Partaci do Tatier, Slovenskeho raja a hocikde inde :)

Ahojte, som z Popradu, mam 25 a  hladam ludi na turistiku, prechadzky do Tatier, Slovenskeho raja a inych krasnych kutov Slovenska :) piste hocikto cim viac ludi, tym veselsie :))

ahoj, som z okolia Popradu, 24r., tiež by som rád vyrazil cez víkendy do Tatier a na výlety.

Ahojte, ja nie som z PP a nemám už 25 :D (30), ale tiež by som sa rada pridala :) milujem Tatry a mám toho ešte málo pochodeného a rada by som to napravila :)

Ahoj, tiez mam malo odchodene, rad by som to zmenil, zacat by som chcel Slovenskom. Mam 31, ak by bol zaujem si popisat o pripadnom vylete, staci ked mi napises :)
Marcel

Ahojte, tesi ma ze niekto napisal :D ja mozem momentalne aj cez tyzden keby nahodou ale vikendy ako v pohode a to ze niesi z PP a mas 30 je ten najmensi problem:D a odkial teda si Alexis? bolo by pre teba v pohode dojst niekde do Tatier?:) napiste mi na email: [email protected].

A dohodneme sa kto kedy ma cas a kam by sme sli :)

 

Ja som z BA, ale nemám problém prísť kamkoľvek a hlavne Tatry sú moja srdcovka... kebyže môžem, som tam stále :) som pracujúci človek, takže mne skôr vyhovuje ten víkend, ale sem-tam ma nezabije ísť cez týždeň :D ...
mail: [email protected]

ahojte ja som zo ZA (28), a tiez by som sa pripojil k Vam na rozne vylety a turi po slovensku (info)

Ahoj napis mi na vyssie spomenuty email a dohodneme:) Napis mi kedy mozes, kam by si chcel ist a tak :)

Ahojte! Ja som z TN, to by sme sa mohli po ceste pozbierať :) Dajte vedieť, mám voľno napríklad 14-15 apríla!

[email protected]

Čooo keby sme sa vydali niekam do Tatier budúcu sobotu? Najskôr môžem byť v PP o 8:30 a potom 9:30, 10:30... atď :) aj keď by som vstávala 4:50 tak nvm čo by bolo zo mňa :D ale obetujem :)

napises mi prosim svoj email ?

Buduca sobota by bola super:) uz sa len dohodnut kde:)

Ahojte ja som v BA a tiez sa rada pridam do Tatier :) kontakt [email protected]

Ahojte,tiez by som sa rad pridal som z NR ,pripadne viem niekoho zobrat odtialto...
[email protected]

ahojte, tak ako napokon, ide sa cosi zbuchat a podniknut tento vikend..........

ja by som šiel budúcu nedeľu 22.apríla do Slovenského raja alebo do Tatier ak by ste mali chuť sa pridať, ak by bol záujem tak by som navrhol nejaké trasy

Ahojte, chcela by som absolvovat vystup na koprovsky stit vo vysokych tatrach niekedy medzi 22.6.-25.6. Taky rezky vystup. Hladam mozno aj skupinu, ktora chodi na turistiky do tatier a planuje koprovsky stit. Nechcem ist sama a moji kamarati nechodia vobec na dlhe tury, alebo nemaju cas v tom termine. Mam za sebou celkom dost tatranskych tras, no na koprovskom som nebola. Mam 39r. Stretnutie na strbskom plese. Piste na [email protected]. Dakujem.

Ahojte ja pracujem na liptove v okoli LM cez volno ci uz cez vikend alebo cez tyzden by som sa rada pridala na nejake nenarocne tury, prípadne bike, rôzne výlety, kontakt [email protected]

v sobotu 30.6chcem ist na modre pleso.mal by niekto zaujem_?

Ahojki, neviem ci je to este aktualne ale (infoska som z Ba mam 24) zhanam niekoho, kto by so mnou isiel do Slovenskeho raja od 11 do 14.7. , niekto by sa pridal na tury hmmm? :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi