Primus Kuchoma - užite si grilovanie kedykoľvek a kdekoľvek

Užite si grilovanie s rodinou či priateľmi kedykoľvek a kdekoľvek vás napadne. Nový PRIMUS Kuchoma Grill sa pýši jedinečným, kompaktným dizajnom, vďaka ktorému je možné gril ľahko a pohodlne prenášať aj pomocou jednej ruky. Vďaka vyklápacím nôžkam a piezo zapaľovaniu je potom pripravený na použitie počas okamihu. 

primus kuchoma

Kuchoma Grill poskytuje priame aj nepriame teplo presne podľa vašich potrieb a so zatvoreným vekom je perfektný tiež pre ohrievanie a opekanie žemlí. Aby bolo čistenie čo najjednoduchšie, možno nerezový rošt aj odkvapkávaciu misku úplne vybrať a umyť v umývačke riadu.

Pri jeho výrobe, ktorá prebieha v továrni PRIMUS v Európe, boli použité trvanlivé, vysoko kvalitné materiály, ako sú nerezová oceľ, dub alebo mosadz.

primus kuchoma

Pre ešte väčší komfort pri prenášaní a používanie možno Kuchoma Grill skombinovať aj s malými, ľahkými zásobníky plynu rôznych rozmerov. Možno ho tiež doplniť o voliteľné doplnky - sadu adaptérov, s ktorými možno gril prepojiť s plynovou fľašou, alebo o praktický obal, v ktorom sa dá gril pohodlne prenášať z miesta na miesto.