Parťak, partner :-)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj , hľadám priateľa na pekne a prijemne trávenie voľného času, nebránim sa ani dlhotrvajúcemu vzťahu.kedze mam malo prilezitosti sa zoznamit, tak si aj touto cestou hladam priatela :-)

Ahoj som 34 rocny Bratislavcan a tiez hladam kamosku na potulky v prirode a cestovanie ak budes mat chut napis a mozme nieco podniknut.Moj mail [email protected]

Ako čudujem sa, že na toto vôbec niekto zareaguje. Zadávateľ amonym, chýbajú akékoľvek ďalšie infornácie, či už aspoñ vekové alebo geolokačné. Okrem toho toto tu nie je zoznamka. TAK SA PÝTAM, O ČOM TO TU JE?

80% prispevkov su tu len chvilkove pohnutky kvazi cestovatelov, ktory si akurat precitali daky blog, pozreli relaciu o cestovani, zbadali lacnu letenku a v tom ich napadlo. Idem aj ja cestovat, tak si dam teda inzerat, avsak ked pride na lamanie chleba zrazu sa zobudia zo svojho velkolepeho cestovatelskeho sna do reality. A potom uz len tisko suchaju nohami :)

Presne ako píšeš keď prišlo už na vec termín letenku a pod. Tak dotyčná osoba sa už viac neozvala a stalo sa mi to viackrát. 

Vôbec nechápem načo sem tí ľudia inzeruju. 

Ale no , nebud zla :) 

Ahojte,

nemám s touto stránkou žiadne skúsenosti, no aj tak to risknem.

Ide o púť do Compostely. Našla/i by sa odvážna/e duša/e, ktoré by sa pridala/i?

Šla by som už aj vo februári. :))

Som 23-ročné dievča, takže má trochu strach ísť sama.

Ďakujem vopred za odpovede.

Ahoj, ak máš seriozny záujem ísť do Santiaga tak sa mi ozvi na email

[email protected] 

Vďaka :). 

zaujem by bol ale bohuzial mi to nevychadza, za 2,5 tyzdna startujeme na 10.mesacnu cestu po azii a mozno aj okolo sveta, uvidim podla leteniek

BACA, mas instagram ? rad by som sledoval tvoju 10 mesacnu cestu po AZII :) vyzera to fajn, a nachytam mozno nejake tipy a inspiraciu :)

fotky budem pridavat iba sporadicky avsak pokusim sa pisat dennik, neskor hodim link

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi