zlatka.sk

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, mate skusenosti niekto s touto CK? :) dakujem.

Chcela by som sa podeliť o skúsenosť s touto cestovnou agentúrou. Fungujú iba online čo mi aj veľmi vyhovovalo nakoľko som pracovne vyťažená a hlavne ma nebaví sedieť v tých CK. Cestovali sme na Dominikánsku republiku naša svadobná cesta :). Po odoslaní mojej požiadavky som dostala veľmi dobré ponuky za skvelé ceny a hotely naozaj na skvelej úrovni. Komunikácia s agentúrou aj vo večerných hodinách, stále ochota odpovedať na otázky a hlavne sa mi páčil priateľský prístup. Veľmi odporúčam služby tejto agentúry a teším sa na ďalšiu dovolenku :)

Boli sme cez túto CA minulý rok v Turecku hotel Royal Dragon veľmi dobrý hotel naše detičky si prišli na svoje ale tak isto aj my dospelí :) Samozrejme už máme kúpený zájazd aj na toto leto tešíme sa. Pani v CA je veľmi ochotná a trpezlivá :) Nakoľko sme nevedeli presný termín no nakoniec sme to všetko doladili a hlavne rýchlo sme všetko vybavili. Veľmi pekne ďakujeme a určite doporučujem veľmi ľudský a kamarátsky prístup s ktorým sa stretnete málo kde.

Bol som veľmi spokojný. Nedávno sme sa vrátili z dovolenky v Egypte Sunwing Waterworld jedna pecka hotel. Určite doporučujem tak isto aj služby agentúry veľmi profesionálny prístup :) Ďakujem

Boli sme minulý rok v Turecku cez zlatku veľká spokojnosť. Tento rok opäť Turecko cez zlatku tak sa tešíme ;)

Chodíme so Zlatkou každý rok a stále dostaneme to čo si zaplatíme. Veľká spokojnosť, rodinná atmosféra odporúčam :)

Zakúpili sme si s rodinkou dovolenku v Španielsku. Vybrali nám veľmi pekný hotel za skvelú cenu a veľmi rýchlo sme to všetko vybavili. Nemuseli sme čakať niekde na predajni a chodiť hore dole. Veľmi kvalitné služby a komunikácia na vysokej úrovni. Ďakujeme a budeme odporúčať všetkým naším známym :)

Nedávno sme sa vrátili z dovolenky v Turecku bolo úžasne. Všetko prebehlo ako bolo povedané. Ešte som sa s takou starostlivosťou o klienta nestretol. Ďakujeme. Roland

Boli sme teraz na last minute v Španielsku veľmi sa nám páčilo a všetko sme vybavili do pol hodinky :) Dovolenka bola podľa našich predstáv a za úžasnú cenu. Veľmi pekne ďakujeme a odporúčame.

Veľmi dobrá cestovná agentúra. Ľudský prístup a stále odpovedajú na otázky a doporučia fakt krásne dovolenky. Boli sme aj minulý rok a tešíme sa aj tento rok na dovolenku v Tunisku ;)

Túto cestovnú agentúru mi doporučila kolegyňa ktorá bola maximálne spokojná so službami. Zháňala som svadobnú cestu niekam do raja a práve táto agentúra mi našla presne to čo sme s manželom chceli. Boli sme krásnych 8 dní na Maldivách bolo to úžasné a hlavne veľmi rýchlo vybavené, všetko čo povedali aj dodržali. Určite doporučujem. Ďakujeme <3

Boli sme partia na poznávacom zájazde v Číne cez túto CK. Všetko perfektne zorganizované. Máme krásne zážitky a určite sa cez zlatku vyberieme na ďalší poznávací zájazd. Keby sa tu dali pridávať aj fotografie rád by som prispel ;)

Cez zlatku sme chodili stále do Bulharska boli sme maximálne spokojní aj s výberom a prístupom. Je vidieť kto robí svoju prácu pre radosť. Odporúčam. Marika

Vrátili sme sa z krásneho Zakyntosu. Určite doporučujem služby tejto cestovnej agentúry. Boli sme prvý krát na základe dobrých referencií a naozaj sme boli maximálne spokojní.
Ďakujeme

Boli sme tento jún na dovolenke cez cestovnú agentúru zlatka a všetko bolo v poriadku. Boli sme veľmi spokojní so službami tak isto aj s prístupom a vybavenie klienta. Naozaj som sa cítil celý čas že je o mňa postarané a že im záleží na klientoch. Boli sme v Kaya Artemis veľmi dobrý hotel aj keď neubytúvajú v hlavnej budove kvôli hráčom z kasína ale všetko veľmi pekné, čisté a nádherné more určite sa tam treba ísť pozrieť :)

Zakúpili sme si zájazd cez Zlatku.sk boli sme spokojní aj so službami a tak isto s doporučení hotela v Turecku Selectum Luxury Resort v Beleku naozaj topka hotel.

Máme s touto CA veľmi dobré skúsenosti naozaj dobre poradia :) Boli sme na Kube za skvelý peniaz a naozaj kvalitné služby. Konečne som našla agentúru ktorá mi vie dobre poradiť. Naozaj veľký výber a všetko som vybavila rýchlo. Zlatka je topka.

Veľmi pekne by som sa chcela poďakovať tejto CA za sprostredkovanie nezabudnuteľného poznávacieho zájazdu v Nórsku. Mám veľa zážitkov na ktoré budem spomínať do konca života. Veľmi dobré zorganizované, úžasný prístup, môžem len odporúčať. Budúci rok sa chystám do Ameriky len cez cestovnú agentúru Zlatka :)

Vynikajúca cestovná agentúra doporučujem :) Chodím pravidelne každý rok. Stále nám poradia a vyberú skvelú dovolenku.

Veľmi dobrá organizácia boli sme až 8 ľudí cez agentúru zlatka a môžem len potvrdiť tieto vynikajúce referencie. Ešte som sa s takýmto skvelým prístupom v CK nestretol. Navštívili sme poznávací zájazd v Nórsku bol to nezabudnuteľný zážitok a teším sa na ďalšie dovolenky cez zlatku. Ďakujeme

Dakujeme za vyborny pristup a doporucenie dovolenky na Krete. Buduci rok jedine cez zlatka.sk

moja skúsenosť s agentúrou zlatka je veľmi dobrá. S manželom sme hľadali svadobnú cestu no vôbec sme nemali šajnu kam by sme šli len sme vedeli že do exotiky :) Pani mala s nami veľkú trpezlivosť a nakoniec nám vybrali najlepšiu svadobnú cestu akú mohli :) Boli sme dva týždne na Kube v krásnom plažovom hoteli kde boli úžasne služby a aj personál nechcelo sa nám ani domov :D Vďaka zlatke máme krásne spomienky a aj fotky ;)

Bol som prvý krát cez zlatku na super dovolenke v Dominikánskej. Som veľmi scestovaný a naozaj musím povedať že som sa s takým servisom ešte nestretol. Mám veľkú radosť že môžem mať poradkyňu dovolenky stále na telefóne. Odporúčam každému.

Momentálne sme v Egypte hotel Sunwing na jarných prázdninách cez agentúru zlatka. Všetko je v poriadku išli sme prvý krát a budeme chodiť každý rok. Sme veľmi spokojní. Veľmi dobre nám poradili a tešíme sa na ďalšiu dovolenku.
Ďakujeme.
Rodina Liptajová

Pred týždňom sme sa vrátili z exotickej dovolenky Dominikánskej republiky a musím veľmi pochváliť cestovnú agentúru, pretože sa nám venovali a starostlivo nám dovolenku vybrali kde sme boli so všetkými službami, ubytovanie, strava maximálne spokojní. Veľmi sme si oddýchli a teším sa na ďalšiu dovolenku cez túto skvelú agentúru. Ďakujeme Veronika :)

Výborná dovolenka na Kube. Boli sme krásne 2 týždne za veľmi dobrú cenu. Služby na top úrovni. Cestovná agentúra má veľa ponúk určite Vám dobre doporučia, sme maximálne spokojní a doporučujeme služby CA Zlatka.

Celá naša rodina Vám ďakujeme za super dovolenku v Dubaji. Všetko bolo super!!!

Po odoslaní mojej požiadavky som dostala veľmi dobré ponuky za skvelé ceny a hotely naozaj na super urovni. Veľmi pekne ďakujeme, za sprostretkovanie úžsnej, nezabudnuteľnej svadobnej cesty Cuba_Varadero=Sol Palmeras. Odporúčame služby zlatka.sk, veľmi milý, rýchly, profesionálny prístup, najmä veľmi priateľský s veľkou ochotou vo všetkom vyhovieť. Možná komunikácia, aj večer/noc.
Tipy a rady pri vycestovani na Kubu: peniazky si zoberte eura, zamienajte si ich tam v zmenarnach, na hotely, alebo v bankach za CUC, americké doláre tam nikto nechce. Nemusíte sa báť, že sa tam nedorozumiete- kubánci ovládajú viacero jazykov. Kubánci sú milí, výreční. Zarábajú málo, preto sa potešia i malému tringeltu. A keď už budete na Kube, určite navštívte Havanu???.
Pri hľadani ďalšej dovolenky sa určite obrátime na zlatka.sk.

Chcela by som sa CA zlatka poďakovať hlavne za trpezlivosť nakoľko sme išli na svoju prvú dovolenku do exotiky a vedeli nám poradiť na 1*. Veľmi dobré zorganizované a lepšie služby si neviem ani predstaviť. Som veľmi rada že ešte sú taký milý a ochotný ľudia pomôcť a starostlivo odpovedať na všetky otázky ktoré sme mali :) a to ich nebolo málo. Ďakujem a ostávame verní klienti Majka a Rado :)

Cez CA zlatka chodievame pravidelne na dovolenky niekoľko krát za rok dlhe roky :) Stále sa z dovolenky veľmi spokojní. Serióznosť na prvom mieste a starostlivosť ok klient úžasná. Určite odporúčam služby tejto cestovnej agentúry.

Chodíme už celé roky aj naši známy a maximálna spokojnosť. Stále nám doporučia dovolenku z ktorej sa nám nechce ani ísť domov :D CA Zlatka je top cestovná agentúra.

Táto cestovná agentúra nám bola doporučená od známych ktorí chodia cez zlatku každý rok a naozaj som bol veľmi spokojný. Od komunikácie až po doporučené služby všetko super. Je vidieť že pani majiteľke naozaj záleží na spokojnosti klientov. Boli sme v Egypte celá rodinka hotel Barcelo Tiran izbu sme mali so vstupom do bazéna fakt top služby, krásna pláž. Odporúčam využiť služby cestovnej agentúry :)

Veľmi kvalitná cestovná agentúra. Vrátili sme sa s Kuby všetko sme mali dokonale bez žiadnych problemov. Mali sme aj výbornú cenu. Odporúčam ?

V mene svojej rodiny veľmi pekne ďakujem za fantastickú dovolenku v Dominikánskej republike. Hotel Vista Sol Punta Cana sme si zamilovali. S takouto komunikáciou a ochotou som sa ešte nestretol.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi