Recenzie cestovky Kvalita tour

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Dobrý deň, chcem sa spýtať na cestovnú kanceláriu Kvalita tour. Našla som od nich zlavu a rozmýšlam o zakúpení, ale nikde som nevidela recenzie ich zákazníkov. Poprosím ak s ňou máte nejaké skúsenosti, dajte mi vedieť.

S touto cestovkou už nikdy. Ubytovanie, "slabé" je silné slovo. Špina, rozbité izby, ak vám vyhorí žiarovka tak si ju vymente sami pretože výmeny od údržbára sa nedočkáte. Kúpelňa zatuchnutá, plesnivá. Kľučka vo dverách vypadáva, bohužiaľ nemal som pri sebe inbus-kľúč tak som si ju nevedel opraviť. Strava bola v celku dobrá, no to nestačí na dovolenku (aspoň mne). Na dovolenke som bol v roku 2011, Tribunj, Chorvatsko. Ak sa nezmenili, tak neodporúčam.

Ďakujem za odpoveď. Aj teraz ponúkali Tribunj, Chorvátsko. Aspoň už viem že s touto cestovkou sa neoplatí.

Recenzia na cestovnú agentúru Kvalita, s ktorou sme si kúpili zájazd/balík pre našu rodinu 2 dospelý a 2 deti do destinácie Tribunj, Chorvátsko a kde nás a naše deti čakalo nejedno nemilé prekvapenie. Nepísali sme skôr, keďže sme boli plní negatívnych skúseností ohľadne sľúbených a skutočne uskutočnených služieb, a chceli sme podať objektívny obraz.

Záleží nám totiš na tom aby oklamanych zákazníkov bolo čo najmenej a podobné nekalé praktiky z cestoviek navždy vymizli.

DOPRAVA autobusová doprava klimatizovanými autokarmi.(klíma, TV, WC, ranný teplý nápoj)
V skutočnosti v autobuse bolo počas prvej polovice cesty rovnako teplo, ako vonku, keďže klimatizácia "nestihala" a keď sme chceli použiť WC, tak nám bolo zdelené, či sme jedny z tých, čo nemôžu vydržať.... a nebolo nám umožnené, ranný teplý nápoj nebol (ak neberieme do úvahy spolucestujúceho, ktorý vynukoval všetkých tvrdým alkoholom, ktorý síce bol teplý, ale nevhodný ako ranný tobôž nie pre naše deti 6+ a 7+).
Zakúpený balík HAPPY FAMILY(viď prílohu) obsahoval:
Ubytovanie: štúdia alebo apartmány - na obrázku je s televízorom, ktorý sme nikdy nemali a deti spali v kuchyni, keď sme spláchli na WC tak odpad išiel cez kuchyňu a budil deti, takže sa v noci nemohlo splachovať a najhoršie zo všetkého boli ŠVÁBY (jedného sa nám podarilo chytiť, odfoteného prikladáme-viď prílohu).
Stravovanie: Na letáku/katalógu(a v agentúre) sa špecifikuje podávanie džúsov ráno (bola len teplá voda so slabučkou koncentráciou veľmi podradneho chemickeho sirupu), mali sme výber raňajek, ale hneď po 2 dňoch z nášho výberu "vypadli" vajíčka ( v úzkom výbere to urobí nepríjemný škrt) a vypadli len preto, lebo veľa ľudí si ich objednávalo a bolo nám povedané, že ich veľa vychádzame(ako klienti, ktorí si už za tie raňajky zaplatili), ta ak ich stopli a nenahradili ničím iným.
Fishipicnic: výlet loďou zahŕňal all inclusive nápoje, avšak reálne sme tam mali len teplú vodu podfarbenú sirupom a veľmi lacné biele teplé víno.
Výlet: Celodenný výlet loďou na Národného parku Kornati (kvôli ktorému sme si zakúpili celý balíček a rozhodli sa pre danú agentúru) v hodnote 40 eur/dospelý, 25/dieťa podľa katalógu Agentúry Kvalita dopadol tak, že sme sa naň vôbec nedostali, keďže odrazu bolo treba priplácať nie zanedbateľnú sumu peňazí na osobu. Čo sa nám zdá v rozpore zo zákonom §45, §409, §410, §411, §412, §413, §415, §416, §417, §418, §419, §420, §421, §422, §423, §424, §425, §426, §427, §428, §429, §430, §431, §432, §433, §434, §435, §436, §437, §438, §439, §440- §441, §469 podľa obchodného zákonníka.
Škola varenia plus ochutnávka špecialít a kniha receptov - vôbec nám to nebolo komunikované, žiadnu ukážku a ochutnávku a knihu sme nedostali
Bicykel:2x zapožičanie bicykla na 1 deň pre každú osobu, mapa. V skutočnosti požičané bicykle mali defekty (vracali sme sa s vyfúknutými pneumatikami a opravovali sme pár defektov, vzalo nám to pol dňa a nedostali sme sa na vopred naplánované miesto kvôli neustálej oprave bicyklov) s deťmi to dokáže byť počas horúceho dňa dosť nepríjemné absolvovať rovnakú trasu kvôli ďalšej oprave bicykla, zaberie to čas, energiu a chuť.
Čln: 2x zapožičanie člna na poldeň (pre 4 osoby). Skutočnosť: čln bol pre 2 osoby, a neboli k nemu vesty. Aj keby sme si chceli požičať čln viackrát bol značne vyťažený, keďže pre všetkých účastníkov zájazdu bol len jeden.
Poukážka na balíček v souvenir - shope MORSKI RAK v hodnote 100,- Eur (25.-Eur/osoba) V skutočnosti nešiel o výber vecí zo shopu MORSKI RAK (ktorý bol otvorený asi 2x na 1/2hodiny počas celého nášho pobytu), ale vraj šlo o nejaký balíček, ktorý poniektorí dostali tesne pred odchodom autobusoch pri návrate), my sme žiadny balíček nedostali (boli sme jediný v turnuse, ktorý mali zakúpený balík "Happy Family") a tak sme možno boli zabudnutí ???

Po príchode do destinácie hneď v prvý deň sme mali večernú "schôdzu", kde konateľka agentúry povedala pár slov na privítanie do mikrofónu, medzi inými aj neslušných, neberúc v úvahu prítomnosť detí (vraj sranda) a začali chodiť čašníci a brať objednávky, čo sme nepochopili, keďže malo ísť o "pokyny" a bolo to naumelo vytvorená "nová klientela" v reštaurácií, kde sme sa mali stravovať. Objednávky brané v ten večer počas príhovoru majiteľky si však každý hradil sám. A keďže to začalo, respektíve malo začať o 8 a začalo skoro 8:30, boli sme v zvláštnej situácií, keďže sa jednalo o schôdzu nemajúc pri sebe potrebnú hotovosť na zakúpenie pitia. Trvalo to asi do 9 s pozvaním na príjemné strávenie večera v reštaurácií na vlastné úhrady. Trošku zvláštne, keďže sme sa neskôr dozvedeli o osobných záujmoch pani konateľky a lakomosť jej správania, keď odmietla podávať niečo iné ako sladenú teplú vodu počas celého pobytu. Rátajúc all inclusive na lodiach ako jediný nealkoholický nápoj. Nebola ani čistá voda a žiadny iný substitút. Keď sme sa párkrát dožadovali, bolo nám povedané, že sme si nič iné nezaplatili - dokonca samou pani konateľkou. Stravu sme si mali vyberať deň dopredu, ale stalo sa nám, že sme 2x nedostali to, čo sme si objednali, vraj zle spočítali. Jednoducho smola, museli sme jesť to, čo sme nechceli. Nastali žalúdočné potiaže (mali sme vracanie ) a keďže deťom a nám nechutilo, rozhodli sme sa odísť zo stravovania, ktoré bolo ponúkané v reštaurácii Morski Rak, kde sme sa mali stravovať počas celého pobytu. Bolo nám vrátených 8 eur/dospelá osoba a 4/dieťa na deň za stravu od momentu ked sme v stravovani Morski Rak odmietli pokračovať(za posledné 3 dni).
Celá atmosféra bola od začiatku len utrácať v "reštaurácií Morski Rak", na ktorom mala pani konateľka zjavné finančné zainteresovanie, keďže sa tam celý čas zdržovala s celou svojou rodinou a manažerovala to tam so svojím manželom. Na otázku, prečo nám nedá aspoň vodu s citrónom alebo sľúbený džús povedala, že keby niečo také v kuchyni urobila, tak by to predala za xx kunas (chorvátska mena) a určite by to nedala nám, slovenským turistom.Bolo to veľmi smutné a ponižujúce, takto si uvedomiť, kto som ako klient a ako som dopadol potom, čo som si zaplatil za krásnu dovolenku a balík "Happy Family" a miesto vytešovania sa zo zaslúženého a nádherného oddychu, ktorý sme si vysnívali a ktorý prezentovala agentúra vo svojich letákoch a katalógoch sme mali zlý pocit z oklamania a finančného obohacovania sa na úkor nás, dovolenkárov pani konateľkou. Dali sme si stretnutie, aj sme boli ignorovaní, ale nakoniec sa nám podarilo porozprávať sa s pani konateľkou osobne a vyjadrili sme jej svoje pocity, nedostatky a nespokojnosť, ale žiaľ, okrem stravy sa nám nič nepodarilo dosiahnuť. Takže sľúbený a zakúpený balíček ostal len snom.
Radi by sme mali naše peniaze na neposkytnuté služby, výlety, poukážku, školu varenia, vrátené. Taktiež žiadame od pani majiteľky finančné vyrovnanie všetkých stresov, sklamaní, psychickej ujmy, napätia a všetkého negatívneho, ktoré bolo nám a našim 2 maloletým deťom spôsobené nedodržaním zmluvných-katalógových podmienok.

Tento rok som sa rozhodla pre dovolenku v Chorvátsku a bohužiaľ som si vybrala túto CK Kvalita tour. Vybrali sme si balík Romanik Welnes čo bola čistá parodia :) balík obsahovl jadranskú noc , romantickú večeru ,plavbu lodov a masáže .Najlepšie z tohto balíka bola masáž bol dobý masér ktorý sa vyznal svojmu remeslu, plavba lodov tiež bola OK. Strava bola pre mna veľkým sklamaním kedže sme sa tešili na chorvátsku kuchynu ktorú zbožnujeme v CK nás nikto neinformoval že strava bude Slovenská zo slovenskými kuchármi. Kuchári nevarili zle ale bola to strava ako zo závodnej kuchyne to ma dosť naštvalo ale prežila sme to .Prišla Jadranská noc a pod pojmom Jadranskej noci si asi každý predsaví živú hudbu kde budú hrať domáci muzikanti , namiesto toho sme mali diskoteku kde DJ bol ujo masér a hral nám staré repetácke pesničky ako nalej mi vína malvína .......:) čo z chorvátskom nemalo nič spoločné .Prišla dlhoočakávaná ,,romantická večera,, obvykle sme mali večeru od 18 hod nám ju preložili na 20 hod. bohužial večera začala o 20-30 hod čo bolo dost neskoro a to sme prišli na čas a museli sme sa pozerat ko nám ešte len stoly chystajú a bolo to všetko na prd bolo hned po romantike boli sme vyhladovaný a nervozny už z toho všetkého.....táto večera bola síce najlepšia zo všetkých 7 dní ale pokazený celý dojem .Bol to jednoducho chaos .Další trapas nastal ked sme mali varenie z chorvátskym ,,kuchárom,,mali sme dostať knihu varenia ktorú sme síce dostali ale od knihy to malo veľmi daleko je to brožurka ktorú vám priložia do hocijákého časopisu v novinovom stánku aj to je písané všetko v chorvátskom a anglickom jazyku no trapas :) a komédia .Ešte aby som nezabudla čo sa týka aranžovania na stoly aj na romontickú večeru boli síce sviečky zapálené ale boli v kahancoch ktoré sa dávajú na cintorín to už je smutné ked nie sú evráče ani na lacné gýčové svietniky ktorých je v celom chorvátsku neúrekom za pár kún.Táto CK je pre mna veľkým sklamaním nedoporučujem ju čo sa týka bývania bolo veľmi daľeko od mora aj od jedálne Morski Rak bolo dost do kopca nedajbože si niečo zabudnút na izbe ............ ,ubytko nič moc Samotná reštaurácia Morski Rak je hrozná všetko staré ......v skratke vidno že vlastníkmi sú slováci ktrorý chcú len nahrabať ale investovať nie .Ale aby som nebola zlá a nespravodlivá musím vyzdvihnút ludí mládež zo Slovenska ktorý boli ako delegáti a boli velmi naozaj veľmi šikovný a milí keby nebolo ich je to tam na čistú depku.More bolo krásne a čisté naozaj ale veľmi studené takže kúpať sa velmi nedalo , mestečko je malé a nudné prejdete ho za 20 minút, chodili sme po pláži 3 km cca do vedľajšieho mesta Vodice a bolo to o niečom inom . Toto mestečko je vhodné skôr pre starších ľudí ktorý hľadajú pokoj a kľud na dovolenke .Tak odo mna len tolko CK KVALITA TOUR neodporúčam pre mna bola veľkým sklamaním..........

My sa chystame do apartmanu Marija, aj tam to je take zle?

Dobrý deň,ja mám s touto cestovnou kanceláriou len dobré skúsenosti, minulý rok sme boli s rodinkou na dovolenke v Tribunji a veľmi sa nám páčilo, ubytovanie bolo v apartmáne, dve oddelené spálne, veľká kuchynka, terasa, len 50m od pláže a reštaurácie Zamalin, kde sme sa chodili stravovať. Na stravu sa tiež nemôžeme sťažovať, boli tam slovenskí aj chorvátski kuchári, varili nám klasické slovenské jedlá,ale vždy boli na výber aj chorvátske špaciality, čo sme ocenili,ale predsa len každý deň jesť niečo rybacie nie je ani pre deti vhodné. Mali sme zakúpený Balík Happy family, ktorý obsahoval výlety loďou so skvelou posádkou a chutným chorvátskym obedom na lodi, kúpali sme sa na opustenom ostrove, dokonca videli delfíny, pre deti to bol krásny zážitok. Delegáti a celý team sa o nás počas celého pobytu staral, pýtali sa, či niečo nepotrebujeme, či sme spokojní. Tento rok tam boli naši známi a tiež sa im veľmi páčilo, boli trošku ďalej od pláže,ale v Tribunji je všetko blízko. So službami boli spokojní, zúčastnili sa na výlete loďou, mali Jadranskú noc so živou hudbou, zatancovali si, zabavili sa a každý deň sa na terase reštaurácie niečo dialo, vrátili sa minulú nedeľu a chú sa tam určite vrátiť amy pôjdeme na bud.rok s nimi. Takže odporúčame :-)

/SPAM - od zamestnanca cestovky, poznámka ADMINA/

Dobrý deň,my sme boli s priateľom v júni na dovolenke v Tribunji s ck kvalita a mali sme sa výborne, všetko, čo bolo zahrnuté v tomot balíku ako napr.masáž, romantická večera, výlet do večerného Śibenika, boli super, neviem, kde inde by sa o vás takto postarali, prešli sme toho už veľa v Chorvátsku,ale takého služby sme nikde nedostali. Strava, delegáti, ubytovanie, služby za zaplatenú čiastku 219,-Eur určite ÁNO!

/SPAM - od zamestnanca cestovky, poznámka ADMINA/

Prepáčte, ale v rámci objektívnosti musím podotknúť, že príspevok "Balíček Romantik wellness" je na 95% klasický SPAM od zamestnanca cestovky...

Ak mate zaujem o serióznu spoluprácu, tak nám prosím napíšte na [email protected]

Ďakujem za pochopenie :)

Jozef Terem - ADMIN

Aj tento prispevok je spam? s predmetom -Kvalita je SUPER

Nerozumiem zmyslu vašej otazky. Ak chcete reklamovať produkty vašej cestovky, tak to nerobte formou SPAMU vo Fore ale nadviažte s nami serioznu spolupracu.

Jozef Terem - ADMIN

Dobry den, citam tu dost negativne prispevky na menovanu CK. Mala som v zaujme vyuzit ich balicek aktiv na pobyt v Chorvatsku v mestecku Tribunj. Mate niekto s tym osobnu skusenost? Sme po precitani starsich prispevok dost zmäteni, nakolko sa dost lisia. Comu naozaj verit? Prosime o nezaujaty nazor. Dakujeme. Cestovat by sme chceli v termine 2.8. a do 23.7. mame uhradit dovolenku. Ak sa najde dovtedy niekto, kto nam poradi, velmi sa potesime!

Len krátko utvorte si svoj názor pri našom príchode do Tribunj kde sme boli ubytovaní v Mari prišli vlastným autom jedna rodinka z čiech ktorá bola zhrozená kam ich to ubytovali otočili sa na pete a vrátili sa do čiech a budú si vymáhať od CK všetky svoje peniaze lebo že boli oklamaný tak sa im tak veľmi páčilo....ked sme odchádzali domov zase boli problémy z novými dovolenkujúcimi ktorý tak isto robili cirkus ohladne ubytovaniea a to hned 2 rodiny, tak čo myslíte že je to náhoda? Chalan robil krik , ženy plakali že kam to prišli...majiteľka musela zohnať ubytovanie v iných domoch , a čo sa týka tej obsluhy tak všetko ml. študenty a študentky ináč milučké šikovné to je jediné plus CK môžu byt štastný že ich majú . a áno robia tam až 2 chorváti 1 baba a 1 chlap Chorvátska strava nebola ani v ponuke tak ako píše pisateľ textu ,,Romantik Wellnes,, Je to vec priorít áno cena je dobrá ale nestojí zato šetriť radšej pár Eur doložiť a tú dovolenku si poriadne užit a nie byť potom sklamaný ako my....

poslednemu prispevku za hodnotenie. uz som si fakt ista, ze sa to neoplati. sice som momentalne bez dovolenky, ale aspon bez nervov potom!TAkze vdaka za podelenie sa so skusenostou!

Tento pobyt bol velmi krasny a priniesol nam vela zazitkov. Animatorky nam vzdy pripravili zaujimavy program.Boli tu pre nas, kedy sme to potrebovali. Personal bol uzasny, strava chutila . Tato dovolenka bola najkrajsia a buduci rok sa vratime.Boli sme na viacerych dovolenkach , ale tato bola najkrajsia.

/tento príspevok je SPAM - poznámka ADMINA/

Tribunj-kvalita.sk...perfektna dovolenka so vsetkym co ku tomu patri,pocasie vybavene na jednotku smile... stravovanie na jednicku s hviezdickou,ubytovanie super klud,relax,oddych..proste bez ziadnych nedostatkov a staznosti spokojnost nadovsetko :)

/tento príspevok je SPAM - poznámka ADMINA/

Musim pochvalit cestovnu kancelariu CK Kvalita. Dovolenka bola uzasna nastastie aj pocasie nam vyslo. Jedlo bolo super, varili slovenski kuchari no na vyber bolo dost jedal na to , aby si kazdy vybral podla vlastnej chuti. Ubytovanie sme mali hned pri mori, izby boli ciste plus sme mali velku terasu, takze ziaden problem. Plavby lodami boli nezabudnutelne, na lodiach bol vzdy perfektny personal. Tribunj ako mesto je prekrasne a som rada, ze som ho mohla navstivit. Avsak zo vsetkeho najlepsie na tejto dovolenke bol personal ludi, ktori boli ochotni, mili, usmievavi. Nemam ziadne vytky, buduci rok idem urcite znova :) dakujem za krasnu dovolenku a vrelo odporucam :).

Dobry den ma niekto skusenosto s cestovnou agenturou Zajdo?

Dekujeme za peknou dovolenou celemu personalu. Vylet s fishpicnicem byl pekny. Sportovni program byl pro nas zpestrenim.

/tento príspevok je SPAM - poznámka ADMINA/

V nedelu sme sa vratili z uzasnej dovolenky v Tribunji, koru nam sprostredkovala CK Kvalita. Zakupili sme si balicek Happy family, ktory obsahoval mnoho sluzieb. Mali sme tam dva celodenne vylety lodou, ktore boli uplne skvele. NP Kornati bol super poznavacim vyletom a Fishpicknick nezabudnutelnou plavbou. Na oboch vyletoch sme mali napoje all inclusive, na obed bolo naturalne dalmatinske jedlo, kapustovy salatik s grilovanou makrelou a deti si dali kuracie masko. Celej rodine sa najviac pacilo skakanie z lode na otvorenom mori, deti sa vysantili a nielen oni. Zakupili sme si aj vylet Vecerny Šibenik, ktory nam odporucili delegati(Baska, Zuzka a Tomas), nelutovali sme ani minutu z tohto vyletu, bola vyborna zabava, ochutnavka sardel, krasna prehliadka mesta Šibenik aj s odbornym vykladom, na ceste naspat sme si zatancovali na lodi. Ako sa hovori za malo penazi vela muziky. =) odporucam tuto dovolenku vsetkym. Tribunj je krasne male mestecko, personal je tu prijemny a vzdy ochotny pomoct, program je naozaj pestry, od sportovych poobednych aktivit cez vecerne programi ako disko , ziva hudba a detske animacie. Hodnotim ako super dovolenku =)

/tento príspevok je SPAM - poznámka ADMINA/

Chceme sa podakovat nasmu milemu servisu za suepr sprijemnenie pobytu. Pochvalujem si taktiez aj stravu ktora bola vzdy super.

Prosim, ak nechcete zazit hroznu dovolenku a lutovat svoje peniaze, tak s CK Kvalita NIKDY NECESTUJTE!!!!!! tato cestovka by sa mala okamzite premenovat, nakolko poskytovane sluzby nemaju s kvalitou nic spolocne!

V mene celej partie z Lipt. Mikulasa dakujeme za prijemny pobyt s prijemnym personalom. Chodime do Chorvatska pravidelne uz cele roky a tato dovolenka sa nam velmi pacila, balik sluzieb ktory sme si zakupili bol super, plny programu a urcite budeme spominat a odporucat nasim znamym. Rodina Muranicova, Vevericova, Čaniova.

Aj vdaka delegatkam a animatorkam Zuzke a Baske bol tom velmi prijemny pobyt. Baby su velmi zlate a ochotne. Odporucam hlavne pre rodiny s detmi. Srdecna vdaka.
Snad sa este niekedy stretneme.

Martin, Sylva + Vanda a Simon

Boli sme s manzelkou na dovolenke s Kvalita Tour v juli, v Tribunj.

Izba nesplnala kriteria trojhviezdickoveho penzionu. Kupelna bola velmi mala, bol tam iba sprchovaci kut bez zavesu so sprchou pevne namontovanou hore nad hlavou. Hned vedla kuta bolo wc, priestor pred wc a zaroven pristup ku sprche nemal viac ako 20 cm. Mini umyvadlo bolo posadene prilis nizko, a vodovod prilis vysoko, pri umyvani ruk bola voda vsade. Voda bola vsade aj pri sprchovani. Dokonca podlaha mala zly sklon, pretoze voda stala v priestore pred wc a neodtiekla do odpadu na podlahe pred uvadlom na zemi. Na odpadovej sachticke na podlahe nebol pripevneny kryt, bola zakryta az pokym sme kryt nohou neposunuli. Voda sa pri sprchovani nazbierala aj v priestore okolo sprachy. Voda zo samotnej sprchovej vanicky slabo odtekala. Vsade dominovala cierna plesen. Svetlo sa zapinalo hacikom namontovanym vzsoko nad umyvadlom, res. Svetlo? Ziarovka zavesena na kablikoch. Kupelnu sme vetrali otvorenim dveri do izby, pretoze ventilator slabo tahal vlhky vzduch.
Samotna izba bola tiez mala. Okolo postele na mieste noh bolo priestoru len asi 15 cm. Pretoze tam bola postavena skrina a komoda.V izbe nebol utierany prach aspon mesiac. Nebol ani kos na odpad. Okenica v izbe sa zasekavala pri kazdom jednom otvarani.
Postel mala laminatovy rost, kde na viacerych miestach laminatove dosticky boli zlomene. V izbe bola jedna lampa na citanie.Na oknach neboli sietky, a tak nam v noci do izby aj napriek zapnutemu Raidu v zastrcke nalietalo kopec hmyzu a tiez komarov.
Polpenzia vyzerala dost biedne. Ked sme sa s muzom najedli po ranajkach sme isli rovno do pekarne kupit si nieco na zjedenie.
Na ranajky bol vyber asi zo siedmich jedal, avsak kazda jedna porcia bola dost mala. Chleba sa dalo zobrat kolko kto chcel, ostatne ste mali vydelene. Rannajsia instantna kava bola velmi nechutna, casto chybalo v tomto automate aj praskove mlieko. Pomarancova voda z automatu netiekla 3 dni z osmich. Tak sme pili ku veceri a ku ranajkam cistu vodu.
Vecere boli slovenske, slovenski kuchari varili. Zo siedmich razov bola vecera dobra asi trikrat. Ku veceri bola aj polievka, tiez sloveskeho typu, polievka bola dobra vzdy.
Co sa tyka sluzieb neboli sme spokojni. Sme zvyknuti, ze tak ako sa chovame ku ludom aj oni sa chovaju k nam, avsak personal Kvality, neovladal zakladne maniere slusnosti.
Klamali na kazdom kroku. Pri organizovani vyletov, pritom ako nieco opravia na izbe, a vobec nic neurobili.
Na jednom vylete sa zaciatok oneskoril o takmer hodinu, a ani ziadne sorry nepovedali. Proste neserioznost na kazdom kroku. Pri dalsom vylete nas vylozili samych pred narodnym parkom, bez akychkolvek blizsich instrukcii o pohybe po parku. V aute pre deviatich ludi, sme sedeli desiati.
To iste bolo aj pri vylete lodou, kapacita lode bola prevysena, lebo ludia si nemali kde sadnut pocas plavby.
Za celu dobu pobytu nam nedali do ruky ziaden program. Vsetko iba tak hovorili, aby to mohli potom nasledne pomenit, podla momentalnej situacie.
Baska a Zuzka spolu s pani konatelkou by sa mohli zamysliet nad svojim pristupom ku ludom.

Uz nikdy kvalita tour, ani zadarmo.

My sme sa vcera vratilji z Tribunj-u, male, mile mestecko, cez tyzden sa konali preteky somarov, trhy, rozne ochutnavky jedal dole v pristave, takze zilo to tam :) Ubytko sme mali Marijii, dost som sa ho bala z recenzii, ale naozaj netusim, co ti ludia cakaju...Nasa kupelka bola sice mensia, no pre dve osoby som necakala letisko. Krasne sa cela leskla, bola cista a tiez aj izba. Minuly rok sme boli s jednou dost znamou cestovkou v stvorhviezdickovou hoteli, ale ta izba bola rovnaka, uplne stacila... Odporucam zAbezpecit si Biolit do zasuvky proti komarom alebo teda Raid, v aparatmanoch nieje klima, cize komare by vas zozrali :) Nastastie sme nato mysleli....

More bolo primeranej teploty, neskor studensie, ale to pri tych teplach naozaj nevadilo...Urcite si nezabudnite topanky do mora, je v nom dost skal, takze radsej po schodikoch chodit... Ja som sa smykla hned prvy den, takze som mala po joge (kazdy den sa cvici rano pri mori), kedze noha ma stale trosku boli...Plaz Bristak je krajsia, je vo Vodiciach...
Druhy den sme si vybrali skutre, super vec, benzin sme si hradili my, spravili sme si vylet, krasny vyhlad je smerom na SIbenik, kt. je kusok.
Druhy den sme boli na Fishpickniku, lodka vobec nebola stara alebo pod. ako pisali niektori v recenziach ( to asi este neboli lodkou na vylete na Devin :) ), strava na lodke bola v pohode, radsejjj si dajte kuracie prsia, rybky neboli dvakrat lakave.. Cely den ste potom na ostrove, krasne ciste more..

Blizko su aj narodne parky, boli sme v narodnom parku Krka- krasne vodopady..

Delegati, Baska, Zuzka a Tomas boli ochotni a mili, tiez aj pani konatelka, usmievava a priatelska..

Prijemny pocit mam z tejto dovolenky.

Dobry den, dnes sme sa vratili z dovolenky v Tribunji... a naozaj neviem pochopit niektore viac ako prehnane negativne komentare. Skoda, ze som si ich citala pred dovolenkou, lebo som sa doslova bala, co tam najdeme. Boli sme vsak velmi milo prekvapeni. Dovolenka bola ozaj prijemna po kazdej stranke, nehovoriac o cene.
Doprava: autobus bol fajn, poschodovy, klimatizacia uplne stacila, soferi prijemni
Ubytovanie: boli sme v penzione Marija, normalne izby na urovni, ziadny super luxus ale pre normalneho obycajneho cloveka uplne v pohode, ved aj tak tam clovek len prespava, kedze vacsinu casu sme travili na plazi, v meste, alebo na terase (kazda izba ma vlastnu terasu, aj ked niektore velmi malicku), v izbe sme mali aj chladnicku, varnu kanvicu, mikrovlnku,radio, nejake pohare, taniere aj pribor (aj ked v kazdej izbe je to asi inak)
Strava:so stravou sme boli velmi spokojni, na ranajky boli na vyber croissanty,ovsene vlocky, parky, omelety a oblozeny tanier v niekolkych variaciach a porcie nam uplne stacili, rano bola k dispozicii aj kava a chutny mätovy caj, cely den bola k dispozicii voda so sirupom,ktorej koncentracia a chut bola rozna :D na veceru sme si stale vyberali z 3 jedal a jedno z toho bola stale nejaka rybacia specialita, podla toho, co sa ulovilo. Jedlo bolo chutne.
Vylety: absolvovali sme vylet do NP Kornati, ktory sanam veelmi pacil, aj ked je pravda, ze naprvy raz sme sa tam nedostali, lebo islo vela ludi a nechcelo sa nam celu cestu stat na lodi, na druhy termin to vsak vyslo a bol to velmi vydareny den, plavba lodou bola pekna, lod je v pohode, tiez ziadny luxus, skor casom overena lodicka :D celu cestu sme si mohli dat rakije, kolko sa nam racilo, taktiez vinko, cistu vodu aj vodu so sirupom. Potom sme stali na jednom ostrove asi 3 hodiny, kde sa na lodi podaval obed, vyborna pecena rybka , avsak mohli sme si vybrat aj kuracie, bola tam aj malicka kamienkova plaz , krasny vyhlad na okolite ostrovy,a aj ked sme este doplacali 90 kun za vsup do NP, stalo to za to a bol to ozaj pekny vylet.
Pozicovna: mozete si pozicat bicykle, ktore su uplne normalne, ziadne sroty s defektami, dalej si mozete pozicat maly cln pre 2 osoby, skutre aj stvorkolky. Je sa tam kde potulat, tak sa to velmi hodi.
Plaz: su tam dve plaze , hned pri restauracii je betonova plaz cca 5-10 min. od penziona, nam sa viac pacilo na vacsej kamienkovej plazi na druhej strane tribunja cca15-20 minut od Marije.
Delegati: su mili, ak nieco potrebujete, staci sa opytat, odpovedia, poradia, vybavia.
Tribunj: velmi pekne, male, pokojne mestecko, vecer su otvorene v starom Tribunji aj nejake stanky so suvenirmi, je si aj kde sadnut na pivo, ci na pizzu. Ak mate chut na vacsi ruch, staci sa prejst popri plazi 3 km do Vodic, kde je vecer rusno a vsade vela ludi :)

Budem sa opakovat, no s dovolenkou v Tribunji sme boli nadmieru spokojni, a nevahame sa tam kedykolvek vratit aj prostrednictvom CK Kvalitatour. Myslim, ze pre skromneho cloveka, s beznymi narokmi je to idealna volba.

Aj my sme sa práve vrátili zo zájazdu cez CK Kvalitatour v Tribunj a s predchádzajúcim príspevkom sa nestotožňujeme. Aj keď rodičia s nimi boli už dva krát a nemali žiadny problém, tento rok sme mali problémy od samého začiatku. Cez email sme sa najprv dopytovali ubytovanie pre 4 osoby v dvoch oddelených izbách. Z CK sa nám stále snažili vnútiť iba penzión Daniela, ktorý tento rok po prvý krát ale ponúkali iba s príplatkom 49 €, pretože je najbližšie k pláži. Pri cene celej dovolenke je spolu 196 € naozaj podstatné navýšenie, takže sme to odmietli. Išli sme teda cez partnerskú CK, kde ale pracovníčka vôbec nemala informácie o produktoch a ani kde ich hľadať. Vysvetlili sme jej teda naše požiadavke a po komunikácii s pracovníčkou Kvalita tour nám ponúkla ubytovanie v penzióne Marija.

Priebeh samotného zájazdu:
- v pokynoch na príchod autobusu bolo uvedené iba Tesco Extra Zlaté Piesky (Bratislava) - veľmi široký pojem na to ako je to obrovské priestranstvo. Autobus prišiel s cca 40min. meškaním a zastal na druhom konci oproti vchodu. Práve sa spustil obrovský dážď, takže sme nastupovala pekne premočený. A práve vďaka dažďu na niektorých cestujúcich kvapkalo aj počas jazdy.
- žiadne teplé ani iné nápoje v autobuse neponúkali (aj keď je to na stránke uvedené) V poschodovom autobuse ani nefungoval mikrofón, takže keď hlásili prestávku, tí hore nemali potuchu aká dlhá bude a že vôbec môžu ísť von.
- Po tom čo sa začalo pri penzióne Maria rozdeľovanie izieb, čakalo nás ďalšie nemilé prekvapenie. Pre štyroch dospelých ľudí (dva páry) nám miesto dvoch izieb otvorili jednu izbu s jednou manželkou posteľou a jednou poschodovou posteľou, čo sme zásadne odmietli. Informovali nás, že to tak dostali nahlásené na základe našej Zmluvy o obstaraní zájazdu (za čo sa dodatočne "poďakujeme" v partnerskej Ck, pretože pracovníčka evidentne ani nevie vypĺňať ich tlačivo.) Majiteľka nás teda odviezla na iné miesto, kde nám poskytli izbu s manželkou posteľou a kuchyňu v ktorej bol malý rozkladací gauč, asi 1,5 lôžka s ležaním takmer na zemi.
- náhradné ubytovanie bolo bez balkónu na prízemí v rušnej ulici, kadiaľ aj počas noci stále jazdili autá, skútre a chodili ľudia.
- od začiatku sme od delegátiek žiadali zápis o udalosti (zlom ubytovaní) s čím nás stále odbíjali, že neskôr a nakoniec nám ho po stálom dopytovaní vystavili až tesne pred odchodom autobusu.
- ďalšia sklamanie prišlo keď sme si objednali ponúkaný výlet loďou do NP Krka, ktorý sa pre malý záujem nekonal (žiadnu náhradu ani alternatívu neponúkali)
- ďalší výlet na ktorý sme sa prihlásili bol večerný výlet ľoďou do Šibenika, kde sme mali počas platby dostať občerstvenie (nápoje, rakija, slané rybičky) Opäť pre malý záujem nebola naplnená kapacita lode a tak nám ako alternatívu ponúkli, že nás tam odvezú autom. Na večeru sme mali prísť o 30min skôr, no napriek tomu sme si museli počkať na riadny čas (bez toho aby nás niekto informoval o posune) a vyrazili sme neskôr. V meste sme dostali rozchod na cca 1hod a 15min.
- aj ďalší avizovaný program bol pre nás jedným veľkým sklamaním - Jadranská noc so živou hudbou sa nekonala - teda akože bola spojená so školou varenia , ale živá hudba nebola. Posledný večer mala byť zasa o 21hod rozlúčková párty, čo však nijak nepropagovali, iba bol lístok na nástenke. Nič sa však večer nekonalo - prišlo pár ľudí, ale tí sa väčšinou otočili.
- čo sa týka športového vyžitia - bicykle boli v zlom stave, na kolesách osmičky, rozhrkané konštrukcie a podobne, jeden čln kde chýbala aj po upozornení matka, takže jedno z vesiel mohlo komukoľvek padnúť do mora, jedna z dvoch štvorkoliek mala po celý čas defekt, takže v ponuke ostala iba jedna a na skutre boli tiež stažnosti týkajúce sa bŕzd.
- delegátky boli síce veľmi milé, ale mali sme pocit, že tento týždeň úplne vypli, pretože akcie vôbec neboli propagované a poriadne organizované (očakávali by sme napr. pokyny večer predtým a pod)
- veľmi zlé boli aj služby v zariadení Zamalin , kde sa "konali" večerné akcie. Obsluha bola často bez záujmu, nemali prehlad či už zúčtovali alebo nie. Chvíľami sa ich nedalo dočkať a aj keď sme ich opakovane volali a chceli si objednať, nikoho sme sa nedočkali. Vyzerá to tak, že oni záujem zarobiť nemajú.

Takže z toho všetkého sme sklamaní a chystáme reklamáciu.

Ja by som tiez chcela reagovat na CK Kvalita Tour. Doprava: v autobuse bola vzadnej casti v noci strasna zima, a az po troch upozorneniach soferi klimu stisili...pripajam sa aj k predoslemu prispevku, v autobuse pocas cesty zatekalo a ti Bratislavcania naozaj kym nasadli do autobusu boli riadne premoceni. Ubytovanie: Totalna neochota sefky, cakali sme na ubytovanie od 10 do 15 hod kym si nas vobec niekto vsimol ze este stale nie sme ubytovani. Nakoniec sme ani nebyvali v tom penzione, v ktorom sme mali. hlavne ze sefka si v klude pila kavicku. Strava: musime pochvalit kucharov aj obsluhu, Jedlo nam fakt chutilo a aj porcie boli dostatocne velke. Vylety: oznamenie o vyletoch bolo len na nastenke, a ziadne dalsie instrukcie k tomu neboli, takisto sme sklamani z Jadranskej noci, kde nam chybala ta slubovana ziva hudba. Fishpicnic bol o nicom...plavili sme sa asi hodinu a potom sme mali asi 5 hodin stravit na plazi na ostrove, ponukli nam rybu a skoky na "otvorenom" mori a to bol cely vylet. Takisto co sa tyka hlasenia sa na vylety tak bol problem s tym ze sme sa nahlasili na vylet a v den vyletu sme boli vyskrtnuti zo zoznamu a vobec neveme preco.
Mali sme objednane skutre a ked sme si ich isli vyzzdvihnut tak nam jeden nedali pretoze ho dali tym, ktori ich ani nemali objednane...
Ale zas na druhej strane nam spravenie sefky vynahradili Zuzka a Tomas, ktorym za to velmi pekne dakujeme, ale CK KVALITA TOUR NIKDY VIAC

Včera sme sa vrátili z dovolenky z Tribunji s CK Kvalita a bolo vynikajúco. Ubytovanie bolo super a personál, ktorý sa o nás staral bol najlepší aký môže byť- boli to Baška, Zuzka, Klárka, Tomáš a Alžbetka. Poďakovať by sme chceli aj kuchárom, ktorí varili dobre a chutne.Okolie je tiež pekné.Skrátka super dovolenka.Ešte raz ďakujeme.

Koupili jsme si "LUXUSNÍ" zájezd s Kvalita tour do Chorvatska, po příjezdu nás čekalo nemilé překvapení. Po tom, co nám ukázali apartmány (jestli se to dá tak nazvat), nestačili jsme se divit. Byl špinavý, neupravený, odpadkový koš plný, dveře od skříní rozbité. Zkrátka hygienické podmínky byly na nulové úrovni a představa tam trávit 14 dní nás šokovala. Pobyt jsme měli i s polopenzí, ale potom, co jsme viděli pokoje, živě jsme si uměli představit hygienické podmínky v kuchyni. Z těchto důvodů jsme se rozhodli, že tam nezůstaneme, nabízeli nám další apartmány, ale ani jeden nesplňoval podmínku "Luxusní". Absolutně nechápu, jak taková cestovní kancelář může vůbec fungovat a brát od lidí nemalé peníze za to. Zájezd nás stál 12 500 Kč pro jednoho (zhruba 500 Euro), což není zrovna málo. Po prohlédnutí druhého (stejně odporného) apartmánu jsem uvážili, že odjedeme a po cestovní kanceláři budeme považovat zpět peníze. Po příjezdu do Česka jsme se začali s Kvalita tour dohadovat a požadovat buď zpět peníze nebo jiný zájezd. Jednoduše z toho vyplynulo, že lepší ubytování prostě nemají a vrátí nám pouze 50% z ceny. Vůbec nevíme jak postupovat dál. Můžu Vám všem tedy jen poradit, nemějte s touto cestovní kanceláří KVALITA TOUR nic společného. Nejednají seriózně a profesionálně. Nikomu NEDOPORUČUJI!!!!

dobrý deň, aj ja sa chcem podeliť s vami zasa o môj názor.čítam tu skoro same negatívne príspevky o tejto cestovke. My sme šli s nou tento rok prvý krát konkretne do Tučepi a poviem Vám že neľutujeme. Síce cesta trvala dlhšie ale dalo sa to zvládnuť kedže sme šli v noci. Ubytovanie? Ubytovaní sme boli v penzione Ljubič poviem vám pravdu čakali sme oveľa niečo horšie ale toto bol luxus. Z jednej strany vyhlad na more z druhej hory no nádhera. Pláž bola taktiež kúsok. Sme maximalne spokojní...a určite tam pôjdeme aj o rok!..domáci su taktiež veľmi milí..bola to naozaj dovolenka ,,za facku,, a naozaj sa to oplatilo...ale zas na druhej strane šli sme plný autobus a polovica vystupovala skôr v Tribunj. Neboli moc spokojní prišli bieli oproti nám a hovorili že studená voda a najbližšiu pláž mali 2 km ostatné tam boli len take betonové panely. Neviem tam sme neboli ale podla ich názoru tam ani nepojdeme..Takže asi tak .) Pekny deň

to je pekná hlúposť,že v Tribuni pláž až 2km.ja som tam bola a pláže sú tam 2 a sú úplne blízko.

ďakujem všetkým za tak krásnu dovolenku, správny ludia, ochotný personál, kopec zábavy

Dobrý deň.Chceli by sme sa vyjadrit k pobytu s CK Kvalita tour, z ktorého sme sa vrátili v nedeľu.V mestecku Tribujn sme stravili prekrásny pobyt už
štrvrtú sezónu za sebou a boli sme ako vždy veľmi spokojný.Prístup personálu na výbornej úrovni, strava vynikajúca more krásne a teplé a počasie výborné.Všetky služby, ktoré sme mali dostať sme aj dostali.Dovolenku s CK tour vrele doporučujeme. Do tejto destinácia chodia už viac sezón aj naši rodinní príslušníci a tiež sú vždy spokojný.

MILÝ KVALITATURÁCI,
ĎAKUJEM VÁM ZA KRÁSNE STRÁVENÚ DOVOLENKU S VAŠOU CESTOVKOU. STRÁVILA SOM NAOZAJ PEKNÝ TÝŽDEŇ, STE SUPER ĽUDIA, MILÝ A ŠIKOVNÝ.
URČITE PôJDEM S VAMI AJ NABUDÚCE!
VŠETKÝM ODPORÚČAM :)
NECH SA VÁM DARÍ

Srdečne pozdravujem všetkých ktorí cestovali s CK Kvalita Tour. Chcela by som reagovať na hodnotenia klientov, ktoré som čítala. V prvom momente som bola zdesená čo ma čaká, či sa moja dovolenka nepremení na nočnú múru.
Ale svoje rozhodnutie som už nemenila a pripravila som sa na najhoršie. Aké bolo moje prekvapenie, keď všetko začalo prebiehať v poriadku. Cesta úmorná , ale v zachovalom autobuse s príjemnými šoférmi.
Po vystúpení v Chorvátsku v dedinke Tribunij Vás privíta delegátka, rozdelenie izieb v poriadku (kvalita zodpovedá cene) kompletný výklad s ukážkou služieb, ciest , možností.
Strava v poriadku, podávaná milým personálom.
Jedna z mála cestoviek kde všetko ide, na všetkom sa dá dohodnúť alebo poriešiť. Je to samozrejme spôsobené klenotom medzi delegátmi (slečnou Baškou), ktorá je nenahraditeľná. Celkové zhodnotenie je, čo si zaplatíte to máte. A nie kedy aj niečo navyše.
Myslím, že služby tejto CK ešte využijem a rada sa tam vrátim.

Dobrý deň,s kamarátmi sme boli s CK Kvalita v septembri na dovolenke v Tribunj.Bola to jedna z našich najkrajších dovoleniek nielen vďaka dobrému počasiu,strave,ubytovaniu,ale najmä vďaka perfektným,pohotovým službám delegátky Bašky Kalíškovej,ktorej sa aj touto cestou chceme poďakovať,jednoducho Baška je super!!! Dovolenkári z Banskej Bystrice/Jano,Ivan,Karel/.

Ja som využila služby CK kvalita v termíne 7.9.-13.9.2013
Boli sme ubytovaní v mestečku Tribunj, apartm. Morski rak.
Nešla som tam s velkým očakávaním luxusu, ale s potrebou oddýchnuť si a načerpať novú energiu. Pobyt vďaka CK Kvalita, skutočnosť, bola oveľa krajšia, než moje očakávanie. Nadchla ma útulná, rodinná atmosféra a prístup personálu. Cítila som sa skvele, izba bola čistá, jedlo na výber z menu a výborné, slovenskí kuchári, veselá atmosféra a všetci dovolenkujúci - jedna veselá partia spolu s personálom. Pani majitelka, delegátka Baška, kapitán Nedo, atd.... to sú ľudia, na ktorích nikdy nezabudneme!!!
Tribunj sa nedá porovnať s Karibikom, to je pravda, preto by som sťažovatelom odporúčala vybrať si dovolenku podľa realnych nárokov, pokial sa považujú za náročnéhých klientov, lebo dôvody ich sťažností mi pripadajú stupídne.
Nešla som do Chorvátska hľadať chyby, hoc som mala obavy, čo ma tam čaká. Odchádzalo sa mi odtial velmi ťažko, smutná bola rozlúčka s mestečkom, s ľuďmi, ktorích som tam spoznala, máme so synčekom tie najkrajšie spomienky!!!
A.Fuchsová, Nitra

dobrý deň chcela by som sa spýtať na niaku stránku ktorá má aj niake dovolenky do holandska :-) môžete mi prosm poradiť ??

Ja som bol z touto cestovkou v Tribujne 1.septembrový týžden 2013.Mal som kúpený balík aktiv a bol som nad mierou spokojní. Výborná partia personálu ,milý ,ochotný ak bolo niečo treba vybaviť , všetko poho....Neviem čo tu píšu iní ale treba sa pozrieť na cenu a čo od toho čakáš.Ja nemám absolutne žiadne námietky a ak sa podarí , tak zas nabudúce...

Dobry den,
my sme boli s priatelom minuly rok v Tribunj, nasli sme ponuku na zlavomate. Asi ako kazdy, najprv som si precitala recenzie ak na ubytovanie tak aj na samotne mestecko a CK.
Bola som pripravena na vsetko, pretoze sa to tu len hemzilo negativnymi skusenostami ale v skutocnosti som bola milo prekvapena.
Izby boli sice male aj kupelna s WC ale kvalita zodpoveda cene - boli ciste kazdy den vymene kose a poriadok. Jeidne co by som vytkla by bol prelezany madrac inak fajn, obrovska terasa.
Co sa tyka jedla: strava bola vyborna vzdy bolo na veceru v ponuke 1 chorvatske jedlo a ostatne slovenske co mi az tak neprekazalo lebo sme si domacu stravu uzili pocas obedov ked sme isli bud na vylet alebo v restauracii v samotnom mestecku.
Vylety: mozno troska jednotvarne ale zas bolo to prijemne, boli sme 1x v Chorvatsku tak sme si to uzili.
Skutre: kedze sme dvaja rozdeli sme si to a mali sme to viac dni co bolo uplne skvele lebo sme si jazdu uzili a videli aj trocha z okolia. Benzin sme si platili zvlast ale je to mala suma vzhladom na spotrebu. Jedine co by som mozno poradila by bolo zajednat si konkretny skuter vecer vopred aby ste ho rano mali zajednany, pretoze je tam viacero druhov (podla vykonu).
Masaz co sme mali v baliku bola skvela (frajer bol prvy krat) - pan maser vie co robi vie poradit.
Bike: tak mali sme to pozicane iba 1 lebo sa nam pokazil pedal na jednom tak sme za to dostali masaz co sa da ako alternativa :)
Personal bol ochotny svizny mily - nemozem nic zle povedat. Pri prichode nas cakali na ceste porstupne porozdelovali, len sme museli cakat tusim do 14h kym nas ubytuju ale veci sme si mohli nechat uz u domacich a ist sa kupat.
Cesta: cesta tam bola narocnejsia lebo bol o cosi mensi autobus tak sme nemali vela miesta na nohy a tak sme toho moc nenaspali ale cesta spat super. Velky autobus veeeela miesta, prespala som celu cestu :) Na konci sa snami delegatky rozlucili dostali sme obrazok (minimanle snaha sa ceni lebo to bolo od nich mile) a slo sa pekne domov.
Uprimne, treba to brat pomer kvalita cena pretoze za tu cenu sme mali pohodlie bolo nam fajn. Nam viac vyhovoval Tribunj aj v porovnani s inymi mestackami kde sme sa chodili kupat. Aj co s tyka cien, tym ze to nie su Vodice je tam cenovy rozdiel citelny.
Ucarovala nam tato destinacia a tento rok sa tam vraciame opat! Stym istym balikom sluzieb AKTIV PLUS, len budeme mat ine ubytovanie.
Nejde o ziaden luxus ale priemer co nam za tu cenu uplne vyhovovali a boli sme spokojni.

Peknu dovolenku vsetkym prajem!

Po prečítani komentárov k zájazdu sme boli dosť znechutení. Cesta autobusom bola OK , klíma fungovala aj mikkrofónom info o zájazde, Ubytovaní sme boli v apartmánone Morský rak či Maria cca 700m od pláže čo bolo v prospekte CK s tým sme rátali, ale malá prechádzka nám nevadila. Apartmán bol vybavený komplet aj kuchnkou, dve izby + 2 kúpelne , čisté apristranná obývačka s dvoma terasami na druhom podlaží. Strava bola primeraná a obsluhujúci personál milý a ochotný. Masáže za nás vzužila naša dcéra , bicykle boli v poriadku výber bol z cca 8-10 ks. Výlet na Kornati sa nahlásilo len 9 a tak nás majitelka zaviezla autom do Vodíc na pravidelnu linku myslím aj so zľavou 25 % s obedom , makrela alebo kuracina. Počasie vyšlo až na to, že pre mňa ta cesta trvala loďou dosť dlho. Výlet loďou do Šibeniku bol pre počasie odložený ob deň. Na lodi tam a späť bolo pri hudbe a rakii veselo. V Šibeniku nám mjitelka popísala historické pamiatky a po asi 1,5 hod. prestávke bol odchod. Náš dojem až na maličkosti bol z celého pobytu veľmi dobrý a primeraný cene. Neviem, ale je to náš osobný dojem po predchádzajúcích recenziách asi na zamyslenie -čo tam kto očakával. Možno sa oproti minulému roku polučili. Doporučujem.

My sme s nimi boli v Tribunj minulý rok a chystáme sa aj tento! Izba síce nebola ako v 4* hoteli, veď to predsa ani nezodpovedá cene. Izba bola útulná, jedlo bolo jednoduché chutné, bolo na výber viacero variant. Za cenu okolo 250€ sme dostali v balíku VEĽA! Bol tam výlet loďou, požičanie skútra bicykla, animátori boli milí a ochotní. Dovolenka bola SUPER a opísala by som ju tak, že za málo peňazí veľa muziky! Ak ste nároční a potrpíte si na gurmánskom jedle a prepichovej izbe, tak si nekupujte dovolenku za 200€, ;-) ak Vám ide o veľa rôznych služieb v cene (výlety, skúter, bicykel) tak to bude dovolenak pre Vás, ako aj pre nás. :-)

Well. I have been hearing interesting reviews about the travel agency. So, I decided to check it out myself. Trust me guys! It was a pleasant experience. Everything was included in the package. http://www.windowsonlinesupportnow.com I didn’t have to worry about a single thing.

Od 4.7. sme boli s Kvalitatour v Tribunji. Trošku bol prolém s dopravou,lebo nam dva dni pred odchodom zavolali, že autobus nejde cez Prievidzu,ale najbližšie od Prievidze zo Žiliny.Tak sa skoro stalo, že sme nešli, čo by bola škoda.Museli sme si nájsť odvoz do Ž.Potom sa nám pokazil autobus v Bratislave, ale to sa stáva. Pobyt v Tribunj bol super.Krásne mestečko neďaleko Vodic. Strava pre nás dobrá, Najedli sme sa do sýta od raňajok do večere úplne stačilo. Na obed som si dala dyňu :).Domáci v penzione Nanja -fantastickí. Pýtajte sa tam. Čisto,pekná izba s kupeľňou ,WC, kuchynka . K moru a k Morskému rakovi,kde sme sa stravovali asi 600m,po ceste príjemný zmrzlinár, kde za 6 kuna dostanete obrovskú zmzlinu a pekný úsmev. More nenormálne čisté, môže te si medzi skalami nájsť súkromie, ticho a krásny pohľad na more. Ježkom sa tam páči, ale obuv do vody to istí. Tak že neváhajte a choďte. P.S. Domáci v Tanji má výbornú travaricu - likér s fíg a byliniek a všeličo iné.

penzión sa volá Tanja- sorry

dobra cestovka pre nenarocnych strava dobra ubytovanie standard personal vyborny

Boli sme s touto cestovou v july na dovolenke. Nasa rodina bola spokojna. Hotel bol primerany cene, mali sme vyhlad na more, zamestnanci boli velmi prijemni, strava nadstandartna. Ak sa rozhodneme este neiekdy cestovat do Chorvatska tak oslovime tuto cestovku lebo maju vynikajuce ceny.

sme zaplaveny ponukami tzv cestoviek.lenze vacsinou je to vlastna doprava bez stravy,malo je takych ktore poskytuju dopravu stravu animatorov a este tlacia cenu dole aby boli konkurencie schopne. vela slovakov ma chut cestovat ale je to vsetko o peniazoch vacsia cast ocestovani iba sniva .preto aj kvalita tour umoznuje dovolenky pre nizsie prijmove skupiny aj ja patrim medzi ne a bol som spokojny .kto ma peniaze nech si objedna dovolenku letecky all inkluziv najlepsie egypt a cernoskovia budu okolo nich skakat otrcat ruky na sprepitne a hlavne sa mozu dositosti dozrat je to v cene odporucaju deviati s desiatich doktorov

Pre tych nenarocnych ktory za necelych 300eciek neocakavaju luxusnu dovolenku v 7hviezdickovom hotely to ODPORUCAM fnes sme prisli. bolo celkom fajn strava bola dobra najedlu sme sa ale ako sa hovori. 100ludi 100chuti ubytko bolo ciste sice boli. mensie ale pre 2ludi boo akurat sluzby sme vsetky neviuzili ale vecsinu ano bez problemou no tiez ako sa hoviri kto dneskori chodi sam sebe skoddi..vylet lodou bol celkom dobry zazitok ten ibed na lodi mi nechutil ale priatelje ano..pitie bolo dzus s vinom kto kolko chcel...

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi