danny GOtravel

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Dobrý den, chcela by som sa iba opýtať či mate niekto skusenosti s cestovkou Danny GOtravel, majú velmi lacne dovolenky a zajazdy a ak su skutocne taký dobrý tak by som si chcela u nich objednať zájazd len si ich chcem trošku preveriť.

Dobrý deň. Ja cestujem iba s Danny Go travel. Nakoľko Danny je super chalan, vždy nájde ponuku ktorá zodpovedá kritériam a ceny sú vážne bezkonkurenčné až je to podozrivé. Takž naozaj doporučujem a skúste zistíte aj Vy.

My sme boli na zájazde od Danny GOtravel dvakrát a všetko nám dobre zorganizovali. Raz sme boli v Barcelone za super cenu, hotel sme mali 4* vynikajúci, zabezpečili letenky, lístky na autobus, nič sme si nemuseli sami rezervovať. Druhý zájazd bol futbalový zájazd, na našu požiadavku nám urobili ponuku a tiež bolo všetko bez jedinej chybičky zorganizované. Ja ich určite odporúčam.

Používateľ Stanislava Tomagová komentoval fotku používateľa Danny GOtravel.
8. 9. 2019, 15:44
Fotka Stanislavy Tomagovej.
Pozdravujem , rada by som sa s vami podelila o nadherne zazitky z dovolenky . Nadherne boli hlavne vdaka cestovnej kancelarii Danny Go . Bola cez nich na Santorini a bolo to prekrasnych 7 dni . Od 11 . 8. do 18.8. - pocasie perfektne , kazdy den teploty cez 30 stupnov , more ciste, a ostrov s vulkanom , naozaj nadhera. Nakolko som cestovala z Viedne sama , mala som obavy , ale Danny Go vsetko per... Zobraziť viac

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi