CK Solaris Poprad

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Dovolenka s ck solaris nikdy viac po sťažnostiach delegátke sa nam vyhýbala celu dovolenku pred výletom nas vobec neinformovala čo si mame vziať alebo čo nas čaka. Strava dovoz v autobuse a to aj maso komplet všetky potraviny tak to potom aj chutilo . Služba ako upratovanie pozostavali z vynesení koša a 2x nam umyli podlahu s tak špinavou vodou že bolo vidno smuhy kedže je to rodinný podnik a majiteľ je autobusar ktorý vas vezie tam aj spať ak zistí že sa vam niečo nepáči hneď vas osočí že čo si to dovoľujete. Akekoľvek komentáre a sťažnosti na intenete vymažu tým padom sa ľudia nedozvedia v čom je háčik.

Cestovali sme s CK Solaris Travel do Chorvatska a my sme boli velmi spokojni. Jedna z cestoviek, kde si mozem dovolit ist s celou rodinou na tyzden k moru,. Delegatka velmi prijemna a ustretova tak isto ako cely personal. ochorela nam dcera a pohotovo reagovala o polnoci a zobrala nas na pohotovost, vybavila vsetko, co sa od delegata na dovolenke ocakava. Neviem co by sme robili, kedze som bola sama s detmi, naozaj spokojnost. Jedine co nas troska sklamalo, ze sme boli na konci sezony do 11.9 a uz akurat davali dole nafukovaci hrad pre deti dole pri mori, ale zato oni nemohli, deti boli troska smutne.
Za nas dalsie leto urcite znova. Kiez by takych cestoviek bolo viac. Menichova Humenne

Dobrý den, dovolenku sme absolvovali s touto cestovnou kanceláriou v júni 2017. Čo nám ukazovala pani Banikova v kancelárii tak všetko bolo splnené. Odchádzali sme vecer, ráno po príchode sme boli hneď ubytovaný. Plaž krásna, , more velmi čisté. Nakoľko nebolo v tomto termíne preplnene pláže bolo to super. Plaz a okolie hodnotím ako výborne.
Ubytovanie sme mali v izbe s kuchynkou, televízorom a velkou terasou. Úplne dostačujúce nový nábytok, balkón, izby čisté . Chýbal nám na kuchynke riad ale po upozornení delegátky nám bol hneď doplnený. Strava sa podáva v reštaurácií asi 50 metrov od apartmánov. Milí príjemný pán s bielymi vlasami stale vysmiaty varil fantasticky, a kavu podával najlepšiu v Petrcane. Raňajky sme mali kontinentálne - dostačujúce a vecere sme sk vyberali každý den vopred.
Touto cestou Dakujem cestovnej kancelárii pre nas úžasný relax, krásne prostredie. v budúcnosti budeme tento pobyt určite opakovať

A pán alebo pani ANONYM v hore uvedenom príspevku. Delegatka Deniska je úžasne žieňa slušná, ochotná co nám videla na očiach to sa snažila splniť. A pán autobusár aj s druhým šoférom nas doviezli bezpečne tam aj spat, naozaj profesionálny šoféri !

Cestovnú kanceláriu solaris travel môžem iba odporučiť. V Petrčane sme boli už 3 krát, a na budúci rok určite bez zmeny :)
Petrčane krásne miesto, čisté pláže, pokoj, kľud milý ľudia. Naša stale usmievava delegátka Deniska, ochotná ústretová. Ubytovanie pekné čisté. Strava taktiež fajnová, určite ochutnajte.
Doprava autobusom - dalo sa zvládnuť v pohode, vidno na pánoch šoféroch profesionálny prístup a hlavne že majú čo to odjazdené. Týmto celý kolektív pozdravujem :)
s Pozdravom
Peter Bučiansky Poprad
Termín dovolenky 7.7 .2017

Amin foto sa pridať nedaju? A pan/i anonym :))))))) Zjavne mate problem sama zo sebou ked píšete take nezmysli. Podpíšte sa tu ako ostatní a nie anonymne recenzie pre závisť a neprajnosť iným ľudom. Prajem Vám všetko dobre!
Peter Bučiansky Poprad

Dobrý deň, chcem veľmi pekne poďakovať za krásnu dovolenku, ktorú sme spolu s kamoškou prežili od 21.7.2017 do 30.7.2017, delegátke Deniske, ktorá sa nám počas pobytu venovala a vždy pomohla, keď sme potrebovali :D Veľmi šikovným šoférom, ktorí nás bezpečne zaviezli aj doviezli tam aj späť :) Slečne Miriam, za promptné vybavenie daného termínu :) A stravovanie bolo úplne super vyriešené, takže kto váhate či variť alebo nie, odporúčam prihlásiť sa na stravu, porcie veľké, chutné a vždy s čoho na výber :) Ďakujeme :D

Dobrý den reagujem a zároveň píšem aj recenziu na tuto cestovnú kanceláriu. DNES SME SA VRÁTILI - A BOLO NAOZAJ PERFEKTNE! Odporúčam všetkým Slovákom toto milé mesto Petrcane. Krásne prostredie, kľud pokoj, žiadne ležanie na pláži " a La sardinka"

*****
Ubytovanie v dvoch domčekoch ziadne jedny tam druhý 500m inde všetci spolu za jedným plotom. Partia sme boli super. Izby čisté pekne s kuchynkou izba c. D2 palec hore( ze vraj su všetky podobne) strava v restike 70 m od domu, pekne čisté biele obrusy, priamo pri vodičke

Polievky fajn druhé až moc veľa ale super, my slovac sa musíme dobre najesť aby sme boli spokojní, takze odporúčam dajte si ich. My sme na obedy nechodili vedľa bola pekáreň, Pizza, buchty... super
Takze odporúčam choďte opalte sa budete spokojní ! Este sa vyjadrím k ceste, lebo ten mediálny nátlak ze 30 km kolóny

Takze odporúčam choďte opalte sa budete spokojní ! Este sa vyjadrím k ceste, lebo ten mediálny nátlak ze 30 km kolóny

Takze odporúčam choďte opalte sa budete spokojní ! Este sa vyjadrím k ceste, lebo ten mediálny nátlak ze 30 km kolóny

Stali sme 15 minút so všetkým . HVALA CK Solaris

Ja som bola v Petrčane v roku 2015, bolo super, ubytovanie i strava, ešte sa varilo a stravovalo tam, kde sme boli ubytovaní. Delegátka Deniska príjemné a ochotné žieňa, izby čisté, pekne zariadené, ľudia v tomto termíne tiež veľmi príjemní, trávili sme spolu čas na pláži, chodievali na pivko, stretneme sa občas aj v PP: Chcela som ísť aj tento rok, nevyšlo mi to, možno nabudúce.

Z dovolenky sme sa vrátili v nedeľu spolu s celou rodinkou. Petrcane je fajn, krásne mestečko. Ľudia ak si chcete oddýchnuť tak voľte kludnejsie destinácie ako je táto.
Personál taktiež fajn, izby pekne, nove, čisté, stravovanie pri mori. V celkovom globále velmi vyjadrená dovolenka.

My s ck solaris uz 5 krát - kazdy rok, myslim si ze sluzby su velmi dobre, stravovanie super priamo pri krasnom mori, hned pri ubytovaní. More asi najčistejsie ake som v chorvatsku videla, velmi mily personal,izby ciste, pekne s TV teraskou, NIC nam nechybalo a preto cestujem s manzelom znova. Tymto pozdravujem kolektiv solarisu z Bystice!

Dobrý deň, dovolenkárom. Podelím sa aj ja so svojou prijemnou skúsenosťou dovolenkovať s Solaris Travel Poprad.
1. Podané informácie v cestovnej kancelárii, sa zhodovali so skutočnosťou. Slečna tvrdila, že sk stojí za tým , čo ako kde je, ako vyzerá. Hodnotím na výbornú. Je to pravda
2. Autobusová doprava, fajn príchod do Chorvátska - na výbornú, bez akýchkoľvek obmedzení.
3. Ubytovanie v izbe D7 po príchode na miesto dobolenky do jednej hodinky,
4. Izba s dvoma posteľami, tv plazmou a balkónom na južnú stranu - spokojnosť nič viac som na ten tyzden s manželkou nepotreboval.
5. Stravovanie: ponúkajú naozaj veľa možnosti, záleží podľa každého ako sa rozhodne. Majú tam pekáreň, bufet, restiku pri mori. My sme si raňajky kupovali v pekárni kávu sme si zaliali na izbe a naranajkovali sa na balkóne. Všetko na výbornú. Večere boli veľmi chutne, porcie veľké. Polievky boli trosku jednoduchšie, ale uznavam Chorváti sú špecialisti na ryby. Určite ochutnajte!
6. Pláže sú blízko, more je veľmi veľmi čisté toto musím uprednostniť. Naozaj krása.
7. Fakultatívne výlet Kornati- odporúčam, trosku nám cestou späť na lodi poprsalo, ale zážitok krasny.
8. Myslím, že základnú recenziu som napísal. Naozaj nemám čo vytknúť, veľmi pekne prostredie, čisté ubytovanie, velka férovosť cestovnej kancelarie, delegatka ochotná vo všetkom, naozaj odporúčam. Veď tí čo boli, vedia :-) vrátime sa určite. Ďakujem JB

SUPER ! SUPER! SUPER! SUPER! naozaj milý priatelia, občania Slovenska SUPER !
My sme veľmi spokojny. Boli sme autom prišli sme do Petrčan rano o pol 10, za 15 min nas pracovníčka Deniska ubytovala. Pláž krasna, more čisté, izby pekne.Treba vidieť.
My máme s rodinou pochodené skoro cele Chorvatko - Biograd, Crikvenica, Pakoštane, Sukošan, Privlaka, Trogir, ............ a Petrčan bude patriť medzi tie najlepšie dovolenky. ďakujeme celemu kolektívu, to čo robite, robite dobre.
Pozdravuje ujo Krempaszký a pošlite nam trošku slnka a tepla už na to Slovensko Deniska :)))))))) papa

Ako začat, tak ideme po poriadku. Dovolenku s touto cestovkov sme mali na prelome juna a jula. Odchazdzali sme z Popradu, doprava fajn, pohodlny autobus s velkym priestorom na nohy, takže sme to vydrzali. Prestavky sme mali pocas cesty asi 4 co bolo dobre, nakolko sme s manzelom fajciari. Pred odchodom sme informovali pani majitelku pred autobusom, ci môzeme pouzit toaletu v autobuse, v pripade nudze, tak vyhovela. Pocas cesty som sa isiel opytat p. Banika ci mozem pouzit toaletu tak povedal ze bude prestavka, velmi nechcu ten zachod pocas cesty spristupnovat. Aspon nam tam nesmrdelo :) Po prichode do Petrcane nas privitalo take mlade dievca velmi mile ochotne a sympaticke, Deniska - ( uz konecne viem o akej ochotnej a milej Deniske sa tu stale pise). Ubytovani sme boli do 2 hodin. Kupili sme si ranajky a vecere a isli uzivat pobyt. Peniaze sme si zmenili v krasnom hoteli Petrcane na poste, p. Banikova spominala ze je tam najlepsi kurz. Izbu sme mali s jednou manzelskou postelou, deti boli vedla nas, mali sme spolocnu chodbu, spolocnu kupelku takze s ubytovanim sme sa citili ako v nasom byte. Izba bola s kuchynkou, my sme si kvoli detom chceli varit obedy, nakolko nam bolo aj na slovensku v kancelarii spomenute, ze hrnce a panvice na ubytovani nemaju, tak sme si jeden pribalili. Zakladny riad, pohare, kanvica, jar, chladnicku vsetko sme mali. V prvy den sme mali veceru v restike pri usmiatom chorvatovi. Dostali sme polievku- ta bola na moj vkus velmi jednoducha, druhe bolo super.Naozaj velke porcie, a k tomu myska salatu. Pekne prostredie priamo pri mori. Ranajky boli bombasticke, davajte si omeletu alebo 1 - do popuku najedeny. Na plaz sme chodili s detmi asi 4-5 min od ubytovania krasnou - naozaj peknou prechadzkou popri mori. Dali sme si cestou zmrzlinu, isli kupit do potravin vodu na plaz. Potraviny su pri plazi, takze sme vyuzili aj tie. Pekaren a fastfood------ Palce hore ------ capovali priamo v nasom dvore karlovacko--mnam-- hamburger, a klasicke jedla- kazdy vecer som to vyuzil. Pekaren bola uz poobede zatvorena, lebo sa vsetko stale vypredalo. Takze pecivo si kupujte uz rano. Pobyt hodnotim v globale ako superlativum. Posledny den sme izbu na 8.00 opustili, autobus uz bol na mieste nalozili sme si kufre do autobusu, prirucnu batozinu mala delegatka vo svojej miestnosti. Sprcha na ubytovani bola k dispozicii co bolo fajne nakolko sme mali deti a naolejovany a od soli do autobusu by bol des. Odchadzali sme o 5 poobede, rano sme boli v poprade. Dovolenku hodnotim dobre, mozno trosku kratko na 10 noci by bolo lepsie. Ale este Petrcane urcite este vyskusame s tou cestoukou.

Pozdravujem všetkých cestovateľov. Z pobytu sme sa vrátili 4 - členna rodina minuly tyzden. A ešte sa chceme vrátiť. Boli sme veľmi spokojný a viem o čom tí ľudia tu píšu. Doprava super, strava super, reštaurácia priamo v našom areály kde pracovala usmievavá Josipa, karlovačko čapovali výborne ? za našu rodinu aj keby sme chceli niečo vytknúť naozaj nemáme čo. O rok zas a znova. D A K U J E M E!

Cestovali sme s touto cestovnou kanceláriou na odporúčanie našich známych, ktorý už boli v Petrcane 2x. Musím podotknúť, čo sa týka ľudí, tak veľmi veľa ich odporúča, že boli spokojný.
My sme vycestovali s manželom koncom júla. Dovolenka super, všetko fajn, prostredie, izby strava, cistucko poriadok, teplúčko .... hneď by sme sa vrátili. Pozdravujeme p. Denisku ❤️ delegatku.

Odporúčam ?

Dovolenka zakúpená aj tento rok s touto CK ??

Minuly rok sme stravili pekný pobyt v Chorvátsku cez túto CK. Môžem odporúčiť, ubytovanie, stravovanie super a celkovo Petrčane veľmi príjemné. Tento rok ideme znovu, ale predlžujeme si pobyt ešte v Dubrovníku.
Veľmi sa tešíme na celú zostavu v Petrčane, týmto ich aj chceme pozdraviť. Pekný deň

Super môžeme iba odporučiť, od perfektného personálu delegátky, dopravy, PERFEKTNA STRAVA, ubytovanie super. Naozaj odporúčam.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi