Preteky do kopca už po šiesty raz v Porubke

Po šiesty raz a zase o niečo extrémnejšie! Red Bull Get on Top si aj tento rok zaistil svoje miesto v kalendári slovenských motocyklových podujatí. Predposledný septembrový víkend sa žilinská Porúbka na dva dni zmení na enduro-motokrosový raj. Na nekompromisný vertikálny duel zvolávame jazdcov zo všetkých kútov Slovenska! Od 22. do 23. septembra 2018, jediný víkend v roku, bude sprístupnená legendárna ostrá trať s prudkým stúpaním.

Dvaja jazdci. Jeden duel. Jeden strmý výjazd. Jedna náročná trať. Po šiestykrát v Porúbke pri Žiline, po tretíkrát vo forme napínavých duelov. Vďaka Red Bull Get on Top vznikla úplne nová disciplína, akú nenájdete nikde na svete. Koncept sa zrodil na Slovensku už v roku 2001 a povesť nekompromisných pretekov môžu potvrdiť stovky domácich aj zahraničných jazdcov. Thomas Hostinský, Miroslav Ševela, Patrik Markvart, ale aj Štefan Svitko, ktorý je ambasádorom Red Bull Get on Top. Pozrite si jeho video pozvánku, zabezpečte si miesto na štarte a možno sa v dueli postavíte práve proti nemu.

Red Bull Get on Top

Výzva na september je teda jasná - dotiahnuť to až na vrchol, čo najrýchlejšie a čo najtechnickejšie. Minulý rok sa to podarilo iba siedmim pretekárom. Ročník 2017 plný blata a náročných prekážok vyhral český supertalent David Cyprián z Česka, jeho otec Zdeněk obsadil tretiu priečku a najlepším Slovákom sa stal Milan Kollár na druhom mieste. Koľkí jazdci si užijú výhľad z cieľovej brány na dav divákov pod kopcom tento rok?

Registrácia je spustená a otvorená pre 150 pretekárov. Nájdete ju na redbull.sk/getontop, spolu s ďalšími informáciami a tým najlepším obsahom z predchádzajúcich ročníkov.

Foto: Dan Vojtech, Tomas Bukoven/Red Bull Content Pool