Ľahká turistická topánka Hanwag Tatra Light

Vytvorenie turistické topánky, ako je TATRA, to je veľmi zložitý proces. Od prípravy všetkých rôznych materiálov cez vyrezanie a šitie hornej časti až po podrážku. Existujú stovky detailov, ktoré treba vyvíjať, hodnotiť, skúšať a kontrolovať. To si vyžaduje vysokú úroveň odbornej praxe.

Tatra Light

Keď sa tím pre výskum a vývoj spoločnosti Hanwag rozhodol pre generálne úpravy modelu TATRA, venoval zvláštnu pozornosť jednotlivým detailom. Klipové svorky, háčik na jazyku topánky, nová pohodlnejšie stielka a vyšívané logo - to všetko sú malé, ale dôležité zmeny.

Novinka TATRA LIGHT

Novinka TATRA LIGHT v žiadnom prípade nemá nahradiť klasický model TATRA. Hanwag chce týmto krokom ponúknuť na jar/leto 2018 ľahší model, ktorý je vhodný na aktivity, ako sú (jednodenné) výlety, kratšie treky a cestovanie naľahko.

Extrémne ľahká, odpružená podrážka

Rozhodujúcu rolu tu hrá extrémne ľahká, odpružená podrážka s Hanwag Internal Light podošvou. Model je vybavený patentovanou technológiou 3D PrismBase a gumová podrážka má úplne novú štruktúru, vďaka čomu je jej hmotnosť nižšia až o 32% (v porovnaní s gumovou základňou predchádzajúcou podrážky). 

Hannwag TATRA LIGHT

TPU rám v podrážke AW Integral poskytuje vyššiu stabilitu a mäkšie PU pre vynikajúce odpruženie. Skvelá je u TATRA LIGHT tiež ergonomická konštrukcia vrchnej časti topánky vyrobená technológiou Hanwag LFX, vďaka ktorej je zvršok obuvi ohybnejší, a to ako do strán, tak i pri pohybe hore a dole, čo podporuje správnu techniku ​​chôdze a uľavuje kĺbom.

Hannwag TATRA LIGHT

Topánky TATRA LIGHT majú podšívku GORE-TEX ® a sú dodávané v rôznych farbách.

Hannwag TATRA LIGHT