Predpredaj vstupeniek na online premietania festivalu Hory a mesto 2021

Permanentky a vstupenky na tohtoročný festival Hory a mesto je už možné kúpiť cez MyCinepass. Ide o rezervačný portál na správu a kúpu permanentiek a jednorazových vstupeniek, ktorý slovenskí diváci poznajú aj z iných festivalov a filmových podujatí. Online časť festivalu bude prístupná na platforme KINO DOMA.

,,Uvedomujeme si, že po roku pandémie by už ľudia radi navštívili kino a mohli si pozrieť filmy aj diskusie naživo. Keďže nevieme, ako sa situácia do začiatku festivalu vyvinie, pripravili sme sa na všetky alternatívy a divákom ponúkame možnosť sledovať obsah online, no pevne veríme, že ich už budeme môcť privítať aj v Kine Lumière, kde sa tento rok festival uskutoční,” uviedla programová riaditeľka festivalu Zuzana Greksáková.

Ponuka permanentiek a vstupeniek

Majitelia a majiteľky permanentky Zaži všetko v hodnote 20 eur budú môcť sledovať celý festivalový online obsah - filmy, prednášky a diskusie, a to cez platformu KINO DOMA na kino-doma.sk počas piatich festivalových dní od 19. do 23. mája 2021.

Stačí, ak sa divák zaregistruje sa na portáli MyCinepass, kúpi si cinepass (permanentku) a v prílohe e-mailu dostane svoje osobné heslo, ktoré slúži na vstup do virtuálnej kinosály na kino-doma.sk.

Okrem permanentky sú v ponuke aj jednorazové vstupenky na jednotlivé programové sekcie v hodnote 3€. Ich nákup je možný len online cez rezervačný systém MyCinepass alebo platformu kino-doma.sk. 

Vstupenky a permanentky slúžia len na prístup k projekciám prostredníctvom platformy KINO DOMA na adrese www.kino-doma.sk.

Sledovanie projekcií je možné len na území Slovenskej republiky

Čo ak sa kiná do začiatku festivalu otvoria

Zakúpené vstupenky a permanentky na online festival nebude možné použiť na ,,živé” premietania, prednášky a diskusie. Ak sa do 19. mája uvoľnia opatrenia natoľko, že obmedzené množstvo divákov bude môcť navštíviť Kino Lumière, vstupenky bude možné zakúpiť online alebo priamo pri pokladni kina.