Skúste nie čo poradiť.

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte. V septembri s manželkou sa chystáme na Mallorcu bez cestovky. Chceme si požičať motorku a preskúmať vnútrozemie. Poraďte dáke miesta.
Ďakujem.

Nechcem byt toto ale podla mna toho na mallorce az tak vela nie je. Palma de mallorca je krasna. My sme potom byvali v santa ponsa to je fajn dedinka. Papagaje zeru v parku z ruky ( zakaz krmit :) ) ma to aj taku anglicku stvrt. Byvaju tam trhy cez vikend vecer....taka fajn dovolenka. Dobre plaze vhodne aj pre deti hrubozrnny piesok.. taky relax . Nas hotel - delfin siesta mar ...vnutrozemie je podla mna pust. + drahe pohonne latky, kedze musia dovazat...

Na Mallorce je práveže veľa možností aj na outdoor. Ak ste aj športovo naladení, tak pozrite tento článok, čo máme na Dobrodruh.sk, kde sú odporúčania na športové aktivity:

http://www.dobrodruh.sk/bicykel/mallorca-nezvycajna-outdoorova-destinacia

Mys Formentor, dedinku Valldemossa, historické centrum mesta Alcúdia, Inca a jej kožené trhy, prípadne Soller, a samozrejme Sierra de Tramuntana, pohorie, ktoré nedávno zapísali na zoznam UNESCO. V podstate, ak sa chystáte na Mallorcu, prečítajte si nejakého turistického sprievodcu, je tam veľa vecí, ktoré sa dajú vidieť/navštíviť, len si treba vybrať. Motorka/skúter je podľa mňa na to super dopravný prostriedok.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi