor, Sina a Demanovska dolina...termin piatok/sobota (10. 11.) eventualne sobota/nedela (11. 12.) podla pocasia ...som 29 rocna holka z Popradu, co miluje kopceky, prirodu, pohyb, zivot a dobrych ludi, v akejkolvek podobe a v akejkolvek kombinacii ;-) [email protected]

aj so psom. ahoj :-) [email protected]

Ahoj Linda,11/12 by som išiel, môžem sa pridať :-)

Aj ja hladam partacku na potulky prirodou (ci uz peso, alebo este lepsie na biku), a mozno aj na spolocnu cestu zivotom :-). Mam 39 r., som z BA.
[email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi