Stopom do Lisabonu - bez peňazí, zarábať si hudbou

Čaute ľudia,

 

v lete idem na trip do Lisabonu a hľadám si parťáka. Už som absolvoval stopársky výlet po Európe v 2013, leto 2014 som bol v USA, v 2015 som býval 2 mesiace v Barcelone a potom išiel stopom z Bratislavy do Istanbulu. Nastopovaných mám už vyše 10 000km. 

Toto leto chcem ísť stopom do Lisabonu. Cestu nechcem písať, to je vecou dohody s potenciálnym parťákom ale určite chcem ísť cez Švajčiarsko a Taliansko (v týchto krajinách som ešte nestopoval). Celý trip chcem absolvovať bez peňazí. Som hudobník, hrám na gitaru, klavír, bicie a spievam. Cestou by sme sa zastavovali v mestách kde by sme si zarábali na ulici a tým si celý trip financovali. 2 týždne som tak žil na ceste do Istanbulu a fungovalo to perfektne. Z tohto tripu by som chcel neskôr spracovať aj nejaký filmík, takže hľadám aj človeka čo má skúsenosti s kamerou alebo fotografiou. Vyraziť by som chcel tretí júlový týždeň a vrátiť sa posledný augustový. Naspäť by sme leteli. 

KOHO HĽADÁM: 

-musíš byť pozitívna povaha, mať už niečo nacestované, človek ktorý sa nenechá rozhodiť drobnosťami 

-musíš hrať na nejaký hudobný nástroj - či už gitara, spev, flauta, chceme si na ulici zarábať spolu a vo dvojici to je lepšie

-musíš mať skúsenosti s technikou. Chcem aj nakrúcať a fotiť a sám to celé nezvládnem, takže aj toto je dôležitý faktor. 

 

Ak spĺňaš tieto podmienky a chcel by si ísť do toho, napíš mi! Buď sem alebo na email [email protected] kde si môžeme dohodnúť detaily. Dvaja sľúbení parťáci mi to odriekli, takže len seriózne ponuky prosím. 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi