Kam na letnú brigádu? Budeme robiť aj zadarmo

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte,

viete nám poradiť letnú brigádu niekde v zahraničí? Možno niekde pri mori v reštike, výpomoc a podobné. Pracovať budeme aj "zadarmo" - za ubytko, stravu a nejaké pivko. :) Nemáme cieľ ísť si niekde zarobiť, iba odísť za hranice. Sme malá skupinka dvoch - troch ľudí, čo sa nikdy nesťažujú, skúsenosti s prácou máme (napríklad zber jabĺk, jahôd v Taliansku, plavčíkovanie v USA). Sme vysokoškoláci a odísť môžeme na začiatku júla. Tak ak by sa Vám zišla dáka výpomoc alebo viete o niečom podobnom, dajte nám vedieť, díky.

Prípadný kontakt priamo na email: [email protected]

Pozri si čo je WWOOFing. Google pomôže. Možno ťa to zaujme.

ahojte :) skusali ste helpx.net ci workaway.info,pripadne ine stranky na volunteering? :) ja sa cez workaway.info tiez chystam na jesen do Toskanska a Rima...

Ďakujem za rady, helpx.net mi už poradili na Couchsurfingu, workaway.info pozerám až teraz. :) V oboch prípadoch sa platí za registráciu (aby som mohol kontaktovať hosts) zhruba 20€ (platnosť na dva roky), viete poradiť kde je to lepšie rozbehnuté nech sa nemusím registrovať na oboch stránkach?

wwoof sa zameriava prevazne len na farmy a kazda krajina ma okrem tej oficialnej vacsej, aj svoju narodnu web stranku na ktoru sa treba vzdy zvlast zaregistrovat a zaplatit, aby si sa dostal ku kontaktom. helpx je zase trochu viac smerovany na anglicky hovoriace krajiny, takze ponuk z usa, kanady, australie a podobne tam najdes pozehnane..ale aj z ostatnych krajin je tam toho velmi vela... workaway je skvele, mas priamo pristup k informaciam a fotkam bez registracie..to je asi najvacsia vyhoda ze bez registracie si mozes precitat referencie na konkretne farmy... a pride mi ze tam je ovela vacsia skala ponuk - rozne farmy, rodiny, hostely,kempy... ak cestujes vo dvojici da sa zaplatit akoby jeden nizsi poplatok za ucet a mas tam potom zaregistrovane dve osoby. kazdopadne workaway odporucam, bola som uz niekolkokrat a chystam sa znova..a je tam vyhoda toho ze ked nieco riesis neskoro(napriklad ako ja ze odchod do 1 tyzdna) tak vzdy su tam nejake last minute ponuky z ktorych sa da vybrat :)

suhlasim s Mirkou...tiez by som skor stavila na workaway... :)

Super, ďakujem :) ..už sa pomaly zoznamujem so svetom dobrovoľníctva...

Som zijuca slovenka v thajsku, prijala by som sikovneho cloviecika so znalostou angl.jazyka, hlavne komunikativneho do malickeho baru.ponukam izbu zdarma . Tipsy su tvoje.blizsie info [email protected]

Určite by som Vám odporučil zadať tento dopyt cez profesiu

Dobrý deň,
V prípade, že plánujepm vycestovať prostredníctvom stránky workaway.com do Kanady, je nutné vybavovať pracovné víza? Či ste sa ešte nestretli s povinnosťou vybavovať pracovné víza pre tento typ pobytu?

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi