Najväčšia petícia za reguláciu poľovníctva - 50 tisíc podpisov

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

ahojte, vec je natolko vazna, ze to davam aj sem -Slovné a fyzické konflikty s turistami a fotografmi -Verejne známe prípady zastrelených mačiek a psov -Alkohol na poľovačkách -Trávenie dravcov a iných druhov vtáctva -Nelogické prikrmovanie zvierat, aj medveďov -Následné upozorňovanie na premnoženú zver, ktorá požiera poľnohospodárom úrodu, prípadne je naučená na ľudskú potravu a schádza bližšie k ľudským obydliam -Nenávistné prejavy poľovníkov voči zvieratám (vlci sú kur*y, škodná, atp) -Klamlivé údaje o počte a premnoženosti niektorých šeliem -Absencia empatie a citov -Pytliactvo. Trojnohé medvede a poranení vlci na fotopasciach -Nezáujem riešiť pytliactvo vo vlastných radoch -Poškodzovanie fotokrytov fotografom -Krádeže fotopascí -Vykynoženie populácie vlka dravého, rysa ostrovida a iných vzácnych živočíchov v MF/VF -Dodržiavanie 30 rokov starých poučiek a archaických dogiem https://www.peticie.com/najvaia_peticia_za_regulaciu_poovnictva_-_50_ti…

Alebo prispejte združeniu Vlk
nech prikúpia ku svojim rezerváciám dalšie hektáre a na tom území také problémy nemusíte riešiť

Videl som to video na youtoube, aj prvé, a aj toto už zostrihané upravené druhé.
1. 100 x opakované klamstvo nebude pravda
min polovica je z inej krajiny, aspom ste mali premazat zvuk aby nebolo počuť reč
2, viete niečo o ochrane zveri, krmení, redukovaní stavov, liečení pri chorobách, zbere informácii o zveri pre veterinárnu správu, atd atd.
3. z okna petržalskej kancelarie to vyzera super.už ste hovorili s chlapom ktoremu vlčica za dva dni zabila 25 oviec?
kupil ich za posledne peniaze. mal ich doma v zahrade. prečo to nedáte do videa ?
4, Platite za revír 10 000, alebo 20 000, alebo kolko štátu plus krmivo sol, čistenie chodnikov (aj pre turistov)
a ked sedite na posede a čakate už tretí den na výradového jelena tak sa tam objaví 5 ukričaných polonapitých turistov s detmi?
5, viete prečo sa striela výradová zver? nemáte ani páru. ak by sa to nerobilo tak takeho jelena akeho máte na videu by ste videli len na starých obrázkoch.
a dalej sa mi už nechce písať, skuste si to prečítať a potom mudrovať
ja viem že aj za zlodejov dreva pri ciganskej osade mäže polovník.

kde máte 50 000 podpisov?
už aj v názve klamete

Prikrmovanie zvery zelenymi.Prikrmuje sa sice do krmelcov v case nudze a zakon to stanovuje, ale to sluzi len viacmenej na efekt, ojeb, aby si verejnost myslela ako sa zeleni staraju o zver. Ine prikrmovanie co je pre zelenych to klucove sa vola v ich reci vnadenie co je vlastne lakanie zveri na krmivo. Zakon sice dovoluje vnadit zver, avsak z raticovej zveri len diviaciu a to ma presne stanovene pravidla dane v zakone (krmivo nesmie byt volne pohodene na zemi ale musi byt zapracovane v pode, ostatna raticova zver musi mat k takemuto vnadisku stazeny pristup, tieto vnadiska musia byt zakreslene v mape polovneho zdruzenia, len jedno vnadisko moze byt na kazdych 300ha atd.). Aj toto sa zapracovalo do zakona preto, lebo uz to bolo na slovensku prilis okate ked polovnici vnadili ostosest aby prilakali-navnadili zver len do svojho reviru (rozumej vnadiska zacali polovnici robit asi od roku1993 po revolucii a robia sa doteraz) a nasledne aby ju tam zabili. No a prave pri tychto vnadiskach sa bezhlavo zabija vsetka zver !, vratane jelenej a srncej, co zakon zakazuje! porusuju sa chovatelske zasady, kriteria, kriteria selektivneho odlovu, atd. Vnadiska su mimoriadne ucinne lebo tam zver pride a polovnik ju zabije bez namahy (nemusi chodit po lese posliedkou, resp. vyvijat nejaku namahu, ci dovednot zver "vychodit") pekne z tepla posedu, ci strielne, budy, chaty a pod. Cize polovnici krmia a hned na krme zabijaju. No a to je podlost, lebo nie je rytierske, polovnicke lovit krala hor jelena takouto lstou na krme. To je lstivy lov mimoriadne odporujuci rytierskemu lovu, pravemu poslaniu polovnictva.Za socializmu boli polovnici vyrazne uvedomelejsi, cestnejsi ku prirode a zvery, raticovu zver nestrielali na krme (to bol najvecsi prehresok a za to sa vylucovalo zo zdruzenia)!!! Taketo prikrmovanie (vnadenie – nalakanie zveri na krmivo) ako sa robi v sucasnosti a nasledne ju tam odvalit dokaze len kokot, ktory to nema v hlave v poriadku. Preto, lebo jelen ako kral hor si takuto lest od cloveka urcite nezasluzi.To je presne to iste ako ked si v zime urobis budku pre vtaciky krmis ich tam a ked zobkaju, vzduchovkou pekne po jednom strielas. To je kokot a rovnako kokot je aj taky polovnik, co striela na krme. A takych je habadeeeeeej, to mi ver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A potom si ludia myslia, ked vidia polovnika s krmivom ist do hory aky je obetavy, ako sa s laskou stara v zime o zver a on pritom robi len kokotiny !!!

Vazeni zeleni

Jelenia ruja zacina od septenbra. To znamena , ze jelenica je od tohto casu oplodnena a zarodok sa hned vyvija. Preco ju teda zabijate v seprembri , oktobri a dokonca este cely november ked ma uz plod viditelny a velky pomaly ako detska hlavicka? Pytate sa, kedy ju budete zabijat? No napr. ju nebudete zabijat a hotovo /neberte to prosim ako konecne stanovisko/.Co je na tom nepochopitelne? Teraz k srne. Ruja je od jula. Cize zdrava srna je oplodnena, ma zarodok od jula. Je oplodnena srna a ma zarodok? Je, má. Bodka. Takze ju prosime nezabijajte!!!. Ano u srny sice prebieha tkzv. latentny stav, cize plod sa nezacne vyvijat okamzite po oplodneni. Je vsak preukazane, dokazatelne ze plod sa zacne vyvijat uz od novembra-decembra !!! co uvadza viac odbornych a vedeckych publikacii !!! A vy ju vtedy zabijate!!! Cize neschovavajte zabijanie srn za latentnu graviditu, ze vtedy sa moze!!! Je to podle a polutovania hodne!!! Zamyslite sa poriadne nad tym!!!

Zabijate srnciu zver v novembri a decembri, kedy je uz oplodnena a plod sa uz vyvija? Preukazatelne zabijate a zakon vam to dokonca umoznuje. Znovu opakujeme, zabijate preukazatelne oplodnenu, gravidnu zver jelenicu, srnu, danielku, muflonicu, diviacicu a budeme to tvrdit stale a dovtedy, kym sa nezmeni zakon, ktory to jednoducho zakaze. Bodka.

Ked sme sa pred istym casom pytali v tescu zamestnancov co robia s odpadom ovocia a zeleniny /rozumej nahnite – splesnene ovocie a zelenina/ odpovedali nam, ze si to beru polovnici na prikrmovanie zvery. Kedze nas to zaujalo pytali sme sa v roznych tescach v SR . Odpovede boli zhodne. Dokonca sme sa dozvedeli ze polovnici maju zmluvu s tescom o brani takehoto odpadu ovocia a zeleniny a zariadila to ich organizacia, vedenie. Dokazy su aj v casopisoch a na polovnickych serveroch. Dokazy boli zaznamenane aj pri krmelcoch a na vnadiskach /to su este horsiekrmelce!!!!/, kde sme zaznamenali takyto odpad.Pytame sa, je to normalne v 21 stoci krmit zver nahnitym a splesnetym odpadom z tesca??????? Je normalne krmit nasu lesnu zver – nase narodne bohatstvo-bohatsvo ktore je nas vsetkych zhnitym a naviac cudzokrajnym ovocim bananmi, kiwami,a pod. ???? Je normalne aby mala zver potom acidozy, hnacky, choroby? Chlapi nehnevajte sa ale vam to v hlave niektorym poriadne preskakuje. Za honbou zisku a kseftov ste schopny cohokolvek. Zakon hovori jasnou recou, ze prikrmovat sa ma len zdravotne nezavadnym krmivom. Zakon hovori jasnou recou, ako sa ma polovnicke zdruzenie starat o zver , ako ju ma chovat, chranit!!!!!!!!!!! A vy robite pravy opak. Hanbite sa !!! /cest vzacnym vynimkam/.

Pytame sa preco to zakon dovoluje, ked napr. srnec ma parozky v uvedenych mesiacoch uz zhodene. Ako teda dokaze polovnik rozoznat pri spolocnej polovacke pri strelbe na srnciu zver ked bezi ci je to srnec alebo srna? Ved takto sa vystreluju z revirov kapitalne pocuvajte dobre kapitalne srnce!!! A toto je polovnictvo??? Toto je chov zveri podla zakona??? Hanbite a cervenajte sa pani polovnici /cest vynimkam/, nadavate na pytliakov ale vy ste este horsi ako pytliaci lebo ti aspon mali rozum a cit ku prirode, kym vy ho nemate a len predstierate!!!

Je preukazane,ze polovnici pustaju na jar /marec, april,maj/ psov do brloha jazveca a lisky a rozkopavaju ho. Pes zabije mlade liscata a najhorsie na tom je, ze zabije aj mladata jazvecov a ich matku jazvecicu, ktora je na jar zakonom chranena!!! Asi si neuvedomuju, ze jazvecica casto obyva brloh spolocne s liskou!!!

Polovnici/cest vzacnym vynimkam/ vidia rysa,vlka, medveda ako konkurenta, lebo im ukrajuje z krajca. To je jedna strana mince. Druha je ta, ze medved, vlk,/rys je sice celorocnechraneny, ale... !!!/moze priniest do pokladniceci kesene velke prachy. Ako? Asi niet polovnika, co by netuzil po trofeji rysa, vlka, medveda /je to aj z dovodov istej spolocenskej prestize/.Cize pozve sa host, ktory je ochotny platit za trofej /rozumej chce strelit/. Dopredu sa dohodnu na cene. Ked host streli, plati kes. Za medveda orientacne 3-8 tisic €, vlka od 1 500€ nahor, atd… Prave o tento biznis ide. Preto sa podla nasho nazoru masiruju obcanom mozgovne posobi sa na povedomie, vytvara sa tlak, v tlaci atd., zamerne pise ako je medved, vlk premnozeny a skodlivy a ze ho treba cim najviac strielat, strasi sa bu bu bu. Je to ucelove. Chce sa dosiahnut aby aj spolocnost tieto selmy odsudila a vytvorila tlak na vladu,stat co by zelenym /cest vynimkam/ mimoriadne hralo do karat !!! /dokonca by zadarmo zozali aj uznanie aky su potrebni v tomto state/. Vadi im,ze sa do seliem montuju ini, ze nemozu tieto selmy len oni sami „obhospodarovat".

Pride cas ked si flinticku mozno zapichnete ako kolik ku rajcinam (samozrejme uradne znehodnotenu) aby vas nahodou cosi nelakalo no a mozete pestovat dajme tomu aj fazulu, ak to viete. Nebudete robit frajerov, mastit si brucha, robit ksefty z nasim narodnym bohatstvom statu a vlastne bohatstvom nas vsetkych. Vsetko ma svoje pravidla. Chceme polovnictvo, ale nie take, ako sa prevadza v sucasnosti. A pytliakov uz vobec nechceme! Jednoznacne chceme zmenu, modernizaciu polovnictva, zmenu zakonov. Nebudete strielat gravidne jelenice v novembri, gravidne srny, danielky, muflonice, to teda nie!

Robia pokutne ksefty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie su v noci kontrolovani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zakazat polovnictvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zakazat polovnictvo prosim nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!, to by mnohi polovnici dostali takmer urcite infarkt. Chces ich mat na svedomi? Nech si len veselo pytliacia, kseftuju, klamu, porusuju zakony, nechaj ich. Bozie mlyny melu sice pomaly ale stale. Sväty Hubert to pochopil davno.

Dalsie stupidity polovnikov /nestaci im, ze preukazatelne zabijaju gravidnu zver/

Jelenica porodi /vrhne/ mlada v juni. Mláďa cicia mlieko matky najmenej styri mesiace!!! Cize jun,jul, august, september.
A teraz sa pozrime na vyhlasku lovu zveri v platnom zneni www.nasepolovnictvo.sk konkretne riadok 11,12. Podla zelenych policok vidime, ze polovnici zabijaju jelienca a jelenicu uz od polovice augusta!!!
-Cize zabijaju jelienca v mesiacoch, ked je este odkazane na cicanie mlieka od matky!!! Dalsia vec je ta, ze matke sa po zabiti jej mladata s velkou pravdepodobnostou zapalia mliecne zlazy, vemena co moze byt pricinou nadorov!!!
-matka chodi s mladatom a ked polovnici zabiju matku, mláďa kedze je odkazane este na cicanie neprezije v prirode!!! Chodi samo, bludi, hlada, place!!!
-ked polovnici zabiju mlada, uz bolo uvedene ze matke sa zapalia mliecne zlazy, vemena co moze byt pricinou nadorov.

2 Dalsie stupidity polovnikov - /zabijanie gravidnej zvery, matiek a mladat bytostne zavislych na mlieku matky/

Danielka /samica daniela/ porodi-vrhne mláďa koncom juna a zaciatkom jula. Mláďa cicia mlieko matky styri mesiace. Cize jul, august, september, oktober!Teraz znovu kuknime do vyhlasky lovu zvery v platnom zneni www.nasepolovnictvo.sk konkretne riadok 10. Podla zelenych policok vidime, ze polovnici zabijaju danielku a danielca uz od polovice augusta!!!
-Cize zabijaju danielca v mesiacoch, ked je bytostne odkazane len na mlieko od matky!!! Dalsia vec je ta, ze matke sa po zabiti jej mladata s velkou pravdepodobnostou zapalia mliecne zlazy vemena co moze byt pricinou nadorov!!!
-matka chodi s mladatom a ked polovnici zabiju matku, mláďa kedze je odkazane na mlieko neprezije v prirode!!! Chodi samo, bludi, hlada matku, place!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-ked polovnici zabiju mlada, uz bolo uvedene ze matke sa zapalia mliecne zlazy, vemena co moze byt pricinou nadorov.
Tak toto je to sucasne slavne polovnictvo !!!

Sucasne polovnictvo predstavuje vaznu hrozbu nie len pre prirodu a lesnu zver, ale aj pre obyvatelov statu a ich domacich milacikov.

A čo tak nastrelovanie pušky v lese ? ,alebo použivanie puškohladov YUKON s noktovizorom ,aj ked sa jedna o zakázany doplnok. Ešte ,že su povinne psychotesti aj pre D skupinu ved polka tych primitivov nema sancu prejst !!!!!!

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi