Spolucestuci/spolucestujuca august 2018

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte dobrodruhovia ? ja sice nie som nejaky extra velky dobrodruh, ale hladam asi skor partacku na dovolenku v auguste, max 10 dni. Klasicka dovolenka, lebo tento rok nemam s kym ist ? ja mam 30 rokov, som z NR, sportovy typ, som slobodna a nekonfliktna zienka, rada si polenosim na plazi ale mam rada aj aktivny oddych ? lokalita nerozhoduje, niekde pri mori by bolo idealne?

Aj ha hladám partáčku na cestovanie...nie mužov! Veselú žienku normálnu s kým sa dá pokecať ,zabávať sa a oddychovať pri mori (nie som lesba ???nemusíte sa báť ! Mam 28 rokov a mam priatela ale on nerád cestuje tak ako ja ) Napíš email a dohodneme sa.Kamarátky bud nemajú na to financiu alebo nedostanú volno ?ja robím cez net takže vyhovuje mi kedykolvek....okres Nitra ...viem aj po madarsky ?

Aj ja hladám partáčku na cestovanie...nie mužov! Veselú žienku normálnu s kým sa dá pokecať ,zabávať sa a oddychovať pri mori (nie som lesba ???nemusíte sa báť ! Mam 28 rokov a mam priatela ale on nerád cestuje tak ako ja ) Napíš email a dohodneme sa.Kamarátky bud nemajú na to financiu alebo nedostanú volno ?ja robím cez net takže vyhovuje mi kedykolvek....okres Nitra ...viem aj po madarsky ?

Ahoj, mám 34 rokov, športová postava, single and free a keďže tiež nemám s kým stráviť pár dní niekde pri oddychu, rád sa k Tebe pridám. Teda ak nevadí že som muž. August mi vyhovuje v tedy mám dovolenku. Kde, to mi je prakticky jedno, ale skôr by som uprednostnil nie klasické slovenské dovolenkové destinácie.

Ahoj potencionalna partacka, co vie po madarsky? posielam svoj mail kedze v prvom prispevku som ho neuviedla : [email protected]. mozeme si popisat a mozno sa dohodneme na niecom ? tesim sa?

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi