Kolumbia

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Má niekto záujem ísť do Kolumbie na 3 - 4 týždne približne od polovice februára do polovice marca 2013 ? V programe som flexibilný, rád sa prispôsobím.
Miro

Ja idem v oktobry tak ked si nesie a ces tak ja zhanam nejakeho partaka

Ahojte cestovatelia, som Slovenka žijúca v Kolumbii, cca 2 hodiny južne od Medellínu v kávovej oblasti. Ak by ste šli okolo tak ste vítaní. Mrknite aj moj blog www.pimentona.wordpress.com.
Cestovania zdar!

Nenašiel som nikoho, takže skúšam to znova na cca 30 dní niekedy v období december 2013 - marec 2014. Október sa mi zdá priskoro kvôli počasiu, keďže chcem robiť aj nejaké treky a vtedy by malo dosť pršať.
A PIMENTA, celkom zaujímavá stránka, ak náhodou pôjdem a budem mať cestu okolo, tak sa ozvem :-)

No ja sa chystam na prelome decembra a januara do Ekvadoru a na Galapagy ;) Kolumbia az niekedy nabuduce..

30 dni iba kolumbia? nechces k tomu nieco pridat do programu? blizsie detaily? teda ja to vidim na zaciatok 2014

Lufthansa má do 30.09.2013 akciu na letenky Praha - Bogota za 735,- euro, takže ak má niekto záujem v termíne 15.01.2014 - 05.02.2014 pripojiť sa, rád uvítam spoločnosť. Podrobnosti na [email protected]

Ahoj, ja som na ceste po strednej a južnej Amerike, zatiaľ som v Mexiku ale koncom mesiaca by som sa mala presúvať ďalej na juh. Povodne som chcela byt v Kolumbii na Vianoce ale nie som si istá, ci to stihnem. Neviem ti povedať presne, kedy budem v Kolumbii ale každopádne môžme zostat v kontakte.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi