Zájazdy.sk?

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Má niekto skúsenosti? Vopred dakujem.

objednala som "omylom" zajazd cez tuto stranku. velmi velmi ale som sa sklamala s pristupom!! ked som objednavala a platila, vsetko reagovali do minuty, akonahle som mala otazky = do dnesneho dna ( a to som uz po dovolenke) sa mi nikto na moje emaili (asi 5x poslane) a 2x telefonicky neozval!! nabuduce pojdem priamo cez Satur, bola moja chyba, ze som danu ponuku nenasla najskor na Satur stranke ale nechala si to booknut a zrealizovat cez zajazdy.sk a ich pracovnicky = Katarína Blažková, lenka.benedekova = VELKA NESPOKOJNOST S DANOU STRANKOU A ICH REAGOVANIM NA DOTAZY PLATIACICH ZAKAZNIKOV!!!!!

Také jsme si objednali přes zajazdy.sk dovolenku, vše jsme zaplatili, podmínky splnily.
Zájezd nám 2 dny před letem zrušili, ještě nás ošidili o 1200kč (45-50Euro). Naprosto otřesné jednání, nespolehlivost, výsměch do telefonu, poté jen samé výmluvy, žádná omluva...

(Nedostali jsme ani vysvětlení, proč byl zájezd zrušen. Pravděpodobně poslali totiž zároveň více smluv více lidem a poté neměli místo, takže nám zaplacený zájezd stornovali a nevrátili nám 100% částku. Přitom šlo o naprosté pochybení ze strany zajazdy.sk)

Rozhodně nedoporučuji, za nás lepší invia.sk

NEODPORÚČAM!!! Zrušili nám zájazd do Senegalu bez udania dôvodu. 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi