Thajsko September- Prosim o radu

Ahojte dobrodruhovia wink Viem ze toto asi nie je spravna tema, ale snad mi tu niekto skuseny bude vediet poradit. Bola by som velmi vdacna! Chystam sa v septembri do Thajska, do decembra. A nevim ci kupit letenku uz teraz, kedze viem kedy pojdem, alebo mam cakat az ked sa bude blizit termin. Co je lepsie? 

Velmi pekne dakujem za akukolvek odpoved

Skús stránku kadetade.com, je zameraná na letenky, určite poradí aj admin lebo sa v tom pohybuje, napíš do fóra ;)

Jej ďakujem veľmi pekne

Ahoj, podla mojho nazoru, ak vieš letenku kupiť teraz v cene okolo 500-600 Euro, asi by som ju kupil už teraz. Letenky sa podľa mojich informacii oplati kupovať vo veľkom časovom predstihu. Niekoľko týždňov pred plánovaným odletom su ceny najvyššie a opäť zvyknú klesnúť na poslednú chvílu. Ale toto nie je zaručené, bavil som sa aj s profikmi čo predavaju letenky ale v tomto neexistuje zabehana logika.

Čiže môj nazor, ak je teraz cena okolo 500,-e, kupuj teraz, vyrazne lepšie to už nebude. A budeš mať pokoj, nebude nervozita a môžeš sa venovať inym veciam.

Velmi pekne ti dakujem, a veru mas pravdu, letenky su teraz presne za 500 a hned som ju aj kupila. A presne jak pises, padol mi uz kamen zo srdca a mam pokojsmileynaozaj vdaka za radu. 

Pekny den 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi