LOW COST TRIP

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Lacná letenka do Nišu/Sofie a stadiaľ stopom/busom do Turecka, cestou pozrieť aj niečo v tom Srbsku/Bulharsku/Grécku, hocikde. Len tak sa voľne low costovo túlať. Karimatka+spacák alebo lacné ubytovania. Vyraziť chcem po Pohode, okolo 13.-20.7. a naspäť musím byť do 15.8. alebo skôr. V Turecku chcem ísť určite aj do Cappadocie, mám tam veľa známych, u ktorých môžeme bývať. Som 1 dievča. S cestovaním mám veľa skúseností.

Ahoj , škoda ,že to neplánuješ na stálo ... nomádsky život...

Ahoj, mne by nevydalo na cely ten cas, ale viem si predstavit 10-12 dnovy skrateny variant s leteckym navratom z Istambulu do KE. Tiez budem na Pohode, super ak by ze sa tam stretneme a prekecneme. Tiez vela cestujem tzv. low-costovo, moje srdcovky su Karibik a Island, a prave na Pohode chcem s dalsimi znamymi prekecnut cestovatelske zamery na zvysok 2017, tak verim budeme mat o com potocit :) cez tie programovo hluche doobedia na Pohode, ..ak sa nam nepodari vystat si rad na divadlo :), Email na mna je [email protected]. Peto

Anonym, veru škoda, ale mám aj iné sny. :)
Peťo, napísala som ti mail.

Ahoj, volam sa Andrej a pridal by som sa. S cestovanim mam uz zopar skusenosti, rad cestujem stopom. Ozvi sa mi prosim na mail [email protected].

Ahoj , je to este aktualne? ci uz si vyrazila...?

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi