OREX TRAVEL

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Chcela by som sa informovat ohladne cestovky Orex travel, máte s nimi skúsenosti? Dakujem za odpovede. Lubica

Zdravim,mate skusenosti s cestovnou agentutou ck orec travel?
alebo s cestovkou okholiday?Dakujem

V dňoch 6.9.2016 až 13.9.2016 sme boli s manželkou na Kréte v hoteli Hersonissos Maris prostredníctvom cestovnej kancelárie Orex travel. S touto cestovnou kanceláriou sme boli na dovolenke po prvý raz a boli sme veľmi milo prekvapení. Všetko fungovalo na jedničku, od nástupu do lietadla v Bratislave, cez pobyt i návrat domov. Služby hotela Hersonissos Maris boli na úrovni zodpovedajúcej štyrom hviezdičkám. Mali sme izbu s terasou, z ktorej sa vstupovalo priamo do bazéna zdieľaného s tromi ďalšími izbami. Väčšinou sme však boli v bazéne s manželkou sami, respektíve so susedmi s Belgicka, či Francúzska. Po príchode do hotela nám doniesli na izbu dar hotela-fľašu vína a kôš s ovocím. Strava bola taktiež výborná a aj keď sme mali iba polpenziu, úplne nám to stačilo. Každý deň nám menili posteľnú bielizeň, uteráky a osušky. Od mora sme boli vzdialení len asi sto metrov a tak sme mohli striedať pobyt pri bazéne s pobytom na pláži.
Osobitne by som chcel poďakovať delegátke CK Orex Travel Zuzane Subovicsovej. A to za jej ústretovosť a dochvíľnosť pri našom stretnutí na letisku, či v hoteli na welcome meeting. Taktiež počas celého nášho pobytu sme boli s ňou v kontakte a dostali sme všetky informácie, ktoré prispeli i k našej spokojnosti s CK Orex Travel. Aj keď sme doposiaľ s touto cestovkou nedovolenkovali, po tejto skúsenosti určite využijeme jej služby i v budúcnosti.

Ako tu už povedalo veľa ľudí môj názor je že ked si kúpite hotel za 300€ komplet a má to byť ultra all inclusive 5* tak nemôžete preboha časkať že budete mať to za čo dá niekto 1000€ na osobu na poriadne Turecko! V ed sa spamätajte ľudia, ked len letiskové poplatky sú 190€ a k tomu prirátate letenku a uybtovanie a stravovanie a transfery tak zistíte že hotel ma za vaše ubytovanie tak 10€ za pobyt! ........Mám s cestovaním bohaté skúsenosti a cestujem z hociktorou cestovkou a ludia už nadávali aj na Koala aj na všetko možné aktuáln je to Orex ale ide o to čo si zaplatíte! Vždy osm za dovolenku platila aspoň 700€ ako last minute na osobu a bol to vždy luxus z najlepšími izbami a službami ale naozaj to nechcite za vaších 300€ dokonca aj menej...... všade platí pomer KVALITA=CENA!!! Takže máte len to čo si zaplatíte.. chcete Luxus? Šetrite!

Zdravím cestovateľov :) Pred 2 rokami som bola s touto cestovkou v Turecku - bol to zájazd ultra last minute :) .Zájazd som si kúpila v piatok a v sobotu som cestovala. Bola som spokojná, dokonca som ani neplatila príplatok za 1-posteľovú izbu. Skvelá cena za plnú penziu. Ubytovanie bolo trochu ďalej od mora, ale mne to nevadilo. 

Dobrý den prajem,
rada by som sa spýtala na skúsenosti s touto CK z letenej sezony 2017 - Turecko...služby CK,delegátov a leteckej spoločnosti (odlety,prílety...)
Dakujem velmi pekne za každý postreh :)

samozrejme, že sú to podvodníci, Murat Kizilsac bol najväčší podvodník no ten aspoň odišiel mimo Slovenská a sedí v pozadí a čaká na vhodnú chvíľu, kedy sa nabalí a pôjde do Maďarska tam ma vytvorene podnikateľské prostredie. Zaujímave, že nikomu to nebolo divne, že prebrali z Karye, prihlášky, rezervačné systémy, vouchery, akurát zmenili logo, kompetentné úrady sa tým nezaoberajú. V pozadí Orexu je Ali Mustafa Koruk, ďalší podvodnik, prava ruka Murata Kizilsaca, s ktorým podnikali - podvádzali v Karya , tých Muratových ľudí v Orexe je oveľa viac.

Boli sme s touto CK v Side, v hoteli Ozlem Garden. Kedze si vzdy dopredu preverime ubytovanie na nete /booking, tripadvisor a pod/ , s ubytovanim sme nemali v podstate ziadne problemy, splnalo vsetko, co ponukali v CK - t.j. poloha, izba, stravovanie, sluzby - zajazd zodpovedal cene ...v hoteli sme boli len dve zo Slovenska a s delegatkou sme sa stretli len raz - na druhy den po prichode poobede, takze ak nemate aspon nejake jazykove schopnosti a pri prichode do hotela sa vyskytne nejaky problem, ste odkazaní len sami na seba.... odporucam nekupovat si fakultativne zajazdy cez CK , su predrazene a v podstate Vam neponuknu nic navyse oproti tomu, keby ste si kupili zajazd v mestecku u miestneho predajcu... doprava ta a spat bola v poriadku - hodinove meskanie lietadla cestou naspat nepovazujem za problem CK...

Neseriózna CK.
Táto CK bola obstaravateľom zájazdu 5* Crystal Sunrise Queen v Side .Zaplatili sme rovnakú sumu za 3 dospelé osoby s výhľadom na more.
Realita bola 2+ PRíSTELKA, izba malá,stolík museli vyhodiť na balkón, aby sa tam zmestila 3 posteľ.
Výhľad na more bol bočný s výhladom skôr na záhradu.
Nikdy s touto cestovkou nepocestujem a rozdiel sumy budem vymáhať súdnou cestou.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi