Šutovský vodopád.

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, v sobotu 23.5. organizujem výlet k Šutovskému vodopádu. Vyráža sa z Bratislavy, rýchlik odchádza 5:55 smer Vrútky a odtiaľ osobákom do Šutova. Pridajte sa priatelia na celodenný výlet, poberte batohy, tekutiny a hlavne dobrú náladu. Email [email protected].

Nic sa nekona, ved som ti pisal minule a uplna ignoracia, ci hladas ludi podla vzhladu?

Presne, aj ja som jej raz písal, odpálkovala ma, vraj až nabudúce ked tak...

Áno, nick Vymysel. Je pravda, že sa nič nebude konať, ak bude pršať. Nie každý má rád dážď. Hľadať ľudí na túru, ktorý milujú prírodu, podľa vzhľadu? Aká pytomosť. Potom načo by som ľudí na túru hľadala a dala by som to na vedomie v portáli dobrodruh, veľa ľuďom, ktorých ani nevidím, ani len na fotke. No, neviem chlapci prečo si to myslíte, ale je to váš názor. A Vetroplach81 netuším kedy si mi písal, no odpíšem vždy každému. Ak napíšem slovo nabudúce, možno mi do toho práve niečo súrne vôjde, no nikdy som nepoužila slovné spojenie až nabudúce keď tak. Ľudí hľadám na túry preto, aby sa pridali, ľudia, ktorý milujú prírodu a radi sa túlajú.

Ale nepisala si, ze sa nepojde ked bude prsat . Ja som z tych komu nevadi dazd.
A navyse si zmenu mala oznamit vopred, nie ignorovat a teraz pisat vysvetlenie. Sa necuduj ze pojdes sama ked nevies zorganizovat ani turu mimo BA :-)

trochu Offtopic - keby niekto organizoval vylet do Malej Fatry, rada sa pridam :)

Nick Vymysel, fakt netuším o čom píšeš. O akej ignorácii píšeš. Veď sobota je až zajtra a zatiaľ je polooblačno. Fakt nemám potrebu nič vysvetľovať, píšem to len pre tých, ktorí nepozorne čítajú. Jediný e-mail, ktorý mi prišiel na tento výlet, je od Mareka a úplne normálne som mu odpísala. Ak na túru pôjdem sama, tak pôjdem sama, nikoho nenútim ísť. Prestaň sa hnevať. Už dosť, idem si svojou cestou.

Akoze netusis, a co tento povodny inzerat:

Ahojte, zajtra organizujem výlet k Šutovskému vodopádu. Vyráža sa z Bratislavy, rýchlik odchádza 5:55 smer Vrútky a odtiaľ osobákom do Šutova. Pridajte sa priatelia na celodenný výlet, poberte batohy, tekutiny a hlavne dobrú náladu. Email [email protected].

Na ten som reagoval a nie na tento "opravny" a pisal som ti RPcku kedze som aj ja registrovany na Pokeci, tak naco mail. Preco si zatajila povodny inzerat? Ja sem chodim kazdy den, viem kto tu co pise. Nehnevam sa, len som cakal vysvetlenie, ktoreho som sa nedockal

Milý pán Vymysel. Nič netajím, každý kto sem prišiel si mohol prečítať oba inzeráty a odpísať mi na e-mail, čo sa nestalo vo vašom prípade. ak ma človek svoj rozum napíše mi na e-mail a spýta sa na výlet k Šutovskému vodopádu a spraví si svoj názor o pravde. Koniec komentáru. Zuza k Šutovskému vodopádu určite pôjdem, no za lepšieho počasia, môj e-mail si môžeš prečítať.

Tak chodte spolu, ste sa aj nasli. Ale co cakat od zeny :-)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi