Upravená kolekcia Greenland od spoločnosti Fjällräven pokračuje aj v zime

Pred 50 rokmi zakladateľ spoločnosti Fjällräven, Åke Nordin, predstavil svoju prvú bundu. Bunda Greenland Jacket sa ukázala ako veľká zmena. Kombináciou vosku Greenland Wax s g-1000 vytvoril silný a tvrdý materiál odolný voči poveternostným vplyvom.

Prešiel cez Švédsko a získal si srdcia a mysle milovníkov voľnej prírody. To im umožnilo prechádzať sa hlbšie v prírode a tráviť tam viac času. A po pol storočí skúšania a testovania táto bunda obstála skúšku času a je stále nezmenená.

Greenland od spoločnosti Fjällräven

Túto jar sa spoločnosť Fjällräven rozhodla aktualizovať a rozšíriť kolekciu o nové udržateľnejšie materiály a ešte kvalitnejšie ozdoby. Výsledkom bola vynovená kolekcia Greenland a túto jeseň/zimu Fjällräven prebral túto aktualizovanú kolekciu do zimného prostredia.

Greenland Winter Jacket

Fjällräven skutočne verí, že aj bežné malé dobrodružstvá si zaslúžia ocenenie, rovnako ako zriedkavé a vzdialené expedície. Ale tieto mikrodobrodružstvá – rýchly únik v piatok večer, v utorok poobede, v nedeľu popoludní – majú často najväčší vplyv. Existuje dokonca dôkaz, že krátke a časté chvíľky v prírode majú väčší vplyv na naše zdravie ako dlhé, ale zriedkavé vonkajšie skúsenosti. Spoločnosť Fjällräven vytvorila bundu Greenland Jacket, aby umožnila akékoľvek dobrodružstvo kedykoľvek a kdekoľvek.

Greenland Jacket

V priebehu rokov sa rad Greenland stal synonymom týchto každodenných dobrodružstiev vďaka svojej praktickosti bez kompromisov. Pre dobrý vzhľad a dobrý pocit s ohľadom na počasie. A Fjällräven rozhodne nie je len značka do pekného počasia. V skutočnosti je pravdepodobne najznámejšia vďaka svojim zimným doplnkom vrátane zimnej bundy Greenland Winter a predĺženej verzii Parka.

Parka jacket

Obidve sú teraz vyrobené s G-1000 Eco – zmesi recyklovaného polyesteru a organickej bavlny. Ich kapucňa bola vylepšená, aby poskytla lepšiu ochranu pred dažďom a vetrom, a ich celkové tvary sú viac vytvarované. „S novou vynovenou kolekciou Greenland Updated sme chceli vytvoriť ekologicky priaznivé vybavenie, ktoré vyzerá dobre v meste, ale je účinné aj v teréne. Vylepšili sme strih, použili sme udržateľnejšie materiály na to, aby tieto nové výrobky rodiny Greenland fungovali ešte lepšie ako originály,“ hovorí Sarah Isaksson, dizajnérka spoločnosti Fjällräven, ktorá pracovala na kolekcii.

Greenland Stretch Trousers

Súčasťou kolekcie sú aj nové položky. Nohavice Greenland Stretch Trousers, ktoré sú k dispozícii pre mužov aj ženy, obsahujú strečovú látku a majú užší strih pre modernejší vzhľad. Kolekcia Greenland bola vynovená, ale nadčasovosť zostáva rovnaká. A najdôležitejšie je, že rovnaká vlastnosť, ktorá umožňuje mikrodobrodružstvá, je rovnako silná ako kedykoľvek predtým.

- toto je PR článok

Greenland Stretch Trousers