Eurotour poprad makarska

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Nikdy viac! otrasna "delegatka" ci ako tu pani nazvat-neprijemna podrazdena furia, nedalo sa s nou normalne rozpravat,lebo s ludmi pod 30 rokov sa bavi ako s handrami. ubytovanie je daleko od plaze ani si nechcem predstavit ako tam chodia s detmi, plaze su preplnene, jedlo bolo otrasne, male nechutne porcie z ktorych sa mi obracal zaludok, vela ludi nechavalo plne taniere, ked si chce clovek sam navarit v apartmane, tak mu pani povie ze nie lebo ta kuchyna je nova. izby boli pekne zariadene, co bolo asi jedine plus,no ked sme odchadzali, zistili sme ze prikryvky pod kt. sme cely tyzden spali vobec neperu,len ich vyvetraju, vymenia len obliecku na vankus a plachtu. na izbe sme si este nasli nejaku skumavku vyzeralo to ako krv, naco pani povedala ze to je urcite nieco do sviecky.toaletny papier sme si od nej museli pytat, kedze sme boli 4 na jeden zachod a dali nam az jeden.a to je dalsia vec-mali sme byt v 2 apartmanoch a dali nas 2 pary do jedneho, kde bola jedna spalna s manzelskou postelou a druhy par spal na gauci v kuchyni.urcite neodporucam, hlavne kvoli tej osobe, ktora sa ma o turistov starat a namiesto toho len buzeruje a je neprijemna.

Ahoj, bolo by velmi vhodne, keby ste spomenuli aj meno delegátky. Dalej termín kedy ste na tejto dovolenke boli, meno hotela, konkretnu lokalitu, pripadne svoje meno. Jednoducho, konkretne informácie lebo to čo ste napisali je velmi všeobecne a ak to ma mať zmysel, patričný dosah a následky, chce to viac podrobnosti. Myslim, ze aj majitel cestovky by uvital info, ked ste neboli spokojni s delegatkou. Vdaka

ADMIN

S CK Eurocartour sme cestovali x-krat a vzdy bola maximalna spokojnost po vswtkych strankach. Boli sme s nimi v Bibione asi 6x v Lignane 2x vo Vodiciach 2x a v Paralii 2x. Vsetko super, zalezi kto co ocakava od dovolenky a ubytovania. Ked niekam idem zistim si presnejsie napr do ktorej casti Bibione idem, lebo kazde letovisko ma viac casti detto co sa tyka chorvatska a pod. kedze som absolvovala viac zajazdov kde bolo ubytovanie v apartmanoch je mi jasne ze pri 4 lozkovom pripadne 5 lozkovom apartmane je v kuchyni rozkladaci gauc...to ze apartmany pred vymenov turistov upratuju asi tak: umju dlazku, wc a kupelku a prezlecu vankus je rovnako jasne, postelne pradlo sa ma nosit svoje detto toaletny papier a pod. S delegatkou -ziaden problem, doprava-ziaden problem, dokonca Eurocartou su velmi rychly co sa dopravy tyka. My sme napr raz odhcadzalai z Bibione o 18 vecer a o 2:15 sme boli v NR. pamatam si to ako teraz so Saturom aj Pegasom sme vzdy isli 12 hodin...

Treba rozlišovať medzi EURO Tour Poprad a EURO CAR Tour Nitra.
Sú to 2 rôzne CK s úplne iným zameraním a sú na slovenskom trhu už dlhšiu dobu.

Kufor/ ja som pisala o eurocartour NITRA

To som ja pochopil, ale tema je venovaná CK:
Eurotour poprad makarska

Majú časť náýzvu spoločnú, tak aby si to ľudia nezamieňali (podbnako kedysi TipTour a TipTravel)

Zučastnil som sa aj ja tohto roku 3.turnusu v Makarskej.To,čo CK deklarovala vo svojom prospekte,skutočne aj poskytla.Zájazdu som sa zúčastnilk aj s manželkou a boli sme so službami tejto CK veľmi spokojní.Za výbornú cenu ponúkajú príjemné prežitie dovolenky v destinácií,ktorá je dobrým oddychom a relaxom.

Aj my sme boli s CK Eurotour Poprad na Makarskej a boli sme spokojní, hlavne krásne čisté more a za tú cenu aj služby boli na úrovni. Jediné, čo mi vadilo bola neklimatizovaná jedáleň, to by som uvítala ako veľké plus.

Ahojte dovolenka bola hrozná nikomu neodporúčam z dôvodov:fotky ubytovania nezodpovedaju realite,staré špinavé izby smrdia starou zatuchlinou. 2:more je vzdialene 250m!!KLAMU!!!minimálne 500m do prudkého kopca 3:ich varena strava je nechutná varia horšie ako školskej jedálni malé porcie a pitivo strašne bez chuti bez klimatizacie ale pre stálych klientov dajú vecie porcie a lebsie pitie. 4:Ubytovanie bolo na hvarskej ulici a zmluve bola ina ulica keď sme išli na raňajky alebo obed či veceru tak sme behali len hore kopcom a dole aby sme sa dostali hvarskej do jedálne. 5:Jedine plus ciste more ale prepchate ľuďmi za tieň si musia platiť miesto lebo domáci obsadia všetky borovicové haje praznimi lehatkami karimatkámi za ktoré musia platiť 60 kun. 6:Celkovo nedoručujem služby nezodpovedaju úrovni aj pani delegatkou B. správanie jak väznom!!!!

ĎAKUJEME.
Dovolenku sme trávili na Makarskej s CK EUROTOUR Poprad.
Odporúčame všetkým, ktorí si chcú za dobrú cenu oddýchnuť. Nádherné prostredie.

Výborná a spoĺahlivá cestovka, super strava, super cena, super pobyt, super vedúca, všetko super!!!!!

v mene zúčastnených detičiek, rodičov, starých rodičov a pedagógov si dovolím veľmi pekne poďakovať za skvelý ozdravovací pobyt na Makarskej s CK EUROTOUR Poprad. S ubytovaním a stravou sme boli spokojní, k moru sme sa trošku prešli, čo všetkým len prospelo, pláže čisté, more krištáľové. Čo do počasia, vzhľadom na termín pobytu sme si užili z každého trošku, ale prevažovali krásne, teplé a slnečné dni. Deti sa každý deň kúpali. Celkové prostredie úžasné, mali sme s deťmi kde ísť a užiť si
ako históriu, obchody, detské atrakcie, výlet loďou na ostrovy Brač a Hvar, alebo do Medžugoria, cestou sme sa zastavili na výlet na Plitvických jazerách. Vzhľadom na cenu akú sme zaplatili to bol jeden skvelý pobyt. Pani delegátka sa o nás vzorne počas celého pobytu zaujímala. Preto ešte raz veľmi pekne ďakujeme za úžasný čas na Makarskej a veríme, že o rok sa tam stretneme znova :)

suhlasim tu s niektorymi ludmi more je nadherne no je pravda ze prepchate ludmi hlava na hlave s ubytovanim sme boli celkom spokojny no za tu cenu necekajte interhotel co sa tyka stravy suhlasim tu z viacerimi ze mnohy znami pani delegatky mali vecsie porcie nez my co sa mi nezda fer vzhladom na to ze aasi vsetci sme zaplatili rovnaku cenu a pozadujeme rovnaku kvalitu najhorsie boli obedy samozrejme ze sme sa oboznamili s jedalnym listkom a na prvy pohlad vypadal chutne no po dvoch dnoch nam cestoviny hore krkom liezli a chodili sme iba na polievku ktora bola vyborna co sa tyka veceri boli velmi naozaj velmi male chutne no male predpokladam tak 100g reznik ci max 120 s umelou kasou a ked sme chceli duplu odbila nas casnicka arogantne ze duple nedavame celkovy dojem nasej rodiny ani dobry ani zly sme skor sklamany na buduci rok planujeme opet ale uz s polopenziou za malo penazi necakajte vela muziky

Najskôr to objektívne, čo bolo v rozpore s info uvedenými v ponuke zájazdu:
1. Vzdialenosť od mora 150 metrov. Ani vzdušnou čiarou to nebolo 150 metrov - možno tak 300 metrov. Reálne podchodom cez hlavný ťah cez Makarsku cez celé parkovisko okolo hotelov na najbližšiu preplnenú pláž to bolo z ubykácií podľa GPS 470 metrov. To, že pláže boli preplnené a vďaka zvyklosti nechávať uteráky na pláži cez noc ste ani o 7-mej ráno nenašli miesto kde sa zložiť, asi netreba komentovať. My sme chodili na pláž vzdialenú až 2.5 km od ubykácií, ale aj tam to bolo o 10-tej už hlava na hlave.
2. Strava - plná penzia. Ak niekto berie ako plnú penziu na obed polievku a toť vsjo, tak budiž. Raňajky v štýle "kto prv príde, ten prv melie" - "bufet štýlu na dvoch tanieroch pri kuchyni vyložená saláma a nejaká zelenina, takže ak ste prišli o 5 minút neskôr ako ostatní, ostal Vám len chleba a nejaká tá pomazánka s paradajkou. Inak vzhľadom k organizácií celého pobytu bolo naozaj najefektívnejšie mať len jeden jedálny lístok na celú sezónu od pondelka do nedele - nik totiž nezažil zopakovanie žiadneho jedla. Zjednodušene každý turnus jedol presne to samé. Ďalšia dôležitá vec k starve, resp. k organizácií stravovania bolo to, že na odber stravy (inak by som to nenazval) sme mali presne vyčlenený čas a to pol hodiny. Pred nami na našich miestach sedeli tí, čo ich doviezli v pondelok a kým sme dojedli, tak už čakali na jedlo ďalší.
3. Ubytovanie v apartmánoch. Tu treba zadefinovať čo to je apartmán. Mala by to byť spálňa s aspoň čiastočne oddelenou ďalšou miestnosťou (kuchyňa/obývačka). Samozrejme vlastné sociálne zariadenie - to asi jediné z tejto definície pri ubytovaní platilo. Ubytovanie má táto "cestovka" riešené prostredníctvom lokálnych majiteľov. To znamená že keď pricestujete, majiteľka cestovky a delegát v jednej osobe Vás zadelí majiteľovi okolitého domu a ten Vás ubytuje. Zodpovednosť za kvalitu ubytovania je teda na miestnom majiteľovi domu a majiteľky "cestovky" robí len sprostredkovateľa, takže nebolo žiadnou výnimkou keď nespokojní počuli s úsmevom na tvári, že ich proste nemajú kde inde ubytovať. Zarážajúce bolo aj to, že tí miestni majitelia na webe inzerujú ponuky ubytovania v tých istých domoch - samozrejme v inej kvalite - klimatizované ozajstné apartmány. "Cestovka" teda išla cestou totálneho low-cost a prenajala to, čo štandardne nebolo prenajateľné.
4. Doprava. Tá bola v pohode. Autobus čistý, pomerne veľa miesta na nohy a autobusáci (otec a syn) tiež pohoďáci. Proste žiadny "Karel a Karel".
Teraz to subjektívne:
Prvý dojem nebol vôbec zlý. Docestovali sme. Na odstavnej ploche pri hlavnej ceste stál mladý chalan (jeden zo synov majiteľky "cestovky"). Vzal nás k jedálni, kde čakala majiteľka/delegátka, povedala nám ako so stravou a pridelila nás podľa nejakého divokého zoznamu miestnym majiteľom domov. Tí nás vzali do našich "apartmánov". Apartmány to ale neboli - len malé izby s miniatúrnym sociálnym zariadením. Samozrejme bez klimatizácie. To, že v noci teplota nešla pod 25 stupňov a museli ste mať otvorené okná asi netreba hovoriť. Asi netreba hovoriť ani to, že nikto nedodržoval nočný kľud, takže toho človek moc nenaspal.
Fakultatívne výlety s touto "cestovkou"? - v štýle "tu býva pán a ten vás tam odvezie..."...či už mikrobusom do Medžugoria (veľmi obľúbené hlavne staršími dovolenkármi), alebo loďou na Hvar...samozrejme za také peniaze, že po sezóne si môže kúpiť nový autobus, resp. loď...k tomu Vás vezme k nemu domov a predá Vám nejaký ten miestny alkohol (samozrejme s prímorskou prirážkou - to ale zistíte až po návšteve potravín (Konzum)). Pritom stačí prejsť do mestského prístavu a máte za rovnaké peniaze (alebo lacnejšie ak vyjednáte nejakú malú zľavu) výlet na skutočnej výletnej lodi s ľuďmi čo sa Vám budú venovať, ešte aj s výberom jedla a občerstvenia v cene.
Posledný deň dovolenky ma ale dojal totálne. Miestni "poskytovatelia ubytovania" nás vyhnali z izieb už o siedmej ráno. Po raňajkách sme si odniesli kufre pekne na rovnakú odstavnú plochu, kde nás pre týždňov vyložili z autobusu a čakali sme a čakali. Správne tipujete že miesto na odloženie batožiny u tejto "cestovky" nie je...s odôvosnení "veď tú chvíľku počkáte...". Takto sme čakali do pol 10-tej, kým neprišiel autobus s novými nešťastníkmi, ktorí evidentne nevedeli čo čoho idú (inak aj mne bolo divné, že keď sme mi prišli, tí ktorých sme striedali sa moc neusmievali). Naložili sme sa do autobusu a autobusák zahlásil že sa odchádza o siedmej večer. Mohli sme sa samozrejme ísť kúpať a opaľovať, len sa potom moc nebolo kde osprchovať z opaľovacieho krému a soli, lebo sprchy na plážach boli na mince a fungovali ako sa im chcelo...resp. nechcelo. S toaletou bol tiež celkom problém, lebo tie verejné okrem toho že to bol strašný humus, boli s čakačkou tak na pol hodiny. Samozrejme sme to nejako - ako celú dovolenku prežili a šťastne docestovali domov. Obaja sme schudli a nabrali celkom slušnú kondičku - z toho chodenia na pláž. Takže to malo aj nejaké pozitíva.
Na záver to zhrniem - buď choďte individuálne "na blink" a vyjde Vás to lacnejšie ako cez túto "cestovku" s tým, že budete mať ubytovanie ako sa patrí, alebo si tú stovku priplaťte a choďte s poriadnou cestovkou. My sme sa nechali nahovoriť známymi na "dedinský" zájazd (všetci "účastníci zájazdu" boli z našej dediny a okolia a bola to chyba.

