Roadtrip Balkán

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj. Chcel by som v septembri, októbri vyraziť na pár dní niekam na Balkán (Srbsko, Bosna, Macedónsko). Len tak zobrať auto a užívať si slobodu. Turistika, príroda, mestá, pamiatky, zaujímavosti, gastro ... Miesta bez davov ľudí a más turistov. Mám po tridsiatke, jazdím do ex. Juhoslávie každý rok a už mám zas absťák. Dopredu nemám nič plánované, všetko improvizácia na mieste s hrubým náčrtom trasy. Na mieste sa dohovorím. Termín nemám pevne stanovený a na trase sa dohodneme. Takže kludne píšte na borisbielik @ zoznam.sk

Aktualizujem, už sme dvaja a ponuka stále platí. Ideálne, ak by sa našiel ešte jeden/dvaja cestovatelia.

Takže posledná výzva, termín chceme dať v polke októbra, aspoň 5 dní. Mám niekoľko variantov trasy (východná, južná, západná a jedna extrémna). Uvidíme podľa nálady a počasia. Takže kto má záujem, ešte je možnosť.

seva, aky mate stav? datum a posádka?

Bolo viac záujemcov, niektorí z nich nakoniec nemohli. Čiže zostali sme zatial dvaja a termín predbežne od 17.10. a pravdepodobne juh Bosny, Hercegovina, možno Čierna hora, zatial neupresnené. Mám tam niekolko tipov.

Prvý májový víkend 29.4. - 7.5. vyrážame znova na Balkán (juh Bosny, Čierna Hora, Srbsko) a hľadáme niekoho do partie. Sme traja pohodoví tridsiatnici (ja, kamoš, jeho priateľka). Jazdíme na Balkán pravidelne, mestá, hory, kultúra, jedlo, dobrodružstvá .. Na vyváženie ideálne nejaká slečna, ale nie je podmienka. Niekto samostatný, kto už cestoval a nebude sa každý deň pýtať, kde budeme spať a čo budeme robiť. Ideálne trochu uletený/á, so zmyslom pre humor. V bývalej Juhoške sa dohovoríme, máme predbežnú predstavu, ale konkrétne veci vrátane ubytovania riešime na mieste. Plány je možné zmeniť vzhľadom na počasie, alebo iné okolnosti. Píšte na borisbielik @ zoznam.sk

My jeli Balkán letos v září a bylo to naprosto super.
https://youtu.be/NJ_ErlTzwMk
Moc se mi líbila Makedonie a okolí Ohridských jezer, ale dali jsme i výstup na Velký Koráb. Výborné to bylo taky v Albánii a od středu Bosny a Hercegoviny už se to taky dalo, ale z té jižní části jsme měli trošku depku. Však mrkněte, bylo to 12 zemí za 11 dní a 4000 km. :-)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi