V prírode sa cítime šťastnejší

Kľúčové poslanie a hnacia sila spoločnosti Fjällräven vždy bola a bude, aby inšpirovala ľudí tráviť viac času v prírode. Od vychádzky v miestnom parku, keď sa prvý zimný sneh dotkne líc, až po náročné expedície na bežkách, ďaleko od televíznych novín, sociálnych médií a pracovných e-mailov. 

Naladení na zvuky a zmysly prírody, pripravení na všetko, čo nám príroda ponúkne. Nemusíte sa však spoliehať len na tvrdenia spoločnosti Fjällräven. 

  • Existuje obrovské množstvo vedeckých dôkazov, ktoré podporujú mnohé výhody času stráveného v prírode. 

Dostal tiež rôzne mená: terapia prírodou, lesná terapia, zelené cvičenie a lesný kúpeľ, no závery sú podstate rovnaké. Existuje dôkaz, že čas v prírode môže zlepšiť Vašu krátkodobú pamäť, minimalizovať duševnú únavu, podporiť imunitný systém, čo vedie k menšiemu počtu návštev u lekára a zlepšeniu vašej koncentrácie a tvorivosti. 

fjallraven

Príroda na vás čaká

A, samozrejme, existujú zjavné súvislosti s fyzickým zdravím – chôdza v prírode spaľuje kalórie. Ale spojenia, ktoré má spoločnosť Fjällräven najradšej, sú tie, ktoré sa týkajú duševného zdravia.

  • Pobyt vonku v objatí prírody znižuje stres, depresiu a úzkosť. Stručne povedané, cítime sa šťastnejší.

A keďže čoraz viac ľudí žije v mestách i veľkomestách, trávenie času vonku je nevyhnutné pre našu spokojnosť. Práve preto Fjällräven navrhuje oblečenie a vybavenie, vďaka ktorému je akékoľvek dobrodružstvo v prírode – krátke alebo dlhé – bezpečnejšie, teplejšie, suchšie a pohodlnejšie. A ani táto sezóna nie je iná.

Kolekcia Greenland

Kolekcia Greenland od spoločnosti Fjällräven bola vždy zameraná na to, aby každodenné dobrodružstvo bolo rovnako dôležité – a dobre zabezpečené – ako dobrodružstvo, ktoré sa stáva raz za život. Obnovená kolekcia uvedená na trh na jar bola teraz optimalizovaná na zimu s novými položkami, ako sú nohavice Greenland Stretch Trousers s aktualizovanými klasikami, ako napríklad bunda Greenland Winter Jacket a Parka.

Greenland winter jacket

Kolekcia Keb

Kolekcia Keb, ktorá bola predstavená pred takmer dvadsiatimi rokmi, sa v priebehu rokov značne vyvíjala. V tejto sezóne spoločnosť Fjällräven využila novú strečovú látku na vytvorenie bundy Keb Touring Jacket a nohavíc Keb Touring Trousers. Tieto produkty značky Fjällräven sú prvými produktmi z nylonu v rámci rodiny Keb. Rodina Keb bola vždy zameraná na objavovanie ďalšieho, vyššieho, dlhšieho dobrodružstva. Ale s týmito novými doplnkami sa Keb stala všestrannejšou ako kedykoľvek predtým.

keb

Kånken Essentials

A aby sme to zhrnuli, spoločnosť Fjällräven predstavuje kolekciu doplnkov Kånken Essentials pre jeden z najpopulárnejších batohov na svete. Personalizácia je to, o čom je Kanken a s týmito novými produktmi vrátane obedovej krabičky, peračníka a obalu na notebook sa Kanken stáva ešte jedinečnejším.

kanken

Túto sezónu vás spoločnosť Fjällräven nabáda, aby ste viac preskúmali sneh, dážď, chlad a všetko, čo by príroda mohla ukrývať na zimných výletoch. A má výbavu na to, aby Vás tam zobrala.