Ahojte. S touto cestovkou sme boli tohto toku väčšia partia (23 osôb) na dovolenke na Makarskej Riviere a musím povedať, že to bolo úžasných 10 dní, ktoré sme strávili v príjemnom prostredí. Boli sme ubytovaný v apartmánoch, ktoré krásne čisté a veľmi pekne zariadené.
Čo sa týka stravy, bola veľmi chutná a rôznorodá každý deň bolo iné jedlo takže sa nám neopakovala dookola stále ta istá strava. Pani delegátka bola veľmi príjemná a milá a vo všetkom o čo sme ju požiadali nám vyhovela.
More bolo veľmi pekné čiste, čo sa tyká pláže ta bola udržiavaná bolo tam síce viac ľudí ale kedže sa jedna o Makarskú rivieru, ktorá je veľmi vyhľadávaná bolo to všetko v poriadku.
Čo sa týka pomeru ceny a kvality hodnotím túto cestovnú kanceláriu veľmi pozitívne a 10 dňový pobyt pri mori nás vyšiel lacnejšie než týždňová dovolenka niekde na Slovensku. Budúci rok plánujeme opäť využiť služby tejto CK a stráviť skvelú dovolenku na Makarskej.

Dobrý deň boli ste tento rok na dovolenke a v ktorom apartmáne ste boli ubytovaní ďakujem pekne za odpoveď

Tento pobyt určite nebudeme opakovať a ani nikomu odporúčať. V prvom rade veľmi nesympatická a nepríjemná majiteľka a delegátka tejto CK Eurotour Poprad, ktorá sa jednoducho s Vami nebude baviť ak za ňou prídete, že ste nedajbože s niečím nespokojný. Vzdialenosť od mora je jednoznačne zavádzajúca a strava ako vystrihnutá zo školskej jedálne a aj porcie boli skôr detské, ale tieto veci by sme prekusli. Najhoršie bolo ubytovanie. Špinavé, staré izby s výhľadom na strom a za ním ďalší dom. Veci sme si ani nevybalili, lebo skrine boli zatuchnuté, police v nich špinavé a jednu celú skriňu sme mali plnú vecí domácich majiteľov, t.j. kabáty, oblečenie, televízor a podobné veci, ktoré tam podľa môjho názoru nemajú čo robiť. V kúpeľni nás každý večer vítali malé šváby, ktoré sme si cez deň, keď sme prišli nevšimli, ale keď ste večer zapli svetlo začali pobehovať po dlážke v sprchovom kúte, sem tam sa nejaký našiel aj v umývadle. Boli sme partia štyroch mladých ľudí (25 r)., ktorých sa pani Benková rozhodla ubytovať do apartmánu, ktorí sme zdieľali s domácim starším manželským párom, od ktorých nás delili len zamknuté dvere ktoré sa nachádzali priamo v kúpelni. Balkóny sme mali samozrejme spojené predelené metrovým múrom, čiže keď sme si náhodou chceli večer posedieť na balkóne, zahrať karty, niečo vypiť, pani domáca sa neustále striedala s manželom, zazerali na nás, ukazovali nám aby sme šli spať a podobne a to nevydržali ani do 22.00, pričom na apartmáne sme mali napísané, že nočný kľud od 23.00, tak nám nič neostávalo len si ísť stále sadnúť niekam do mesta, aj keď sme niekedy nemali chuť, lebo to bolo ďaleko a boli sme unavení zo slnka no spať sa nám tiež tak skoro nechcelo ísť, čiže sme nemali na výber, lebo sme sa tam cítili veľmi nepríjemne. V autobuse s nami necestovali žiadni mladí ľudia, okrem nás tam boli asi ešte dve mladé rodinky s deťmi ale inak všetko starší ľudia nad 50 rokov. Neviem podľa čoho pani delegátka rozdeľovala izby, keď práve nás mladých takto ubytovala, ale reklamácie neprijíma, lebo ona Vás nemá, kde inde dať, takže sa pripravte na to, že ak náhodou nebudete s niečím spokojní nebude mať ani najmenšiu snahu s tým niečo zrobiť. Pozitívne recenzie píšu podľa mňa len tie jej všetky známe, ktorých tam bolo dosť a verím tomu, že ich ubytovanie vyzeralo úplne inak ako naše.

Chcem sa veľmi pekne poďakovať za nádherne strávenú dovolenku vďaka Vašej cestovnej agentúre.. Bola to moja prvá dovolenka v živote a musím povedať, že dopadla nad moje očakávania aj vďaka ľuďom z cestovky za ich ochotu, priateľskosť a hlavne ľudskosť, ktorá tak v mnohých z nás chýba... Som nesmierne rada, že som Vás spoznala a dúfam, že takto o rok Vám budem znova takto nadšene ďakovať... MAKARSKA je nádherná, stravovanie super, izba krásna, nová a hlavne čistá... Vrelo odporúčam

Na dovolenke s Ck Euro Tour Poprad som bola 3x a nemozem povedat nic zle na poskytnute sluzby. Vzdy usmiata obsluha, ochotna delegatka, ktora urobi pre pohodlie hosti maximum a to iste aj pani majitelka. Vrelo odporucam

Ahojte CK Euro Tour Poprad.
Srdecne sa Vam chceme podakovat za krasne stravenu dovolenku. Ubytovanie bolo na urovni. Personal ochotne poradil a zodpovedal na kazdu otazku. Strava bola v pohode. Dovolenka nie je o prejedani sa!!!! Za tu cenu pobytu je to az vela co sme dostali. (Zo zaciatku sme tej cene ani nechceli verit). O rok sa vidime opat :) Majte sa krasne- nech sa Vam vsetkym dari.

Pozorne si precitajte tuto stranku a SAMI zistite, ze vsetky pozitivne recenzie pise pani majitelka B., alebo jej rodina a su v podstate FEJK! Lebo v kazdej z tychto recenzii neni ani naznak negativnych zazitkov, ci miesta na zlepsenie. Aj v 5 hviezdickovych hoteloch mavaju klienti vyhrady, no tu sa chvali s vysoko obsadenymi pobytmi kvazy sama. Trochu sebareflexie pani B. nezaskodi, ale vyzera, ze vy sa zlepsit nechcete, lebo je to vas zivotny styl, jednych okradat a oblbovat a druhym davat vacsie porcie a krajsie izby. Je to take Slovenske... Neviem ako vas mozu Chorvati mat radi. Nerobte nam tam hanbu. Necestoval som s vami a ani nikdy nebudem, jedine, ze vam dorastie chrbtova kost. To je realny obraz v CK eurotour makarska poprad. Varoval som vas.

Este dodavam pozrite si komentare 20.6 a 20.6 a 21.6 hned 3 iduce po sebe, sa snazi prekryt jeden negativny pozitivnymi fejkami, lahko citatelne. Ostatne niesu vynimkou.

"Realita" neviem akým právom hodnotíte cestovnú kanceláriu pani Benkovej, keď sám uvádzate, že ste necestovali a ani nebudete využívať služby tejto ck! Hodnotíte niečo, čo ste v živote nevyskúšali....? A to nie len na tomto recenznom fóre! Ja som bola s cestovkou pani Benkovej dva roky po sebe na dovolenke na Makarskej a bola som skutočne milo prekvapená zo služieb,ktoré ponúka. Strava bežná jednoduchá, ktorá zasýti, ubytovanie v krásnych a hlavne čistých izbách, doprava bezpečná so zodpovednými a milými šoférmi. Ak tvrdíte, že pani Benková si tu recenzuje sama bez akýchkoľvek negatívnych zážitkov... Ja Vám poviem negatívum tejto ck! Mali by zvýšiť cenu pobytov, pretože to čo ponúkajú je omnoho hodnotnejšie a nie za takú smiešnu cenu robiť túto prácu. Trošku pochodte svet a potom komentujte niečo o čom ani páry nemáte pán " REALITA ". A nabudúce napíšte svoje meno, keď ste taký frajer. Prajem pani Benkovej, veľa spokojných zákazníkov a vydarenú letnú sezónnu 2017.

Všetko bolo v poriadku, okrem ubytovania, ďaleko od ostatných ubytovaných, hore strmým kopcom,ubytoval nás majiteľ domu, ktorý nám našťastie pomohol s kuframi, privítal nás prípitkom, babka nám nosila ovocie , koláčiky, veľmi príjemní ľudia. Izba, sociálne zariadenie čisté, výhľad z balkóna do záhrady, Keď sme sa pýtali, majiteľky cestovky p. Benkovej, prečo nás neubytovala spolu s ostatnými , neboli sme hodní ani odpovede, ani jej pohľadu. Na našom turnuse bola stále nahnevaná a nevrlá, takže sme si ju radšej nevšímali. Strava chutná, obsluhujúci personál milý a ochotný. Napriek tomu, že sme boli izolovaný od ostatných účastníkov zájazdu, boli sme dobrá partia a dovolenku na Makarskej s touto cestovkou by sme si zopakovali.

a ešte musím dodať, že majitelia domu, kde sme boli ubytovaný nás v posledný deň pobytu nevyháňali z izby hneď ráno, mohli sme u nich ostať až do odchodu, takže ubytovanie i napriek strmému kopcu sme mali perfektné, nikto nás nevyrušoval, nikto nám nič nezakazoval, domáci super na jednotku, ticho a pokoj, po horúcom dni a pláži, kde bola hlava na hlave.

Bola som s touto cestovkou tohto roku prvýkrát a bola som veľmi spokojná. Strava bola veľmi chutná, polievky ste si mohli nabrať, koľko ste chceli, aj zeleniny bolo pri raňajkách dosť, akurát by som uvítala celozrnné pečivo, lebo bol iba biely chlieb. Personál milý a ústretový, ubytovanie čisté, izby trochu menšie, ale aj tak sme väčšinou sedeli na balkóne, ktorý bol veľký, mali sme vlastný sušiak na prádlo a na izbe rýchlovarnú konvicu. Ubytovanie bolo síce trochu do kopca, ale veď celá Makarská je do kopca, iba hotely na pláži nie, ale to už je iná cenová kategória. Pláž je rozľahlá, takže to miesto v tieni sa vždy nájde, len treba zájsť trochu bokom. Večer je tam veľmi živo, dá sa dobre posedieť a ochutnať miestne špeciality. Podľa mňa super dovolenka
za nízku cenu. Určite pôjdem aj nabudúce.

Dobrý deň,

chcela by som sa vašej cestovnej kancelárii v mene celej našej "partie"

Dobrý, mi sme boli na Makarskej riviére cez ck eurotour Poprad v termíne 3.7.2017 do 12.7.2017, a za nás môžem povedať že sme boli veľmi spokojní s dovolenkou. Ubytovanie bolo dobré aj stravovanie, šoféri autobusu veľmi príjemný páni, Makarska je veľmi krásna. Odporúčame vrelo.
Štefan Feješ

Dobrý deň. S cestovkou pani Benkovej sme na Makarskej už 3ti krát a nikdy nebol dovod sa sťažovať. Cena je primeraná kvalite. Ľudia tu kritizujú ale za túto cenu je to super dovolenka. A ak sa niekto sťažuje na ubytko tak jedine ze ma blbe počasie a musí byt na izbe dlhší čas ale inak je človek na izbe maximalne 3hodky ak neratam spánok. Takže vrelo odporúčam kto si chce oddýchnuť za rozumnú cenu. A ludia co sa sťažovali na kopce ze musia šliapať k moru nech si priplatia 300€ a budu pri mori a potom sa budú sťažovať ze maju aj v noci hluk z nočného života makarskej.a cela makarska je jeden veľký kopec takze asi toľko. Dakujeme za krásnu dovolenku.

Boli sme na dovolenke s CK Eurotur Poprad 10 dní , boli sme prvý krát, určite nie posledný

Dovolenka cez CK Euro Tour Poprad, dve rodiny , vlastná doprava, dovolenka prosto úžastná. Krásne ubytovanie, apartmanové izby, priestranné ,čiste, strava primerana ,( chýbalo mi v ponuke mlieko a možnosť aj iného pečiva, ale ináč v poriadku ), obsluha usmievavá, krasne prostredie.Možnosť zotrvania na ubytovaní do odchodu. Bola to prvá dovolenka, ale určite nie posledná .Tešíme sa nabudúce :-) Osobna skusenosť s p. Benkovou , milá ústretova pani. Ďakujeme a prajeme všetko dobré

Zdravím,
Dovolenka cez EuroTour bola úžasná. Autobus bol priestranný a pohodlný, samozrejme vodiči boli veľmi milí. Čo sa týka stravovania nemali sme žiadne výhrady, príjemná, chutná domáca strava, plus milé čašníčky ktomu :) Ubytovanie bolo čisté, útulné, komfortné. Dostupnosť k moru bola asi tak 5 minút chôdze od apartmánu. Je to úplne zvládnuteľné aspoň človek má viac pohybu. Ďakujeme :)

Určite ešte navštívime túto destináciu.

Na Makarskej z CK EuroTour sme boli tohto roku už po šiesty krát. Vždy sa nám tam páčilo a vyhovovalo nám všetko - doprava, ubytovanie ako aj strava. S manželkou nie sme nároční a to čo poskytuje CK EuroTour nám plne postačuje (ja osobne by som prijal iba polpenziu). Ale v každom prípade a hlavne v prvom rade si idem ku moru oddýchnuť a načerpať novú energiu a to mi spomínaná CK poskytuje. Čo sa týka delegatky CK, pani Benkovej, ako aj celého personálu (kuchár, čašníčky a ostatný personál), tak na nich nemôžeme povedať nič zlého. Vždy, keď sme s manželkou niečo potrebovali, tak nám ochotne vyšli v ústrety. Mimochodom v tej istej destinácií a s tou istou CK bol tohto roku (ale v inom termíne) aj náš syn s priateľmi a takisto boli s pobytom spokojný.

Takže kde začať.. S kamarátkou sme sa rozhodli, že toto leto pôjdeme do Chorvátska cez EUROTOUR Poprad na Makarsku. Komplikácie nastali hneď od začiatku. Pri platbe som sa opýtala pani, ktorá mi predávala zájazd, či je možné mať stravu trošku zdravšiu, ako majú v jedálnom lístku, odpovedala mi, že nie. Tak som sa opýtala teda či mi vie zabezpečiť kuchynku, kde si budeme variť - na túto otázku mi povedala že nevie mi to úplne sľúbiť, že sa uvidí keď prídeme na miesto. Už vtedy som si mohla myslieť, že z tohto nepozerá nič dobré.
Prišiel deň D, cesta na dovolenku. Autobus bol čistý, dosť miesta na nohy a pohodlný. Cestovali sme 16hodín aj s prestávkami (posledná prestávka bola 30km od Makarskej a to 40 minút - katastrofa!), ľudia boli unavení, dolámaní z cesty, jednoducho povedané, chceli sme šťastne doraziť a byť na už na mieste a nie stáť 40 minút na pumpe. Nejako sme teda docestovali, premiestnili sme sa do jedálne, kde p. delegátka nám v skratke povedala čo a jak - kedy cestujúci budú mať raňajky, obed, večeru a spomenula, že sa dá ísť na fakultatívne výlety štýlom, že hodila na stôl knihu, kde ak budeme mať záujem, tak sa máme zapísať. "Úžasný prístup".
Prišiel čas, kedy nás išla p. delegátka ubytovať. Ubytovanie sa nachádzalo v dosť stŕmom kopci a vzdialenosť od pláže nezodpovedala tomu, čo nám povedala pani, u ktorej sme si zájazd kupovali. Nakoniec nám dali kuchynku, ktorá bola vybavená chladničkou, rúrou, umývačkou, mikrovlnkou (mikrovlnka bola špinavá, keď sme ju otvorili, boli tam kúsky x týždňového mäsa, v umývačke špinavé riady (asi ešte od minulého zájazdu) - čiže o hygiene sa písať nedá). Naša izba bola dosť malá, jedna dvojlôžková a jednolôžková posteľ + maličké wc so sprchou. To nám ale nevadilo, tak či tak sme v izbe veľa času netrávili. V ponuke zájazdu sa píše, že každá izba je vybavená chladničkou a kanvicou, žiaľ nám kanvica chýbala, tak som išla za p. delegátkou, že by nám ju teda mohla dať. Na to mi odpovedala, že mi ju prinesie. Priniesla, ale až posledný deň dovolenky, kedy sme už išli dávať kufre do autobusu. Dala si načas.
Počas dovolenky sme sa s kamarátkou rozhodli, že by sme išli na nejaký fakultatívny výlet, vybrali sme si ostrov Hvar - ktorý bol vypísaný na nedeľu, tak sme sa teda prihlásili. Na druhý deň keď som p.delegátku náhodou stretla, keď som sedela na terase, tak cez plot mi oznámila, že na loď sa ide nasledújuci deň (v stredu) a že si mám lístky vyzdvihnút v jedálni, zaplatiť to a byť v prístave najneskôr o 8:15. Komunikovala so mnou, ospravedlňujem sa za výraz, ako s debilom, tak som si povedala, buď pôjdeme v nedeľu alebo vôbec. Zrazu sa dalo ísť aj v nedeľu.
Ako som už vyššie spomínala, komunikácia s p. delegátkou bola ťažká. Kontakt na seba nám nedala, taktiež sme nevedeli, kde ju môžeme nájsť, kde má izbu a podobne. Ak by sa niečo stalo, bola by som extra zvedavá čo by sme robili, boli sme poistené cez túto cestovku, takisto sa v zmluve píše, že v cene zájazdu sú zahrnuté aj služby delegáta. Ďakujem pekne za takéto služby - službami sa to nedá ani len nazvať.
Na konci zájazdu sme sa dozvedeli, že v jedálni podávajú aj zdravšie jedlo - hlavne keď som sa to pýtala pani, ktorá mi predávala zájazd, tak mi povedala že sa to nedá. Posledný deň sme sa z izby museli vysťahovať do 8-8:30, tak aj bolo, vysťahovali sme sa a čakali, pokým príde autobus, aby sme si mohli naložiť batožinu. Autobus na odchod domov štartoval o 19:00. Tak sme sa pýtali teda "strašne milej a ochotnej" p. delegátky, že ak by mala nejakú voľnú izbu, či by sme sa tam mohli osprchovať, aby sme necestovali celé od opaľovacích krémov a soli, samozrejme, že nám nevyhovela a arogantne povedala, že sa nedá. Pomysleli sme si, že ak nemá teda tú voľnú izbu a sprchu tak nevadí, nejako sa zariadime. Následne na to ako sme sa to opýtali sa iní cestujúci dohodli s p. delegátkou, že izbu si môžu nechať až do odchodu autobusu, teda do 19:00. Kde sme? Aký je toto prístup? Keď raz poviem niekomu že sa to nedá, tak sa to nedá a nie o 2 minúty povedať iným cestujúcim, že sa to dá zariadiť !! Nič to, p. delegátka mala svojích obľúbencov a k ostatným sa správala ako k handrám.
Napadá mi toho ešte veľa, ale už to ukončím jednou vetou. Túto cestovku absolútne neodporúčam, určite ďalší krát s EUROTOUR Poprad cestovať nebudem, bolo to prvý a posledný krát a o tejto cestovnej kancelárii a arogantnej, zdutej a "ohľaduplnej" p. delegátke nebudem spomínať v dobrom.
Toť vše.

Dobrý deň,chcem sa podeliť s našimi skúsenosťami a pocitmi z dovolenky na Makarskej cez CK Eurotour Poprad Eva Benková .Pobyt od 9.7do 18.7.2018.Cesta dlhá 17 hod.šoferi príjemny.Počas celého pobytu sa nam nikto nepredstavil ako delegat.Male porcie jedla ale chutne.Neboli nam poskytnuté žiadne informacie ohľadom výletov,kultúri.V jedálni ohľadom stolovania kde sa nachadza jedálny lístok ,kuvert atď.V deň odchodu o 19.00 hod. neposkytnuté wc.sprchy, miestnosť kde sa možme uchyliť pre prípad nepriaznivého počasia .Zo strany p. Benkovej na moje otázky vyhybavosť, ignorácia a že kazdy klient si to musi riešiť sám .V tento odchodový deň sme si pripadali ako bezdomovci .S touto cestovkou nikdy viac.

Booking uvádza 180m na pláž.

Mne-nam tato prechdzka na plaz a z plaze VELMI vyhovovala,vobec nie ja daleko na plaz,a vzdy sme kochali prekrasnou prirodou.

Dovolenku na Makarskej s CK Euro Tour Poprad som už trávila viackrát. Vždy sa sem rada vraciam s rodinou, či priateľmi. Odporúčam ju všetkým, ktorí si chcú za dobrú cenu oddýchnuť a načerpať nové sily. Je tu nádherné prostredie, príjemná strava, pekné ubytovanie a možnosť zúčastniť sa rôznych fakultatívnych výletov, podľa vlastného výberu.

Moja osobna skusenost sk.eurtour je VELMI kladna,bola som tam uz vlani,a bola som VELMI spokojna,tak s ubytovanim,kuchynou a VYBORNOU ustretovostou od p.Benkovej.Ubytovanie prijemne,postelne pradlo ciste,vonku na chodbe bol vzdy WC-papier+sacky do kosa,ktore sme si mohli vziat podla potreby,kedze som VELMI spokojna vlani,absolvovala som s touto cestkou dovolenku aj tento rok,bolo PERFEKTNE,a kedze som bola aj tento nadmieru spokojna,pojdem s touto cestovkou aj buduci rok,uz teraz sa moc tesim.Vrele odporucam.

Túto cestovku som dostal ako odporučenie od maminej známej a úprimne, keby si prečítam predtým tieto komentáre, tak nikde nejdem ale opak bol pravdou. Ak by som mal spomenúť mínusy s ktorymi súhlasím, tak co sa týka jedla, tak neboli porcie najväčšie ale základne stravovanie splnili ale uz pred odchodom som sa na to nespoliehal, čiže s tým som logicky súhlasil. Ďalšie minus je, že súčasť ceny nie je klíma v izbách, ak sa niekto chystá tak bez klímy to ani neskúšajte. Posledné minus je posledný deň, ked nás ako bolo spomenuté, nechali ako bezdomovcov bez bývania v extrémnych horúčavách. Co sa týka obsluhy tak ta bola extrémne milá, všetky baby boli sympatické. V prvom rade si treba uvedomiť cenu dovolenky a potom sa znovu zamyslieť nad tým co píšete. Ak Vám je problém vyjst ten spomenutý kopec tak to je smutne, neviem či ste si predstavovali bývanie so vstupom do mora za 300€. Ked pôjdete o niečo ďalej do mora, tak tam je prenádherna čistá voda a žiadny pretlak ľudí tam nie je. Vsetko je uhol pohladu človeka, ak chce hľadať problémy tak ich bude hľadať, ak si chce oddýchnuť tak si oddýchne. Pre mna ponaučenie do budúcna, hneď si priplatiť za klímu a ten autobus sa uz dako vydrzat dá, vydržite 10 hod. A potom 7 dni oddychujete. Takze zhrnutie dovolenky za 300€=bývanie je zabezpečené, základná strava tak tiež a program počas celých 7 dni si robíte sami a pokial ste lenivý vyjst jeden kopec a hľadať vo všetkom problémy, tak to mi je ľúto. Za mna palec hore.

Moja skusenost s touto cestovkou je velmi prijemna.Bola som uz 2x.....prvyx pred cca15 rokmi. Cesta busom je narocna,ale pani soferi boli velmi ustretovi. Ubytovana som bola u domacich....bolo cisto a izba bola pekna...mala som k dispozicii aj kuchynku a terasu.Jedlo bolo vyslovene slovenske bezne,ratalo sa mi.ze je aj sladka alternativa ranajok ak by nahodou a taktiez moznost pridat si zeleniny na tanier.Bola moznost aj dat dopredu vediet a obed vam zabalia. Cesta na plaz mi prisla ako vhodna prechadzka a vecer aspon nebol pocut ruch z mesta. Vsetko je tam po ruke...pekaren,market,lekaren...ja urcite odporucam...za mna palec hore

Chceme sa podakovat za veľmi peknú dovolenku celej cestovnej kancelárii a p. Benkovej. Mali sme možnosť byť s touto cestovkou druhý krát. Z našej strany je maximálna spokojnosť. Strava bola vynikajúca, ubytovanie veľmi dobre, more krásne čisté. Veľká vďaka Tina s rodinou

S cestovnou agentúrou CK Eurotour Poprad som cestovala prvý krát so svojou rodinou./7 osôb/ Dovolenku som zabezpečovala ja a hneď na začiatok musím napísať, že to bola najkrajšia dovolenka v mojom živote. Ďakujem p. šoférovi Paľkovi Jackovi za odporučenie tejto cestovnej agentúry. Taktiež ďakujem šoférom za príjemnú cestu. Ďakujem p. Benkovej a jej kolegyni v Poprade za príjemný prístup, za vybavenie všetkých požiadaviek. Ubytovanie bolo nad naše očakávania. Chcem sa poďakovať skvelej obsluhe v jedálni a to konkrétne Martinke. Strava bola skvelá. Pláž nádherná, vzdialená približne 10 minút od ubytovania. P. Benková nám taktiež sprostretkovala výlety na ostrovy Brač, Hvar a Medžugorie. V mene celej rodiny sa Vám chcem veľmi pekne poďakovať a už teraz sa tešíme opäť o rok.

Dovolenka s touto cestovnou kancelariou na ktorej sme boli toho roku bola super.Popravde zazili sme aj lepsie dovolenky striedame to kazdy rok no na to kolko sme zaplatili tak to bolo super.Ubytovanie bolo ciste,aj dobre vybavene ziaden luxus ale tak ze na vobec nic nechybalo,vsak za luxusi sa plati omnoho viac.Co sa tyka stravy no viacery pisu ze otras no ja pisem ze som clovek ktory ma velke problemy so stravou pomali zo vsetkeho mi je zle no tu mi nebolo zle z nicoho a porcie???no neviem ci na dobolenku sa chodi prezierat sa alebo robit skor nieco ine.More je trosku dalej to je pravda no no aspon sa clovek aj trosku prejde a nie len vala sunky.Je krasne ciste teplucka voda a pre deti ako stvorene aspon nase deti boli stastne a vyblaznili sa.Boli sme aj na vylete s lodou.bolo krasne no ja som taka ze neobsedim na mieste takze trosku dlho ale stalo to za to.Co sa tyka vybevenia vyletu rovnako aj celeho pobytu, stravy atd... Pisem s velkym VSETKA CEST pani Benkovej.Je to jedna mudra a dobra a pracovita zena.Ktora nikoho neokrada ako to pisal nieaky kreten v komentoch pretoze uz len jedna jedina vec o tom svadci a to -Drie tam v tych horucavach,pomaha v kuchyni stara sa o vsetko ,nakupuje a vsetkym je k dispozicii ak ju potrebuje niekto.Nevidela som ju ani 5 minut sediet.Ale presne toto je take slovenske ta nevdacnost ludi ktory pozeraju len na seba.Chcete mat luxus a prievan okolo riti zaplatte 5000 litrov a aj tak to nebudete mat tak ako my minuly rok v inej destinacii.Za necelu tisicku sme boli 4 ria s touto cestovkou a vsetko bolo fajn tak ja neviem co by este niekto chcel za taku almuznu doslova.Takze sa zamyslite ludia trosku ake sprostosti tu pisete asi nepoznate cenu prace ani peniazi.
Pani Benkova my vam velmi dakujeme a urcite odporucame aj inym normalnym ludom.

dobry den ,my sme boli s ck eurotour poprad,pani eva benkova a boli sme spokojny aj s ubytovanim aj s jedlom

Kopec,kopec a kopec pozor kto nevládze nech tam nejde ..odchod katastrofálny ,ráno o 8hod.von z izby na cestu a čakať tam na bus ktorý príde až kolo 9.30....autobusy z Makarskej chodia ku Tescu v Poprade doobedu treba tam prísť a overiť si u tých čo prišli že čo je pravda...

Asi ste nebola dostatocne informovana pretoze kazdy vedel ze v den odchodu treba izbu do osmej hodiny opustit co je normalne ved musia izby upratat.A to ste urcite dostala aj emailom fakturu plus pokyny kde sa jasne uvadzalo ze je potrebne izbu opustit v danu hodinu aj odchod autobusu z Makarskej.
A ten kopec no pre tych je katastrofalny co niesu zvyknuty chodit vobec to nie je take ako opisujete
moja 6r.dcera s tym nemala absolutny problem a ja tiez nie.Boli tam ovela starsi ludia ktory sa vobec nestazovali.Z celej Makarskej jeden kopec a ludia ho opisuju ako koniec sveta.

Chcela by som sa podakovat za nadhernu dovolenku bola som teraz sama s dcerou 5.8 do 14.8
po prichode nas pani Benkova pekne privitala a kazdeho ubytovala necakala som ze dostanem krasny
apartman mala poznacene moju poziadavku aby bola kuchynka kedze moja dcera je slabi papacik :)
Na druhy den nam vysvetlila vsetky fakultativne vylety kazdy den bola v kuchyni na veceru aj obed opytala sa ci niekomu nieco nechyba a davala pozor aby vsetko prebehlo v poriadku cely chod kuchyne.
Za mna velmi mila ustretova a ochotna v kazdom smere posobi sebavedome ale vyzor je klam.
Snazila sa kazdemu vyhoviet.Strava bola vyborna ubytovanie taktiez. Izba bola cista tam niet co dodat.
Tesim sa na dalsi rok za mna top dovolenka moja dcera 6r.bola velmi spokojna.

2.8 do 11.8 som bola aj ja na Makarskej. Ubytovanie dobré.Strava dobrá.na pláž nič hrozné pekná prechádzka .Treba ísť kolo kempu .... aj v sobotu sme sa tam osprchovali do autobusu..delegátka: ak sa opýtaš tak odpovie na všetko inak v pohode ...takže spokojnosť ...treba skúsiť a nie hned veriť všetkému čo sa píše..jedine mínus je že P.Benková sa viac venuje svojím kamoškám ..aspoň som mala pocit taký..ODPORúčAM dovolenkovanie na Makarskej u p.Benkovej..17.8.2019

Dakujeme za krasnu dovolenku. Uzili sme si ju velmi. Ubytovanie sme mali skvele, jedlo nam taktiez chutilo, slecny casnicky velmi mile a ustretove, napomocne.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi