MAROKO DECEMBER 2 TYZDNE

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Kto sa prida, najradsej aj muzske pohlavie kvoli bezpecnosti, do Maroka v decembri na 2 tyzdne? odlet a prilet Budapest.

sice nebudem mat odlet z budapesti ale mesiac mi vyhovuje

aha tak letis asi z viedne. my baby prilietame do Marakesu a odlietame z Agadiru, tak ak sa chces pripojit alebo co, daj vediet.

ja si robim mensi okruh, barcelona, kanarske ostrovy, madrid a maroko

mam prilet do tangieru 14/12 a potom zacina moj presun do agadiru odkial letim 26/12 do budapesti

Aha, my 11.12. do marakesu, jedna neskor za nami 15.12. do marakesa a 23.12. odlet z agadiru, domov sa pride az 24.12.
a medzi tymto casom popozerat nieco chceme a asi aj auto pozicat.

teoreticky by sme sa mohli stretnut 21-22/12 v agadire, vtedy by som tam zrejme mal prist ale este nemam na 100% plan, resp zatal nemam zadny :)

Ved to ze ani ja... Cestovatelia hovoria ze tam sa ani nedá... Preto ani neviem ako mam zabookovat ubytko. Vravia ze jednať na mieste, ale na to by som sa nespoliehala, dosť sa tam kradne a ktovie na koho človek narazi...
Koľko si dal za letenky? A s čím?

v pohode sa tam da vsetko naplanovat, ubytko zabookovat trebars cez booking (moj refferal, zlava 10% na ubytko)

https://www.booking.com/s/34_6/gugu1227

resp airbnb (moj referal, zlava na prve ubytko 25€)

www.airbnb.cz/c/dadob

na mieste tiez v pohode zozenes ale vsetko zalezi od toho co ocakavas, s jednanim som tam moc teda nepochodil, bol som tam 2 roky dozadu

tu je moj dennicek (su tam aj celkove vydaje)

https://www.travelblog.org/Bloggers/baca12/Trips/28393

a moc sa tam kradne? tak to som si vobec nevsimol, su tam normalny ludia tak ako u nas, v pohode ti pomozu ani velke odrbavanie turistov som tam nezazil ako som vsade cital ani doternost (ak nepoctam fes ale bolo to vsetko s mierou)

za mna maroko uplne pohodova bezproblemova krajina

moj zhruba plan je zatial (doladim zajtra,bo cul robim tenerife) : tangier,  Chefchaouen, kenitra, el jadida, essaoira, agadir

tak a cul tie letenky:

wizzair - budapest - barcelona - 14€

ryanair - barcelona - tenerife - 35€ (ano viem ,ze pojde cena este dole ale nemal som na to nervy)

ryanair - tenerife - madrid - 20€

ryanair - madrid - tnagier - 10€

wizzair - agadir - budapest - 15€

samozrejme vsetko je len s prirucnou batozinou a wizzair su ceny pre clenov

Viem, aj ja bookujem len cez booking a airbnb, zlavy mame kazdy.. :D
na airbnb su teraz 35 eurove pri novom konte.
Na booking su tiez ovela vacsie zlavy v obehu ako len 10 percent.
Neboj, aj ja mam prehlad v tychto veciach a niekedy si sama najdem veci co nenajdem v ziadnej facebookovskej "speci" skupine. ;-)

Ja uz od marca, ked som zbadala pri kupe leteniek na balkan ze budu lety do marakesu, uvazujem o maroku a citam a rozpravam sa s roznymi cestovatelmi a kazdy jeden potvrdil ze si tam treba davat velky pozor, ze tam kradnu uz male deti, az po pracovnikov na letisku... keby som to citala u jedneho nepoviem, ale fakt velmi vela cestovatelov to pise, aj taka co tam bola uz 10 krat..
Pisu ako chcu predat drogy, ako cudzinky v trme vrme chytaju na trhoch, ako zvedu do uliciek turistov aby od nich vymamili peniaze, ako ubytko najdene na mieste moze skoncit s ukradnutim batoziny.. ako je to uz preturistovane a my z Europy sme pre nich chodiaca penazenka... zial... Zato som chcela do party nie len zeny, ale aj chlapov, len kvoli bezpecnosti.

No pise sa tam vela, takze urcite si treba davat pozor, ale za navstevu isto stoji, plus ja mam na facebooku velmi vela marockych virtualnych kamaratov, takze mozno sa mi to moze zist..

Co sa tyka leteniek, tiez som sledovala pred kupou uz dlho, tiez mam clenstvo a tiez lietam bez prirucnej, ale do budapesti za 15 eur? hmm, to je nejak malo, najmenej som videla za 20. a to je uz fakt snad minimum. (z BUD)
Ale je pravda, ze to nesledujem kazducky den.

Aj tak som ale vymakla lacnejsie ako mi hovoria niektori ini cestovatelia.

jojo maroko je krute a nebezpecne.

podla info od cestovatelov tam vraj dokonca aj deti pozieraju a moje virtualne kamosky ma tiez podviedli ked som sa s nimi stretol, vykluli sa z nich velky chlapi co mi chceli predat hasis.

 

Presne, tu drogu..

Inak urcite budem verit viac tym desiatkam cestovatelom ako tebe jednemu.

Pa.

Baby, same do Maroka urcite nechodte, ja cestujem vela a sama, ale som velmi rada, ze do Maroka sme sli spolu s priatelom a kamoskou, ta, ak sa od nas vzdialila, tak ju obchytkavali, sledovali, alebo v obchodoch ignorovali, zatial co ku mne sa chovali ako k princeznej, lebo bez muza tam zena neznamena nic. Tiez pozor na auto pozicovne, skuste najst taku, kde nebudu chciet udaje z kreditky, alebo velku zalohu, viac ludi uz takto osklbali. Ale inak je to krasna krajina, nadherna a zaujimava. Stastnu cestu.

Dakujem, presne toto pocuvam od kazdeho. Zial, sme len same baby zatial ale aspon viacere.. Keby sme cakali ci sa niekto prida, nikdy by z toho mi nebolo. Kazdy len vymysla, toto je taka mentalita. No a s tym osklbanim veru asi skusaju vsade.. Dakujeme. :)

Caute ja idem.do maroka v termine 7-18 november, nejde nahodou niekto vtedy ??? Dik robert

Ahojte,som v termine 19.12-28.12. v Maroku,s priletom do Agadiru,odlet Marakesch,kto sa chce pridat,kludne sa ozvite.

Caute,
my ideme taka vacsia partia ludi(z KE) do Maroka 15.12.2017 z Budapeste- Marrakesh a spat Marrakesh -Budapest 22.12.2017. Plan mame prenajat auta smer Ouarzazate- dalej do puste Merzouga - pokracujeme cez vnutrozemie do Fesu- Meknes- Rabat- Casablaca a spat do Marrakeshu. Pozriet si cim viac veci a hlavne toho vela zazit :-)

T.

Ahojte,
ak by ste potrebovali doplnit miesto v aute,rad sa pridam ;) Do Marrakeshu priletim 17.12. Kedy vyrazate do Ouarzazate? Chcem ist tym istym smerom,ak by ste mali volne miesto v aute,ozvite sa prosim na [email protected] Mato

tak co anonymka, ako bolo v tejto velmi nebezpecnej krajine?

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi