Viza do Ciny a Tibetu

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Dobry den dobrodruhovia. Volam sa Marcel a na buduci rok by som chcel vycestovat do Ciny a potom sa ist pozriet do Tibetu.Vie my niekto poradit ohladom Viz do Ciny a Tibetu.Co potrebujem na ich vybavenie a kde si ich vybavit,popripadne nejake stranky kde sa o tom co najviac dočítam. Dakujem za Vase odpovede. S pozdravom Marcel :)

Nech sa páči, všetky informácie nájdete tu :) nie je tam žiadna komplikácia, doručíte všetky potrebné materiály a víza máte do týždňa udelené :)
http://sk.china-embassy.org/slo/konzularnezalezitosti/vizadociny/

Dakujem Vám velmi pekne pani Eva Majdánová.Moc ste mi pomohli :)

Dobry den. 

A okrem cinskeho viza netreba nejake povolenie pre vstup do tibetu?

 

Dakujem

Zdravim,

aj mna by zaujimalo, ci mozem bez dalsich povoleni vycestovat do Tibetu s cinskymi vizami.
V Cine som uz niekolkokrat bola a mam este jeden vstup. Ten by som chcela vyuzit na navstevu Tibetu..

Dakujem za odpoved.

Katka

Bohuzial, ak chcete ist priamo do provincie Tibet, tak jedine s cestovkou sa tam dostanete a mozete zabudnut na akukolvek slobodu pohybu... pri trosko prehanania mate z vyletu asi tolko ako z navstevy Severnej Korey.

Ak ale chcete spoznat Tibet na vlastnu past, tak navstivte oblasti historickeho tibetu v provinciach Yunnan a Sichuan. Hlavne Litang stoji za navstevu. Hoci cinski budovatelia buduju v tychto tibetskych historickych oblastiach nove sidliska a stahuju tam miliony cinanov z vychodu, este stale je tam co pozerat... len navstevu uz netreba prilis dlho odkladat. :(

Nakuknite do fotogalerie z tejto casti Ciny. Sloboda pohybu, ziadne komplikacie s policajtmi, ci vizami a autenticky tibet:

https://www.facebook.com/534556493246562/photos/?tab=album&album_id=703490036353206

Aby ste sa tam dostali nepotrebujete nic viac, ako obycajne turisticke viza do Ciny. Tie si viete sami vybavit na ambasade bez vacsich problemov. Obycajne ale vyzaduju letenku do Ciny a z Ciny a zabezpecene ubytovanie (vybavoval som Cinske viza v Laose). Ja som len mal trosku pruser, lebo som chcel ist do krajiny a z krajiny stopom a tak som si nakoniec len kvoli vizam kupil letenku, ktoru som aj tak nechal prepadnut a siel som stopom.

Ako sa ale dostat do Ciny aj bez toho, aby ste potrebovali letenku, ci ubytovanie sa uz dozviete v knihe Okolo sveta s palcom hore: https://elist.sk/obchod/okolo-sveta-palcom-tlacena/

Aktuální informace bych hledala na http://sk.china-embassy.org/slo/konzularnezalezitosti/vizadociny/ nebo se ptala přímo u těch, co tam žijí a zařizují cestování do Číny: https://www.cestycinou.sk/

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi