Rád niekoho posprevádzam po kopcoch

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, na jeseň chodím cez voľné dni veľa na turistiku, hlavne Štiavnické vrchy, Vtáčnik, Pohronský Inovec, Kremnické vrchy, Krupinská planina, ale aj zvyšok Slovenska. Bol by som rád, keby môžem ukázať pekné a zaujímavé miesta aj niekomu inému a je veselšie ísť s niekým ako sám. Som športovec a mám 26 rokov. Kontakt na mňa [email protected]

Sws Jakub Kam sa chystas?

Ahoj Lukáš, najskôr v sobotu 16teho zo Žiaru cez Šášov do Banskej Štiavnice po modrej.

Pridal by som sa , ak sa da - som v na dovolevke v BB do 17teho. Buduci tyzden , pripadne tuto nedelu sa chystam na Tomasovsky vyhlad a Dumbier ak vyjde pocasie.

Ďumbier by bol super, len sa mi nedá najbližší víkend. Uži si to teda a ozvi sa potom ku koncu budúceho týždňa, či platí.

Dobry den, prosim kontaktujte ma pri naplanovani najblizsej tury/vybehu/prechodu, rada sa pridam (najma cez vikendy). Rada spoznam ludi, ktori sa turistike venuju celorocne a pravidelne, su sportovo zalozeni. Lenka

Ahojte, aj ja by som sa pridala. Kontakt na mňa: [email protected]

Ahojte, môžme sa dohodnúť, že sa stretneme v sobotu ráno medzi pol 9 a 9tou v Žiari na železničnej stanici ? Ak teda súhlasíte s trasou, je to 25 km a skončili by sme v Štiavnici. Počasie nebude až tak zlé :-)

Čaute, tento týždeň (hocikedy) by som rada išla Choč, Ďumbier. Ak by mal niekto čas a chuť pridať sa bolo by super :) [email protected].

Ahojte, v nedeľu 22.10. mám vo výhľade túru z Banskej Bystrice, prípadne Králikov cez Skalku a hostinec do Kremnice. Budem v BB ráno o pol 8. Kratšia trasa by bola do 20, dlhšia do 27 km.

Ahojte, pridáte sa niekto v nedeľu 17.12. na okruh zo Smoleníc na Záruby a späť do Smoleníc ? Dĺžka trochu nad 20km, začiatok o ôsmej a koniec najneskôr pred štvrtou. Keby niečo, kontakt je v prvom príspevku.

Ahojte aj ja by som sa rada pridala mam 25r. a email na mna je [email protected]

Jaj, neskoro si napísala...ale aj tak sme miesto toho išli z Pezinka na Veľkú Homolu a Vysokú, takže Smolenice sa prekladajú na inokedy a isto sem napíšem, keď budem mať nejakú túru v pláne :-)

Ahojte, je to ešte ďaleko, ale na 30.6. a 1.7. plánujem túru z Necpál na Borišov, prespať na chate pod Borišovom a na druhý deň skoro ráno pokračovať na Ploskú, Ostredok, Krížnu a potom podľa času skončiť na Donovaloch alebo Starých Horách. Začiatok by bol teda v sobotu 30.6. niekedy po 14tej v Necpaloch. Ak by ste sa chceli pridať, píšte na [email protected]

Ahojte, teraz od piatka do nedele mám voľno a aspon jeden deň isto niekam pôjdem.

Nechcete sa niekto pridať, že by sme sa dohodli kedy a kam ?

Ak haj, tak sa ozvite cez komentáre alebo na mail [email protected]

Piatok 26. júla sa chystám prejsť trasy v rozlohu aj nadmorskou výškou najmenšom slovenskom pohorí Burda. Je to zaujímavé miesto medzi sútokmi Hrona s Dunajom a Ipľa s Dunajom. Má byť teplo, tak sa aj okúpem, pri Dunaji sú pekné pláže :-) Plánujem ísť autobusom zo Štúrova do Kamenice nad Hronom (čím skôr, tým lepšie), kde aj skončím. Turistika je to nenáročná, dokopy 4-5 hodín chodenia. Ak by sa niekto chcel pridať, tak budem rád. Píšte sem alebo na [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi