Trip stopom

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj. Hladam cloveka, ktory sa neboji odklonit od beznej rutiny, s usmevom na tvari,s pozitivnym pristupom k zivotu, ktory namiesto stazovania sa hlada riesenie, blazna stojaceho nohami pevne na zemi.

Ak tuzis cestovat, spoznavat nove zakutia, ludi, kulturu, prirodu, /sam seba/, zdokonalovat sa v jazyku,..
Ak tuzis zistovat /a mozno aj prekonavat/ co vsetko zvladnes a co ta nepolozi na lopatky
Ak mas vieru sam v seba, a vies, ze si borec/borkina, ktory/a na to ma, tak sa mi mozes ozvat a nieco spolu podnikneme. :)

Cesta Europou prevazne stopom, prespavanie kde sa da (cauchsurfing, squaty, pod holym nebom,..),.
Na lokality a vsetkom ostatnom a dohodneme uz spolocne, som otvorena viacerym moznostiam.

Nieco malo o mne: mam 22 rokov, som vecny snilek a optimista, flegmatik. Mam rada pohodu, klidek, ale i ruch, zabavu, obcas party. Nestudujem, pracujem v Prahe. Na mesiac si davam pauzu od prace a idem si plnit svoj cestovatelsky sen .D (momentalne sme s kamoskou na tripe Praha-Berlin-Amsterdam (na tyzden) ...napis, pytaj sa co ta len zaujima :)

Zaciatok cesty - zaciatkom augusta, resp. po 5.8.
Zhruba na mesiac, kludne i dlhsie.

Napis email/fb- napisem

ahoj, poprosim blizsie info kadial by sa islo a tak...ja mam tiez dofcu v praci cely august a prave zvazujem co by som podnikla...toto znie celkom zaujimavo :) [email protected]

Ahooj :) tu môj email: [email protected] ...ja sa práve chystám na týždeň niekam za nosom najskôr smer Švajčiarsko kde veziem kamošove auto a potom cca na tri týždne pravdepodobne Škandinávia...:):):)

Ahojte cestovatelia :) :).... V skratke: hľadám parťáká / parťáčku na cestu stopom do Amsterdamu...plán trasy a ostatné veci by smme ešte poriešili :) Termín: 17.-23. augusta ...Môj mail: [email protected]....:)

Ahoj, ak by si chcela tak sa môžeme stretnúť niekde po ceste..Zajtra vyrážam do Švajčiarska a odtiaľ Taliansko s tým, že chcem prejsť do Chorvátska a potom sa uvidí čo ďalej..

..zabudol som pridať tel. číslo..smiech.. 0911656625

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi