moto vylety priroda stan

Ahojte Dobrodruhovia,

troska dobrodruzstva tuto na SVK, v pripade niekde v okoli, na hodinku den dva tri alebo tyzden.. ?

chodim stale ked neprsi, drvivu vacsinu sam. cestami necestami viacmenej neorganizovane cez tyzden, pocas vikendov nejaky itinerar vacsinou zbucham,

vychutnavam si kazdy kilometer, ci uz na Karkulke (fotka) alebo peso...

kto by mal chut a moznost pridat sa, je vitany.. kludne napisat tuto alebo do spravy. byvam v KE.

vrrrm

pohodovy den prajem ;)

stacilenvyrazit11zavinacgmail.com ahoj napis mi

Ahoj znie to veľmi fajn možno by sme sa dohodli

Ahoj,
Ono to velmi fajn aj je :)
Nejaky kontakt?

Moto uz mam sice zazimovanu, ale na jar az do neskorej jesene som k dispozicii :) Kludne sa mozte ozvat hocikto, som otvoreny akymkolvek vyletom [email protected]

Na tie moto tripy by som sa pridal, ale az od jari ked znova vytiahnem kravu. Len tou necestou to nepojde (maximalne nejaka polna cesta) bo cestne gumy

Rad sa pridam ci uz na motorke alebo aj peso. Najviac mi to vyhovuje az od jari. Budem sledovat tuto diskusiu, takze ak tu pridas pripravovany vyletik budem o nom vediet.

Ahojte

Ako cas plynie, tak sa pomaly ukazuje "plan". Zatial mi vychadza jun alebo jul. cely mesiac. Kosice - Romania -Moldavsko -> opat romania, bulharsko - grecko - macedonia -> albansko-> bosna -> srbsko smerom naspat na Kosice. Krajiny kde staci OP, teda aspon podla velvyslanectva..

Zenie ma pocit slobody, ked sa mi bude pacit Rumunsko, tak tam ostanem kludne cely mesiac o com silne pochybujem, no jeden nikdy nevie. Planovania mam dost v praci. beriem mesiac dovolenky a idem (nieco podobne som absolvoval po SVK minuly rok), do poslednej chvile je cesta planovana ako solo, mam s dobrodruhom aj negativne skusenosti. Rad privitam kohokolvek, no dokladne si premyslite ci vobec.. predsa nieje to len tak ? :) ci ? :)

Ak je tu niekto v okoli KE, niekam do lesov ? kludne aj bez motorky (momentalne servisujem)..

Pohodovy den vsetkym.

Keďže som už predtým prejavil záujem, tak musím reagovať, nech to nekončí pri prvej odpovedi ako väčšinou ...
Mesiac dovolenky mi určite neprejde, tak som mimo hry (max 7-10dní)

Mesiac dovolenky je aj pre mna neuskutocnitelne a kedze som dobrodruh-zaciatocnik:) myslim si, ze by bolo fajn najprv pochodit nasu krajinu a tak sa pustit aj dalej. Ale kazdopadne vdaka za ponuku. Nech ti to vyjde a uzi si to.

ano MISCHO, taktiez som to urobil aj ja, prv SVK, nech sa clovek troska otuka, smelo do toho. je to parada. drzim prst.
 

ak toto vlakno spoji niekoho bude to super, ja uz nehladam nikoho  a mozno ani nic :)

Niekto, niekam? Ma byt dobre pocasie, tak rozmyslam nad moto vyletom na ktorom som este nikdy nebol :)

Ahoj, vysiel ti vylet ? Smelo do toho. Netreba cakat, rovno ist. Stravil som nejaky cas na cestach, srbsko,  bosna, chorvatsko, parada. Siel som sam, absolutna euforia :) Za chvilku konci sezona, tak sup sup :)

Mozno este rumunsko transalpinu a transfararararagarararasan... Podla pocasia a casu :)

 

Stevo

 

ale iba jednodnovka ... lebo burky, na ktore som nie moc pripraveny :) Skoda, ze nemam A-cko, rad by som sa pridal na Balkan. Keby este bolo babie leto, tak mozme nieco vymysliet len tu po SR

Uplne rozumiem :) Pred Sarajevom cca 60 km ma chytila burka, komplet mokry.. nieje to nic prijemne. Je treba nepremoky, urcite budem kupovat. 

Na skuter do 125 cm automat, staci Bcko.

Nieje to sice cestovna motorka, no ale to nieje ani honda xr 125(obrazok hore) Odvezies sa na hocicom co ma kola, viac ide o to chciet.. 

Aktualne jazdim takto, ked camp tak hore pribudne camp vybava... 

 

Rieka Bosna

Tdobrodruzstvu zdar :)

jazdim takto na B, ale mimo SR to neplati, aj ked Polsko a CR to maju rovnako, snad si to uznavame :) Skoda, ze je uz skoro po sezone, takto som si to predstavoval ako to mas na fotke ... ked bude teplo sa mozme popripade niekde stretnut (aj viaceri ked je zaujem) a na dalsiu sezonu sa nieco naplanuje :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi