Kuba na vlastnú päsť

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Niekto na Kubu na vlastnu past? Bohuzial, len 2 t, viac D nemam. Sama som uz presla Laos, Kambodzu, Vietnam, Nepal...

Once more :)
Niekto na Kubu na vlastnu past? Bohuzial, len 2 t, viac D nemam. Sama som uz presla Laos, Kambodzu, Vietnam, Nepal... Okt/ November. AJ ovladam, zaklady spanielciny mam uz 2 mesiace v sufliku :)

Ahoj, mas nieco konkretnejsie na to? Zatial len informacne, moj mail: [email protected]

kedy by si chcela ist?

Ako dlho sa tam mienis zdrzat?

Pridal by som sa

Ak dajte vediet rad by som sa pripojil [email protected]

Ahoj, ja by som sa pridal na taký trip po Kube. Ak ešte niekoho hladaš, môžeš mi prosím zaslať bližšie info - dátum kedy isť a predbežný budget? ďakujem. adresa: [email protected]

Keby mal niekto zaujem na januar su letenky z Viedne za 500€.
Martin

Ahoj, môžeš mi poslať viac info na [email protected] ? dakujem , pridala by som sa keby niečo :)

ahoj
ak mozes / mozete ozvy sa som free ako vtak som z ba najlepsie stretnut osobne pokecat dohodnut a vyrazit :)

0904 521 329
Franky

Pridala by som sa.... ja taktiež nemôžem ísť na viac ako dva týždne, ak tvoja ponuka ešte platí napíš mi niečo viac o tripe na email: [email protected]

[email protected]
ale tusim je to uz na maly zajazd 

AhojteJ  velmi nerad by som siel na kubu sam a preto hladam partaka-partacku.... ci uz na vlastnu past,alebo nejaku cestovku,,,,a na termine sa vieme tiez nejako dohodnut....

DikyJ

Moj kontakt :  [email protected]

 

caute, viem ze je to stary post, ale prave sa mi crta moznost ist do Havany, myslite ze to zvladne aj sama zena? pripadne prida sa niekto?

ja by som sa pridala, pôvodne som chcela /chcem/ ísť sama, ak sa nikto nenájde :)

nebojis sa sama?
a pridas sa na konkretny termin? lebo ja by som sla tak...

preto píšem sem, lepšie ako ísť sama je nájsť niekoho do partie, príp. sa k niekomu pridať :-) No a kedy by to tebe vyhovovalo?

Caute. Ja by som sa pridala ak by mi termin vyhovoval. A na ako dlho tam chces/te ist?

Ahoj, ja by som určite aspoň na nejaké 2 týždne išla, nech uvidíme čo najviac (som skôr za aktívnu dovolenku) a potom nech sa aj v mori pokúpeme, večer nejaký drink dáme. Čo povieš, K? :-)

uz nic, bola letenka k dispozicii za zmenu mena len, ale to je drahsie ako sa predpokladalo, cize to pada.. :(
tak by som rada nieco z tohto: amsterdam, egypt, cyprus, maltu, kyjev... co sa najde lacne..

Ahojte, budem na varadero 3.3.-10.3., privital by som ak by sa chcel niekto pridat. Mam 26r, som z BA. :)

Ahoj Lizzy.
Tak kludne aj na 3 tyzdne. Znami tam bol a povedal ze tie 3 boli ok, ale ze aj kludne 4 by dal...
Ja som tiez za aktivnu dovolenku a obcas pauza na plazi. Len ten termin. Lebo ja si nemozem hocikedy brat dovolenku. :( Preto riesim prve termin aby sme sa zbytocne nevypisovali :)

LIZZY,
ja tiez praktizujem skor poznavacie vylety, ako vylihovovacie...
Ale ako vravim, ta letenka padla tak neviem kedy sa naskytne nejaka lacna zas, najlepsie keby netrebalo zato letiet do Nemecka alebo Holandska..
Videla som aj Mexiko a tam ani viza netreba vybavovat, z Viedne, ale vraj tam ma teraz furt prsat, tak aj to som pustila zatial... teraz kukam ze su letenky na Cyprus, aj tam uz ma byt v aprili 20 a viac stupnov, tak zatial to by som mohla...

Tú letenku za prepis som asi zobral nakoniec ja. Cestovanie sám je v pohode stretol som kopec báb čo išli samé. Ja to beriem ako bonus nakoľko sa ľahšie zoznámiš a pokecáš a k niekomu pripojíš. Kuba je trochu iná ako ázia a preto tu volím požičanie auta. Uvidím viac niekoho priberiem a v najhoršom aj prespím (viem že je to na Kube zakázané). Tak ti touto cestou ďakujem že som bol asi za tebou na tú letenku. Ten prepis bol hrozný na vybavenie a stál 124,60€. Radšej pozeraj letenky Thajsko, Kambodža a Vietnam, je to tam ovela lepšie a cenovo na naklady ako dovolenka v Turecku či Grécku.

Bol som solo 4-20 DEC, a bolo to absolutne v pohode. Je samozrejme potrebne mat vopred urobenu urcitu pripravu, ale nic zasadne zas netreba. Plus samozrejme zaklady spanielciny, kt. sa da naucit za mesiac-dva. Rad pripadne poradim, a aj darujem nejake veci kt. mi zostali (mince a drobne bankovky, pripravok na dezinfekciu vody kt. nie je nutny ale tu-tam pomoze), ale da sa mi stretnut zvacsa len v BB, iba obcas KE a BA. Peter, [email protected]

Pozicanie auta ma zmysel v mnohych krajinach pri Karibiku, obzvlast napr. na Yukatane. Ale na Kube mi to velmi velky zmysel nedava. Nakolko 1. tam vyjdu lacnejsie zdielane taxiky, co je autentickejsi sposob dopravy a zvacsa aj viac srandy, a 2. po ceste medzi zakl. destinaciami nie je na Kube velmi co zaujimave pozriet. Plus na urcite trasy je, z roznych pricin, lepsi "shuttle" (mikrobus cez CK) - vyjde trosku drahsie ako zdielany taxik ale stale lacnejsie ako pozicane auto, a je tam ovela vacsi komfort (klima, miesto na natiahnutie si noh a pod.). Na velmi kratku trasu z vychodzej stanice je super zazit raz aj vlak, to je zazitok sam o sebe. No a kto nesiel na Kube v tzv. camione, akoby ani na Kube nebol - tiez vsak staci zazit len raz :) Zdielane taxiky su ale zakladom, aj kedze Kuba je najvacsie muzeum aut, a treba vyskusat vsetky mozne - aspon zo tri rozne Chevrolety vratane kabrioletu, jeden starucky Dodge a pod., a sucasne z ruskych aspon raz Lada Ziguli a aj Moskvic.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi